arkadaşlar dün gecenin bi köründe (12:30 da) serkan79 la mekanı basmış bulunduk sağolsun gece gece beni evime kadar bıraktı gelmişken dedik şu cafeyede bi uğrayıp gece teftişi yapalım gittik kapalı olan cafeyi açtırdık sahibinide çağırdık serkanla mekan sahibi şükrü bey sıkı bir pazarlığa girişti ve sizler için çok güzel indirimler ve fırsatlar sunma konusunda serkanın üstün çabaları sonucu anlaşıldı şimdiden kahvaltıya gelecek olanlara hayırlı ve uğurlu olsun
Fırsat1: kahvaltı bedeli 8 ytl den 7,99.5 ytl ye indirilmiştir bu çok önemli
Fırsat2:zeytin taneleri 5 zeytin tanesinden 6 zeytin tanesine çıkartılmış ayrıca üç taneyi geçmemek kaydıyla yeşil zeytin seçeneği sunulmuştur (bu konuda baya bi uğraştık mekan sahibi sıkı pazarlıkçıymış gerçekten)
Fırsat3:çay adedi iki küçük bardaktan iki küçük bardak+iki fırt olarak arttırılmış şeker sayısıda %7,5 oranında arttırılmıştır
Fırsat4yemek alırken masanın karşısında bulunan ve bize az yemek almamız konusunda duygusal ve psikolojik baskı kuran sevgili garsonlar kaldırılıp onun yerine büyük bir uyarı tabelası konulmasına karar verilmiştir.Tabela üzerinde
yiyeceğin kadar al tabağına yemek bırakıpta adamı hasta etme!! yazacaktır.
İşte görüyorsunuz gecenin bir körü serkan ve ben sizler için çalıştık didindik ve bu güzel imkanları sunduk umarım kıymetini bilirsiniz bu arada mekan sahibinede teşekkür etmek lazım bu şartları kabul ettiği için:mrgreen:
not:biliyorsunuz artık
MUSTURAKİ ile birlikte bie ekip olduk dün beni işyerimden alıp bostancıya kadar götürdü göztepe özgürlük parkında grupla buluştuktan sonra mertere kadar bıraktı üstüne birde kola ısmarladı (meğer kolama hap atmış

)kendisine buradan bir kez daha bana tahammül ettiği için teşekkür ediyorum onun hakkı ödenmez.gecenin bir körü minibüslerde sürünmeyim diye eve kadar götüren
serkan79 ada çok teşekkür ediyorum inanın eve gidene kadar hiç susmadım

Eveet bir haftalık geyik yaptım oh be:cherry: artık bir hafta ortalarda gözükmem saygılar:rendeer: