[MT İstanbul] 12 Kasım '10 (Cuma) "Akşam dürüm yiyoruz biz" Etkinliği..

Bileydim dürümcüden Beşiktaş'a servis kaldırırdım :mrgreen:

yarın 19 00 sirkeci iskelesi kesin ve net dimi
neresinde bekleyelim belki erken gelirim ben...

Engin ...
Konuda fırtına çıkaran bendim ...Ama geçen Tamer abiyle görüştükten sonra dönüşte
"Allahım sana geliyorum" dedim..Motor yengeç tadında yan yan gitmeye başladı ...tırstım..:)

Yavaş sürün sizde kardeşim :)
Panik anında hızlanmak bir sürüş hatasıdır :p

yarın 19 00 sirkeci iskelesi kesin ve net dimi
neresinde bekleyelim belki erken gelirim ben...
abi feribotla gitmek isteyenler arkadaşlar saat 19:00 sirkeci harem feribot iskelesinde olacak inş. motor park yeri yazıyor orda beklenebilir gayet müsait bir yer..
Fanatik nickli arkadaş öncülüğünde gideriz ben gittim önceden ama yolu çıkaramam ilkinde hayrettin abi almıştı çamlıcadan bizi..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu arada işallah yolu bilen biri vardır aramızda oranın çıkışı biraz karışık..

hoppa konu bundan sonrada bi bu kadar daha uzarsa eğleniriz valla..:p:p. dağılırz olmadı her yöne bulan öbürünü arar. evet iskelenin orda tam 19-00da bekliyoruz....büyük büyük harflerle yazmış bide:cherry::cherry:

abi feribotla gitmek isteyenler arkadaşlar saat 19:00 sirkeci harem feribot iskelesinde olacak inş. motor park yeri yazıyor orda beklenebilir gayet müsait bir yer..
Fanatik nickli arkadaş öncülüğünde gideriz ben gittim önceden ama yolu çıkaramam ilkinde hayrettin abi almıştı çamlıcadan bizi..

tamam ilk gelen nerde beklesin tam iskelenin çıkışı deniz kenarı iyidir..

Hasan'cım google maps ten Harem ie dürümcü arasının rotasını çıkardım size bakın, yaklaştırıp iyice inceleyin..

http://maps.google.com/maps?f=d&sou...03027,29.043989&spn=0.03012,0.084543&t=h&z=14

hoppa konu bundan sonrada bi bu kadar daha uzarsa eğleniriz valla..:p:p. dağılırz olmadı her yöne bulan öbürünü arar. evet iskelenin orda tam 19-00da bekliyoruz....büyük büyük harflerle yazmış bide:cherry::cherry:

tamam ben gelirken evden pusulada alıcam yanıma
hep kuzeye gideriz olmadı :queen::p

arkadaslar.ben gebze den iş cıkısı gelicem. anadolu dan gelecek olan arkadaslarla beraber bir yerde toplanıp hep birlikte hareket etsek nasıl olur?

tamam ben gelirken evden pusulada alıcam yanıma
hep kuzeye gideriz olmadı :queen::p

bende tesbih alim yanıma kaybolursak sallar yolumuzu buluruz:queen::queen:
istanbula yeni gelmiş köylüler gibiyiz yemin ederim konuyu okuyan biri öle sanır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar