- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:bestmt: [ istanbul ]
kendimi bi garip hissediyorum sayısız buluşma toplantı ve gezi başlığı açtım ama istanbul adına ilk olacak 
11 Kasım Cumartesi akşamı Rumeli Hisarında ( konserlerin yapıldığı yerin yanı ) da toplanalım arkadaşlar...
Benim Boğaza karşı nargile içesim geldi :cherry: siz yarın bu duyuru başlığını okuyup muhtemelen geyiğe sararken ben yolda olucam cuma akşamı istanbuldayım nasipse cumartesi sabah ümmet abinin kahvaltı olayındayız akşam kalabalık katılımın bol olduğu bir buluşma olmasını diliyorum Tüm MT li dostları bir arada görmek dileğiyle
Toplantı günü : 11 Kasım / Cumartesi
Yer : Rumeli Hisarı
Toplanma saati : 19.30
Katılım Listesi
Egeknn
Skullhunter
Komtan
Olcan
Zühtüpaşa
Thai
007
akalteke
ümmetperkitan
Vınvın
Kırmızı
Elleri göriim cumartesi akşamına kadar en az 40 kişi bekliyom bu listeyi :cherry:
11 Kasım Cumartesi akşamı Rumeli Hisarında ( konserlerin yapıldığı yerin yanı ) da toplanalım arkadaşlar...
Benim Boğaza karşı nargile içesim geldi :cherry: siz yarın bu duyuru başlığını okuyup muhtemelen geyiğe sararken ben yolda olucam cuma akşamı istanbuldayım nasipse cumartesi sabah ümmet abinin kahvaltı olayındayız akşam kalabalık katılımın bol olduğu bir buluşma olmasını diliyorum Tüm MT li dostları bir arada görmek dileğiyle
Toplantı günü : 11 Kasım / Cumartesi
Yer : Rumeli Hisarı
Toplanma saati : 19.30
Katılım Listesi
Egeknn
Skullhunter
Komtan
Olcan
Zühtüpaşa
Thai
007
akalteke
ümmetperkitan
Vınvın
Kırmızı
Elleri göriim cumartesi akşamına kadar en az 40 kişi bekliyom bu listeyi :cherry: