MT [ İstanbul ] 11 Kasım / cumartesi Rumeli Hisarında Toplanıyoruz

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:bestmt: [ istanbul ] :p kendimi bi garip hissediyorum sayısız buluşma toplantı ve gezi başlığı açtım ama istanbul adına ilk olacak :)

11 Kasım Cumartesi akşamı Rumeli Hisarında ( konserlerin yapıldığı yerin yanı ) da toplanalım arkadaşlar...

Benim Boğaza karşı nargile içesim geldi :cherry: siz yarın bu duyuru başlığını okuyup muhtemelen geyiğe sararken ben yolda olucam cuma akşamı istanbuldayım nasipse cumartesi sabah ümmet abinin kahvaltı olayındayız akşam kalabalık katılımın bol olduğu bir buluşma olmasını diliyorum Tüm MT li dostları bir arada görmek dileğiyle

Toplantı günü : 11 Kasım / Cumartesi

Yer : Rumeli Hisarı

Toplanma saati : 19.30

Katılım Listesi

Egeknn
Skullhunter
Komtan
Olcan
Zühtüpaşa
Thai
007
akalteke
ümmetperkitan
Vınvın
Kırmızı

Elleri göriim cumartesi akşamına kadar en az 40 kişi bekliyom bu listeyi :cherry:

007

Kenan... Hakkaten ciddiymişsin...:) Ya! Kafamızı karıştırdın sabah mı toplanıcaz akşam mı:) Mekanla konuşalım yer ayırtalım bari... Orası genelde yoğun olur... :)

bakıcaz artık :p

yahu 19.30 akşam değilmi :) akşam diyorum iştee sabah kahvaltısı da aynı yerdeymiş :p yahu akşamda aynı yere dedik neyse maksat beraber olmak :) daha iyi ben yeri öğreneyim akşama gelmem kolay olsun malum istanbulu pek bilmem :p

Yok öyle Cuma gününün ilk saatlerinde başlık açıp da, Cumartesi akşamına toplantı düzenlemek. :cherry:

Hem de Cumartesi ! Hadi haftaiçi bir gün olsaydı neyse...:wiinkk:

Benim cumartesiler en az 2 hafta önce doluyor. :bounce:

Zaten Barışı kaçırdım geçen hafta, bi daha yemem. :cherry:

Sen şimdi "öm" marifeti ile bana programını bildir de, sonra yine konuşuruz :cherry:

levent abim senin için 1 hafta kalıp hafta içi bir toplantı daha düzenlerim nolcek yaa :) izmir kesmiyo artık istanbula el atcam zaten :mrgreen:

007

bakıcaz artık :p

yahu 19.30 akşam değilmi :) akşam diyorum iştee sabah kahvaltısı da aynı yerdeymiş :p yahu akşamda aynı yere dedik neyse maksat beraber olmak :) daha iyi ben yeri öğreneyim akşama gelmem kolay olsun malum istanbulu pek bilmem :p

Bilader misafir ederiz merak eyleme... :)

allah razı olsun :)

007

Yok öyle Cuma gününün ilk saatlerinde başlık açıp da, Cumartesi akşamına toplantı düzenlemek. :cherry:

Hem de Cumartesi ! Hadi haftaiçi bir gün olsaydı neyse...:wiinkk:

Benim cumartesiler en az 2 hafta önce doluyor. :bounce:

Zaten Barışı kaçırdım geçen hafta, bi daha yemem. :cherry:

Sen şimdi "öm" marifeti ile bana programını bildir de, sonra yine konuşuruz :cherry:

Levent kızmana hak veriyorum...:cherry:

Sana bende küsüm... Misketlerimi geri ver...:cherry: Bak Necdet de küsmüş...:cherry: Kenan yazmamış listeye hani geliyordun...:p

Son düzenleme:
Katılım Listesi

Egeknn
Skullhunter
Komtan
Olcan
Zühtüpaşa
Thai
007
akalteke
ümmetperkitan
Vınvın
Kırmızı

Hadi bakalım ....

sevgili Kenan biz kesmiyoruz artik demek,(daha yeniydiim:) istanbul ha?... kazasiz belasiz yolun acik olsun...

bu Ayvalik gezisi ile ilgili duzeltme yapacakmiyiz... yani benim bilgiler net.. umarim istanbullu dostlari da alir gelirsin...

hayirli yolculuklar,
SeRCaN

sercancım dönünce gerekli düzenlemeyi yaparım 1 hafta vaktimiz olucak önümüzde yeterli bir zaman

İzmir kesmez olurmu işin esprisi bu İZMİR MT 1 numara :p

döndüğümde görüşmek üzere selamlar herkese

şimdi soracaktım gelmiyonmu diye :)

007

Tez motorumu hazırlayın..! Ege kıyılarından misafir gelir yamacımıza... Bir dost gelir... Belki de iki dost gelir bilinmez... Ya! İstiklal ya ölüm dedik! Bak birde Ümmet çıktı benim gibi Perkitan Türkiye' ye deli dolu hasret benim gibi sevdalı, sarı lacivert tadında boyuyor gündüzü geceye, yamaca, dağa, taşa,köye,kasabaya, yaylaya, yola vurgun marş gibi...Gelirim desem sembol olur iki demir çembere... 10 Kasım 9'u 5 geçe yetişemem uyuyorum o saatte kalkamam...

amanın kimler geliiii..
inşallah ordayım..
bana bi sütlü nargile ....:queen: :)
not: son durum nedir bi aydınlatın..
sabah öglene kadar çalışıcam akşam olursa yukarda yazdıklarım geçerli..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Sabah kahvaltı organizasyonu kaynamıs görünüyor..Eger öyle ise ben aksama katılamam..:pr:
S&S

Sabah direksiyon sınavı var cumartesi. Pazar günüde bana katılırsınız artık İstanbulun kaybolmuş mekanlarında

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar