[Mt - Istanbul] 09.07.2006 Açık Büfe Kahvaltı Tekrarı

herkese merhaba.
kusurumu bağışlayın, ancak yazma fırsatı buldum.
evet bir sürprizimiz var, pazar gününüzü sakın doldurmayın!!!:cherry: bütün gün beraber olacağız.:)
fazla uzatmadan sadede geleyim.
Öğrendik ki, sevgili adminimiz SKULLHUNTER'ın pazar günü doğum günüymüş. :)
Bu sebeple, Beylikdüzü'nde yapacağımız kahvaltıdan sonra Anadolu Yakasına geçerek Beykoz taraflarında "Kendin Pişir Kendin Ye" mekanlarından birine giderek aynı zamanda Pasta keseceğiz. Direk anadolu yakasından katılan arkadaşlarımız da "Kendin Pişir Kendin Ye" mekanı olması sebebiyle aç kalmayacak:)

Mekan henüz belli olmamakla birlikte, Skullhunter ve birkaç arkadaşımız tarafından araştırılmaktadır. En kısa zamanda sizlere duyuracağız.
Pazar gününüzü sakın ama sakın doldurmayın. Skullhunter'a şimdiden nice mutlu seneler diliyoruz:rendeer:
Allah başımızdan eksik etmesin:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
evet süpriz acıklandıgına göre elleri görebiliriz artık :)

gerekli tüm bilgiler ilk sayfada mevcuttur.
beylikdüzü buluşma saati doğum günü sebebiyle biraz erkene çekilir mi bilemem:silent:
ben yarın akşama kadar olmıcam, aranızda tartışınız:cherry:

iyiki doğdun arkadaşım ohhh mideleri hazırlayın beyler bütün hafta rejim yapanlar yandı 2 hafta gerek ogünküleri eritmeniz için görüşmek üzere

Ohhh bütün gün pasta börek çörek yemek keyfim yerine geldi valla.
Benim motora eksta beygir gücü lazım olucak gecenin sonunda eni taşıyabilmesi için heralde :queen:

abı acık bufede cantaya bsıı doldurabılıyozmu:p eger oyleyse stok yapacam:p

Bide ordan çıktıktan sonra bi sahil turu yapmak lazım.Gelicek olanların bir çoğu ist merkez tarafına dönücek,avcılardan hemen sahil yoluna ineriz bööööle gidebildiğimiz kadar gideriz.Sahil yolunda toplu sürüş yapalım süper olur yav ...

Evet arkadaşlar mekan ile görüştüm kaçta gelicenizide söyledim fiyatta bir değişiklik yok herşey aynı.Şöyle bir ufak hatırlatmada yapayım orda kahvaltı haricinde bilimum yemek ve içicek var dondurmadan tutunda nargilrsine,tavlasından okeyine kadar bence kahvaltıdan sonra bu seçenekleride değerlendirin tavla okey vs.gibi.Ha bu arada mekan sahibine dedim ben çalıştığım için gelemiyorum o yüzden fazla özenme abi ver 3,5 çeşit bişey onlara yeter :p hani ben yokum ya bi tarafım şişmesin diye:mrgreen: mekan sahibide şöyle bir jest yaptı dün akşam içtiklerimiz parasını almadı ve sizi bu dertten kurtardı kısacası sizi memnun edebilmek için rüşvet verdi:cherry:

teror' Alıntı:
Evet arkadaşlar mekan ile görüştüm kaçta gelicenizide söyledim fiyatta bir değişiklik yok herşey aynı.Şöyle bir ufak hatırlatmada yapayım orda kahvaltı haricinde bilimum yemek ve içicek var dondurmadan tutunda nargilrsine,tavlasından okeyine kadar bence kahvaltıdan sonra bu seçenekleride değerlendirin tavla okey vs.gibi.Ha bu arada mekan sahibine dedim ben çalıştığım için gelemiyorum o yüzden fazla özenme abi ver 3,5 çeşit bişey onlara yeter :p hani ben yokum ya bi tarafım şişmesin diye:mrgreen: mekan sahibide şöyle bir jest yaptı dün akşam içtiklerimiz parasını almadı ve sizi bu dertten kurtardı kısacası sizi memnun edebilmek için rüşvet verdi:cherry:
sen durrrr
bak bız ogün neler yapıyoruz...:)
sen resimlerle idare edersin artık...:mrgreen: :bounce:

Batuhan35,Kartal23,MertYbr,Tuncel abi nerdesiniz ???,Paşam uyandırsana milleti aaaaaa :queen: :queen:

teror' Alıntı:
sen durrrr
bak bız ogün neler yapıyoruz...:)
sen de resimlerle idare edersin artık...:mrgreen:

FutureShock' Alıntı:
Batuhan35,Kartal23,MertYbr,Tuncel abi nerdesiniz ???,Paşam uyandırsana milleti aaaaaa :queen: :queen:
günaydın tolga...:)
pazar geliyorum
ya dediğin gıbı bıraz dolaşsak
hatta sılıvrı ye cay içmeye gıtsek ne guzel olur...
ne dersiniz...??
bu arada mertybr125 ve kartal23 pazar günü bıze katılamıyorlar....:pale: :salut:

Son düzenleme:
batu ben yokum diye silivri milivri diyosun dimi:salut: napalım abicim cumartesi ehliyet sınavımız var diye izin yapıcaz pazar günüde eşşşşekler gibi çalışıcaz.onu bunu bırakta dün msn ye ekledim seni kabul etmedin onun hesabı ayrıca sorulacaktır :bounce: sem ceza olarak kahvaltıdsan sonra dondurma değil işkembe çorbası içicen :p

ayrıca biz kartal23,mert ybr125 ve ben gizli bir buluşma yapıcaz pazar akşamı ondan gelemiyoz ayağı yapıyoz:wiinkk:

silivri,silivri silivvrriiiii....:p
ergin abı msn lıstesıne ekledım senı ama 2 gundur bılgısayar başına oturmuyorum eee malum dün galatadaydık bılıyorsun...:wiinkk:

böööööğğğ sabah sabah işkembe bi güneşin altında içicen ayğğğğğğ :pr: :pr:

Super Moderator
silivri olayı yatmış bulunmakta sanırım
sevgili erhan'ın doğum günü için karşıya geçecekmişiz :rendeer:
güzel bir grup sürüşü olur umarım herkes kurallara uyar ve sorunsuz bir sürüş gerçekleştiririz
eee beni kim alıcak peki ortada kalmayalım:mrgreen:

Aaaaaaa doğru Erhan'ın doğum günü var.
Abi yok yok ama uykusuzluk yaramıyo.Bide dier topic te oraya gidicem demiştim.Bak şimdi aklıma geldi.Serkan da demişti.Bak bak parçalar birleşio kafam da.Ama sahilden gidelimmmmmm

Super Moderator
tamm sahilden gideriz sora e5 e çıkarız ama yol uzun be olm
hem beni kimse almazsa ben gelemiyorum:silent:
war mı boş gelecek biri acaba:silent:

hadi bakalım biz yokuz ya birde doğum günü çıktı :pr: ne diyim abicim yapacak bişey yok.Bence şöle yapın eniönüde kadar sahilden gidin ordan arabalı vapurla hoop karşıya 20 dakika içinde karşıdasınız bence en makul yol güzergahı:wiinkk:

tamamm
hafta sonu doğum günü içi anadolu yakasındayız..:)
erhan kardeşim bekle bızı gelıyoruzzz:mrgreen:

Hediye ne alıcaz ??? R1 yeter mi ??
Ama o ss sevmiodu galiba en iyisi 2006 fazer 1000 cc liklerden alalım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar