Skullhunter' Alıntı:Doğum Günüm Kutlu Olsuuun
Herkesi Bekliyorum ona göreee :mrgreen:
FutureShock' Alıntı:Skullhunter gelicez de hala karar veremedik R1 mi alsak sana yoksa Fazer 1000 mi ne diosun :silent:
Önce sen kendine don al mı diosun yoksa![]()
batuhan35' Alıntı:
tolga
don için :lus1::
alper_tim' Alıntı:skulla beni arrtçı verin yeter![]()
bu sefer seni ben aliimde gör sen..:cherry:alper_tim' Alıntı:skulla beni arrtçı verin yeter![]()
zuhtupasa' Alıntı:bu sefer seni ben aliimde gör sen..:cherry:
S&S
anaaa şimdi hapı yuttuk iyi mi:santa:zuhtupasa' Alıntı:bu sefer seni ben aliimde gör sen..:cherry:
S&S
PAŞAM Allah yardımcın olsunalper_tim' Alıntı:anaaa şimdi hapı yuttuk iyi mi:santa:
ama paşa alıcakmış beni yaaa süperde olabilir ilk defa artçı olacam paşayaaa allaaaaa:flower: :flower: :flower: ::haapppy: ::haapppy: ::xblink:: ::xblink:: ::xblink:: ::thanks: ::thanks:
zuhtupasa' Alıntı:benim yanıma gelcene sen doooru zia nın yanına uç..ki mal yetişsin..bugün söle zia ya ötv yi yatırsın..:wiinkk:
S&S
walla benim bildiim Türkiye de cep telefonu 1992 den beri var..serkan79' Alıntı:YAW ZİA ABİYİ NERDEN BULCAM KİMBİLİR NERDEDİR![]()
var var..:cat:FutureShock' Alıntı:Paşam hani sen serkan'ın motoru için geldiğimiz de shoi nin beyaz kaskını almıştın ya o kasklardan hala varmı orda ?? bi bilgin varmı acaba ??