[MT İstanbul] 12 Kasım '10 (Cuma) "Akşam dürüm yiyoruz biz" Etkinliği..

ne nerden çıktı abi anlayamadım ???

30dk'da 2 sayfa ilerlemiş konu, ben biraz geride kaldım :)

"arkadan bölmesin bizi bi tır fln allah korusun." sözü üzerine demiştim hoppalaa diye.

batıl inançlarım vardır bnim aklınıza getirmeyin böyle şeyler :p

muhabbet konu başlığında bu kadar iyi gidiyorsa, 13 kasim'in da cumartesi olduğunu düşünürsek baya uzun süre sürer dürümcüdeki muhabbet :)

bir çok buluşmayı kaçırdığım için üzülüyordum, şimdi bir çok üye ile tanışma şansı bulacağım için seviniyorum :rendeer:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yahu amacım ousborn'u deli etmeK : ))))
bilmediğimden değil çaktırma : )))

ama abi ztn yeterince çıldırdı bugun on kere dedi en az bazı şeyleri bnmde yaptığm bi gaf oldu ztn... bence biz çaktırmayalım... :silent::silent:rezil olduk valla.
::utangac:::148::

Yok yok delirme, çıldırma durumlarım yok henüz :)
Görende Fizan'a gidecez sanır valla :mrgreen:

ama abi ztn yeterince çıldırdı bugun on kere dedi en az bazı şeyleri bnmde yaptığm bi gaf oldu ztn... bence biz çaktırmayalım... :silent::silent:rezil olduk valla.
::utangac:::148::

:) istanbul haritası mı alsak benziciden yanımıza ne hani şu turistlerden olanlardan :silent:
:queen::cherry:

30dk'da 2 sayfa ilerlemiş konu, ben biraz geride kaldım :)

"arkadan bölmesin bizi bi tır fln allah korusun." sözü üzerine demiştim hoppalaa diye.

batıl inançlarım vardır bnim aklınıza getirmeyin böyle şeyler :p

muhabbet konu başlığında bu kadar iyi gidiyorsa, 13 kasim'in da cumartesi olduğunu düşünürsek baya uzun süre sürer dürümcüdeki muhabbet :)

bir çok buluşmayı kaçırdığım için üzülüyordum, şimdi bir çok üye ile tanışma şansı bulacağım için seviniyorum :rendeer:

eeee onu şaka dedim ALLAH korusun yaaa öle şe olurmu o batıl inançları boşver okuruz ya ALLAH vira bismillah der yola çıkarız. :)yükleyin patates çuvallarınıııııı::stretche::stretche::exclaim:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:12 ----------

:) istanbul haritası mı alsak benziciden yanımıza ne hani şu turistlerden olanlardan :silent:
:queen::cherry:

onlar ingilizce, cami yerine kiliseye gitmeyelim:):)
kubbe işareti fln :p:p

hatis sen şimdiden herkesle kaynaştın gibi..
Herkese laf yetişitiryosun bakıyorum..
Orada konuşacak bişiler bırak ...

yarına muhabbet bol olur gibi ünal.görünen kişilerin geldiğini farz edelim herkes 10 dk konuşsa ooo gece biter gibi geliyor.

hatis sen şimdiden herkesle kaynaştın gibi..
Herkese laf yetişitiryosun bakıyorum..
Orada konuşacak bişiler bırak ...

eee şuanda işim yok napim akşamdamı çalışayım yaaa.
:pale::pale::pale:
hem abimi yolcu edicem onu bekliyorum. ama sayende çok güldüm güzel geyik oldu burası.
insan olsun yanyana gelince konuşulacak bişe bulunur merak etmee.:cat:

inan nerde toplanıcaz diye beklerken baktım konu nerelere gitti, yavaş yavaş tanıyoruz işte hepimiz birbirimizi...

valla bu buluşma tophanede fln olsa sabah ederdik heralde :)

bu arada ben saat 6'da bahariye'den yola çıkıcam. k.koyden gelen arkadaşlar varsa buluşabiliriz.

iş yerim sureyya operası'nın yanında.

yarına muhabbet bol olur gibi ünal.görünen kişilerin geldiğini farz edelim herkes 10 dk konuşsa ooo gece biter gibi geliyor.

görünen kişiler köprüden uçmazsa gelecek inşallah.. ALLAH ın izni ile...
ünalın kafasını ütüleriz ozaman bunları sölediğine pişman olur::shake2::::fool::::crying::

Yarın görüşmek dileğiyle herkese iyi geceler.

Not... Köprü gişesinden hemen önce kök salmış bir aprilia sr 50 görürseniz işte o benim :)
34 ve 1784

Süper bi buluşma olacağı garantili bu etkinliğe katılacak olan tüm saygıdeğer dostlarıma, abilerime, ablalarıma afiyet olsun......

Kazasız belasız sorunsuz sürüşler diliyorum

Yarın akşam kız arkadaşımla Hüseyin Karadayı konserine gideceğimiz için katılamıyorum.

Saygılarımla....

Şaka maka dürümcü köşeyi döndü valla bu arada dürümcü kim gelsin MT ye onada bi tane motor alırız ortak :p:mrgreen:

GÖЯKEM;2197725' Alıntı:
Şaka maka dürümcü köşeyi döndü valla bu arada dürümcü kim gelsin MT ye onada bi tane motor alırız ortak :p:mrgreen:

güzel fikir, valla.
köprüdeki ağırlığı düşünüyorlardı bi muhabbet dönüyordu on dürüm yemek diye yiyen abiler ağırlıktan endişe etmesinler artık.:):)
türkün aklı sonradan çalışırmış keşke zamanında deseydim.:mrgreen:

10 motor arka arkaya köprüden geçsek köprü sallanır ya demedi demeyin, hem motora binmek kısırda yapıyormuş geçen öyle topik vardı. zaten rüzgar denizede atar, buluşma iptal edilsin kardeşim bence.

:p :)

tamam herkes bu kadar korkuyorsa dürümleri adrese mektupla yollayalım..
mektupla aşı bile olduğuna göre...
hafızası ve yaşı yetenler, Zeki-Metin ikilisinin mektupla aşı olma olayını hatırlarlar...:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar