Engin ...
Konuda fırtına çıkaran bendim ...Ama geçen Tamer abiyle görüştükten sonra dönüşte
"Allahım sana geliyorum" dedim..Motor yengeç tadında yan yan gitmeye başladı ...tırstım..![]()
abi feribotla gitmek isteyenler arkadaşlar saat 19:00 sirkeci harem feribot iskelesinde olacak inş. motor park yeri yazıyor orda beklenebilir gayet müsait bir yer..yarın 19 00 sirkeci iskelesi kesin ve net dimi
neresinde bekleyelim belki erken gelirim ben...
bu arada işallah yolu bilen biri vardır aramızda oranın çıkışı biraz karışık..
abi feribotla gitmek isteyenler arkadaşlar saat 19:00 sirkeci harem feribot iskelesinde olacak inş. motor park yeri yazıyor orda beklenebilir gayet müsait bir yer..
Fanatik nickli arkadaş öncülüğünde gideriz ben gittim önceden ama yolu çıkaramam ilkinde hayrettin abi almıştı çamlıcadan bizi..
abi feribotla gitmek isteyenler arkadaşlar saat 19:00 sirkeci harem feribot iskelesinde olacak inş. motor park yeri yazıyor orda beklenebilir gayet müsait bir yer..
Fanatik nickli arkadaş öncülüğünde gideriz ben gittim önceden ama yolu çıkaramam ilkinde hayrettin abi almıştı çamlıcadan bizi..
Liste tıkanmış niyeyse ilerlemiyor bi türlü
37 ye gelsin diye bekliyorum![]()
hoppa konu bundan sonrada bi bu kadar daha uzarsa eğleniriz valla... dağılırz olmadı her yöne bulan öbürünü arar. evet iskelenin orda tam 19-00da bekliyoruz....büyük büyük harflerle yazmış bide:cherry::cherry:
e sende gel tam olsun işteeee.tarkan efendiii
yarın 19 00 sirkeci iskelesi kesin ve net dimi
neresinde bekleyelim belki erken gelirim ben...
tamam ben gelirken evden pusulada alıcam yanıma
hep kuzeye gideriz olmadı :queen:![]()
dürümler 1 tane ile sınırlı değil dimi
1 tane beni kesmez kardeşim![]()
Hasan'cım google maps ten Harem ie dürümcü arasının rotasını çıkardım size bakın, yaklaştırıp iyice inceleyin..
http://maps.google.com/maps?f=d&sou...03027,29.043989&spn=0.03012,0.084543&t=h&z=14