bende tesbih alim yanıma kaybolursak sallar yolumuzu buluruz:queen::queen:
istanbula yeni gelmiş köylüler gibiyiz yemin ederim konuyu okuyan biri öle sanır.
hahahaha, görünen o ki; yarın çok eğlenceli olacak :queen:
bende tesbih alim yanıma kaybolursak sallar yolumuzu buluruz:queen::queen:
istanbula yeni gelmiş köylüler gibiyiz yemin ederim konuyu okuyan biri öle sanır.
ouzborne bu kavşakta tabela neyim varmıdır.![]()
merak etmeyin bn iyi bilirim oraları o dürümcüyü bilmesemde,dürümcü kolay buluruz![]()
ne nerden çıktı abi anlayamadım ???
yahu amacım ousborn'u deli etmeK : ))))
bilmediğimden değil çaktırma : )))
ama abi ztn yeterince çıldırdı bugun on kere dedi en az bazı şeyleri bnmde yaptığm bi gaf oldu ztn... bence biz çaktırmayalım... :silent::silent:rezil olduk valla.
::utangac:::148::
30dk'da 2 sayfa ilerlemiş konu, ben biraz geride kaldım
"arkadan bölmesin bizi bi tır fln allah korusun." sözü üzerine demiştim hoppalaa diye.
batıl inançlarım vardır bnim aklınıza getirmeyin böyle şeyler
muhabbet konu başlığında bu kadar iyi gidiyorsa, 13 kasim'in da cumartesi olduğunu düşünürsek baya uzun süre sürer dürümcüdeki muhabbet
bir çok buluşmayı kaçırdığım için üzülüyordum, şimdi bir çok üye ile tanışma şansı bulacağım için seviniyorum :rendeer:
istanbul haritası mı alsak benziciden yanımıza ne hani şu turistlerden olanlardan :silent:
:queen::cherry:
hatis sen şimdiden herkesle kaynaştın gibi..
Herkese laf yetişitiryosun bakıyorum..
Orada konuşacak bişiler bırak ...
yarına muhabbet bol olur gibi ünal.görünen kişilerin geldiğini farz edelim herkes 10 dk konuşsa ooo gece biter gibi geliyor.
yarına muhabbet bol olur gibi ünal.görünen kişilerin geldiğini farz edelim herkes 10 dk konuşsa ooo gece biter gibi geliyor.
GÖЯKEM;2197725' Alıntı:Şaka maka dürümcü köşeyi döndü valla bu arada dürümcü kim gelsin MT ye onada bi tane motor alırız ortak:mrgreen: