ben daha ii manzarası olan ve daha hesaplı bir yer söyleyebilirimSAVASXXL' Alıntı:yardımcı oluruz tophanede nargilecilerin olduğu yere gelince kocaman PARMA YAZISINI OKURSUN BİZ ORADA MINDERLI BÖLÜMDE OLACAĞIZ...:cat:
dostum onuzdekı hafta zaten bu org haber verirsen eklerım senıde...byblade' Alıntı:savaş abi bende gelmek istiyorum ama çarşamdan yada perşemden haber veririm ben sana işi sağlama alalım söz verip gelmemek olmaz saygılar...
neresidir söylersen gidip bi konuşuruz...terakota' Alıntı:ben daha ii manzarası olan ve daha hesaplı bir yer söyleyebilirim
dostum eğer istersen organizasyonu sana devredeyımterakota' Alıntı:abiler nargile 5 ytl çay 0.75 ytl tavla beleş manzarada beleş düşünürseniz hbr verin(komisyon aldığımı sölemim ayıp olmasın)
saati ve ayarları yapacağız duyurma konusuna gelınce sohbet etmeyi s even insanlar gelsin dostluk kazanmak isteyenler gelsın bize yeter...BODYBODY' Alıntı:ok bunu cook ıyı duyuralım ve 11 agustos cuma bulusup tanısalım.her foruma yazalım bunu..herkesler gelsın tanısalım...
savas abı oturma duzenınıde ayarlayalım kı gruplasmalar olmasın dımı??????????
YAZDIN MI BENIDE:cat:
BIDE BULUSUPMU GIDIOZ YOKSA HERKES DIREK ORAYAMI GELECEK...
BULUSSSAK DAHA MI IYI NEEEEE
BIRDE SAAT GOREMEDIM SANKI:silent: :silent:
bu listede olmak isterim bende:queen: :queen: :queen: :queen: bende ağam bendebende:queen: :queen: :queen:SAVASXXL' Alıntı:EVET arkadaşlar bir sürü toplantı olsada bir sürü akşam buluşmaları olsada hala aramızda birbirini tanımayan kimin kim olduğunu bilmeyen bir ton insan oduğunu gördüm geneldede hep buluşmalar gürültülü ortamlarda olduğu için insanların sohbet etme imkanı bulamadıklarına inanıyorum..
Ve bu yüzden 11 AĞUSTOS CUMA GÜNÜ TOPHANEDEKİ NARGİLE KAFELERDE oturup sadece nargile,sohbet ve çay üçlüsünün TAVLA NINDA YARDIMLARIYLA belini kırmayı düşünüyorum...
BU BULUŞMAYA KATILMAKA İSTEYEN SOHBET EDELİM TANIŞALIM KİM KİMDİR VALLAHİ BİLMİYORUM DİYEN HERKEZE BÜTÜN MOTOSİKLET.NET CAMİASINA AÇIKTIR....
BUYRUN SOHBETE.... :rendeer:
SAAT 19:30 DEN İTİBAREN SERBEST OLARAK TOPLANMAYA BAŞLAYACAĞIZ...
FİYAT LİSTESİ 8 CAFEDEN ALINARAK EN UYGUNU VE EN FERAH YERİ TESPİT ETTİK...
NORMAL FİYAT.... MOTOSİKLET.NET FİYATI.....
NARGİLE:7-14 YTL 5 YTL
ÇAY :1,5 -2 YTL 1 YTL
KOLA:3-5 YTL 2,5 YTL
SODA-AYRAN:2,5 YTL 1,5 YTL
SUCUK EKMEK KÖFTE EKMEK:4 YTL 2.5 YTL
TAVLA (SAATİ ):1-3 YTL BELEŞ - BEDAVA - PARASIZ NE DERSENİZ ARTIK
DİĞER FİYATLAR BU GÜN YARIN ELİME GEÇECEKTİR...
CAFE EN BÜYÜK CAFE OLAN PARMA DIR... VE BİZE AİT ARMUT PUFLARIN OLDUĞU YER AYRILACAKTIR...
****= TAVLADA İDDİALI ARKADAŞLAR....
- SAVASXXL****
- AKALTEKE****
- SKULLHUNTER****
- VEDATKAYA
- CAMADAN
- DESPARADOST
- FutureShock ****
- olcan138
- Antika
- abilginoglu+1
- igidu
- crato ****
- cuk_o
- ZUHTUPAŞA ****
- batuhan35
- donniedarko
- tmrbaykal****
- muratdiksöz
- motoboy
- sametcakar
- mert ybr 125
- muhendis1959****
- Göksel
- selcukates
- 69denizci
- ortopedist
- tamero****
- terakota
- BODYBODY
![]()
vay hasan kardesim slm:queen: :queen: korkmaya toplara dokunmicam al hepsi senin olsun:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:donniedarko' Alıntı:ci-ha-nı top-ha-ne-de is-te-mi-yo-ruz
derdın ne adfamla beeeeeedonniedarko' Alıntı:ci-ha-nı top-ha-ne-de is-te-mi-yo-ruz