[MT İstanbul] 07 Temmuz 2006 / Doğumgünüme herkesi bekliyorum - Jasmine

richy' Alıntı:
1 sene daha yaslanıyorsun demek üzüldüm simdi :)
ben o saatlerde yolda olacagim yoksa kesin gelirdim.
nice mutlu yıllara.

tşk.ama niye üzülüyorsun ki canım kardeşim bilmezmisin biz bayanlar şarap gibiyizdir :p

Evlilere vede doğum günü cocukuna nice mutlu yıllar dileklerimle..Gelmeye çalışcam :)

Doğum Günün Kutlu Olsun! iyiki doğdun iyiki varsın ve hep var ol...

çok teşekkürler arkadaşlar yarın hep beraber 16.yaşımda sizlerle olmak çok güzel olacak.Futureshock tşk. sınavında başarılar dilerim. görümek dileğiyle.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
elimiz mahkum gelecez sınav giriş kağıdımı yanına almayı unutma

ama ben gec gelirim saat 10 gibi :)

Nice senelere ve nice mutlu yıllara. Ömrünüz heyecansız, yüreğniz sevgisiz. Yüzünüz neşesiz kalmasın.

Gelmeye çalışacam. Mutlu gününüzde sizlerle olmaktan kıvanç duyarım.

saygılarımla

T.D.

Yasemincim 16. Yasgünün Kutlu olsun, bende gelmeye calisacam ama Söz veremiyorum is durumundan, gelirsem Minibüs yolu daha mi uygun yoksa Sahilden mi daha uygun??

dogum gununuzu kutlarım hep mutlu ve ozgur olun.geliriz tabııkı..

Teşekürler arkadaşlar ,tavsiyem sahilyolundan gelirseniz mekanı daha rahat görebilirsiniz minibüs yolundan da kartaldan pendiğe geçerken tam yol üzerinde emex oteli mutlaka görürsünüz bulamazsanız telefonumu yazdım beni ararsınız bulunduğunuz yerden sizi yönlendiririm.Görüşmek üzere.

Yasemincim nice senelere..
Ama foyan ortaya çıktı bak, sen dün akşam bize 15. doğum günüm demiştin, millet 16 diyorsa bi bildikleri vardır herhalde... :) Ya da sizin bi ileri bi geri saydığınızı bilmiyorlar :queen:

Hediye olarakta VFR kalmamış ama sana internetten resmini bastırıp getireyim bari :)

Yarın görüşürüz

* Sen bu akşam tiyatroya gelmiyormusun ?
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=17083

Serdark onbeşi doldurup 16 dan gün alıcam :) tiyatroya değilde özgürlük parkına gidiyorum sabit buluşmamız var biliyorsun ayrıca ne yapalım bniz resimlede yetiniriz :(

Selamlar,

siteye yeni üye oldum, sanırım böyle bi organizsyona gelerek sormak istediğim pekçok soruyu da yüzyüze sorup, burda çok fazla yer işgal etmeden gerekli cevapları alırım umarım.

motorum yok henüz alma aşamasındayım onun için sorularım çok olucaktır, İki gün önceki Bostancı orgnizasyonuna da gelmek istedim fakat gelemedim.

eğer sakıncası yoksa gelmek isterim

Saygılar.

Tassadar' Alıntı:
Selamlar,

siteye yeni üye oldum, sanırım böyle bi organizsyona gelerek sormak istediğim pekçok soruyu da yüzyüze sorup, burda çok fazla yer işgal etmeden gerekli cevapları alırım umarım.

motorum yok henüz alma aşamasındayım onun için sorularım çok olucaktır, İki gün önceki Bostancı orgnizasyonuna da gelmek istedim fakat gelemedim.

eğer sakıncası yoksa gelmek isterim

Saygılar.
sakıncası olur mu hiç tabii ki de gel bekliyoruz listeye eklendin
ataper gönüller bir olsun yaa biz edirne de ki arkadaşlarımızı da var sayarız :) misal afyonlu .... :)

Jasmine, bak kıskanıyorum. topikte sana ilgi daha çok.:mrgreen:
Bizim evlilik yıldönümümüz senin doğumgünün sebebiyle sönük kalmasın :p
Bana ayrı topic açtırtma :p
:mrgreen: :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar