MT [ İstanbul ] 11 Kasım / cumartesi Rumeli Hisarında Toplanıyoruz

Arkadaşlar mesajı şu an okudum. Yeri iyice tarif edermisiniz? Ben de geliyorum!!! Google Earth'dan bulursanız yeri sevinirim
Ha tamam şimdi anladım , kale yanı dimi? sahilde...

aaaaaa..kenan İzmirde de yok..nerde bu yaa merak ettik dsoğrusu..Egeknn neredeysen haber ver..bak istediğin R6 yı alacağız söz evine geri dön..:p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar herkesten çok özür dilerim, İstanbula gelme nedenim bir motosiklet alışverişiydi, hafta sonu gelicem diye bildirmiştim motor sahibine ,ama sağolsun beklememiş, allahtan çıkmadan evel telefon açtım ve motoru sattığını öğrendim, gerçekten üzgünüm, hem istanbula gelemeyip sizleri göremediğime ,hemde motoru kaçırdığımıza, ama sağım solum belli olmaz benim hafta içi tekrar gelicem gibi bir durum var ,neyse bu sefer geliim kesinleşsin ozaman ben istanbuldayım diye haber vericem..

Tekrar tekrar özür dilerim inanın gelmeyi çok istiyordum Her şey nasip...

Hafta içi gelme ihtimalim oldukça yüksek ve tüm şartları zorlayacağım....

Herkese sevgi ve selamlar...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bunu bütün İstanbul yazdı bu karda kışta hisarlarda bekleye bekleye hal olduk..Ama belliydi senin böle yapacagın...:queen: :cherry:
S&S

şimdi vardım eve... katılan herkese tesekkür ederim cok güzel bir geceydi...

rumelikn6.jpg

rumeli2tw2.jpg

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
tşk

Tez motorumu hazırlayın..! Ege kıyılarından misafir gelir yamacımıza... Bir dost gelir... Belki de iki dost gelir bilinmez... Ya! İstiklal ya ölüm dedik! Bak birde Ümmet çıktı benim gibi Perkitan Türkiye' ye deli dolu hasret benim gibi sevdalı, sarı lacivert tadında boyuyor gündüzü geceye, yamaca, dağa, taşa,köye,kasabaya, yaylaya, yola vurgun marş gibi...Gelirim desem sembol olur iki demir çembere... 10 Kasım 9'u 5 geçe yetişemem uyuyorum o saatte kalkamam...
cüneytçim söyleyecek söz bırakmamışsın,mükemmeldin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar