dergibi olmuş abi :queen:
kavgada söylenmez
hahahhaha al bu çiçeklerde .... :mrgreen:
dergibi olmuş abi :queen:
kavgada söylenmez
şimdi nollii bakim, handros karıştırma olüm ortalığı siperliğe yatmış giderkene çekilen resimlerin ortada, tam bi trafik cenevar ı sın sen, hatta viraj yapmaya ağvaya gidelim deddüünü bilem hatırlar gibiyim
sayende kazaklarımı giyemedim, garip bi kapşonlu giydim oldukçada garip olmuşum resimlerde
emün yeşiloğlu kardeşim, mt geyik komutanı metondra handrosa nın bana verdiği yetkiye dayanarak seni fıkra anlatmaktan süresiz olarak banlıoyorum
pınarr ın da ahlakını bozdun, kıza naber diyorum taksime giden adamdan başlıyo:queen:
istburak kardeşmin motüründen kalan son damla 10/40 la kirlenen mantelonum sizlere ömür, zavallı annem kosla oksi eyşın la girişti ona bu sabah sonucu iletirim
hanedan kardeşme teşekkürü unutanlardanım, ellerine sağlık sayesinde son dakkada açlıktan kurtulduk, özel parti imiş bize veridği::winkwink
sanırım 'beklersin tekkei yersin ekmeği' dedi ve tekkeden ekmeği götürdük::winkwink
delüpempelü sahilde yaptıımız romantik yürüyüşü heç unutamıccam:queen:
gkn bunları bu kadar çok uzun yazarkene yorulmadınmı bak yanıma kim ler geldi vural yanımda yani anlayacagınmisafirim var ...
biraz onunlada romantik sohbet edeyim :queen::queen:
abi vural abiye benden selamlar muhabbetiniz bol olsun :wiinkk:
abiler benim aklım abişey geldi...
RÜZGAR HAKAN yanına bide FIRTINA KEMAL lazımdı...:queen:
düşünsenize Şile yollarında...abooo...ale:
bundan sora müsadesi olursa kendisine FIRTINA KEMAL dicem...
harbidende hakediyo...bence delimavili biraz kulağa sade geliyor...Fırtına Kemal çok daha tok duruyor nick olarak...
Sen beni M in le garıştırdın kanımcametro goldving mayer ve varnır bıros peşimde...tıny toon da oynatcaklarmış...elmayranın sevdiği yaratık olcam ben...:queen:
:queen:ulan garagtersizler bi fotomu çekmediniz...kankü didiğimiz Pınar reyting...kreyzikukune...emin başkaldıran...birinizde bi fotomu çekmediniz...iğrencsiniz...gittiniz rüzgar hakan abinize yanaştınız...noldu rüzgar abiniz nerede...kaldık bir başımıza bizbize...bir kör bir sağır...
bi tek tekere sattınız beni be...:farao:
purağın hanımı yenge apla ve sen dahil değilsin çünkü sen arabayı kullanıyodun yenge aplada enişte nedeniyle garagterliler...
O Hyundaı Getzdeki kişilerin bir kısmını kınıyorum...bir kısım kişi kendini biliyor...:farao:
kreyzikukune kardeşim bu geyik yoluna baş koyduk sitede...Seyrantepe obası olaraktan...fekat sen davamıza ykırı olarak abini satıyorsun...yannış iler bunnar yeğenim...ale:
bu arada bende 6.5 ytl pere vardı kayfaltıda yan tarafdaydık sizin ora doluydu biz başbaşa takıldık...kafaya 7.5 diye yazmışım..hesap geldi 20 gayme...:queen:
11 gayme kreyzikukune verdi 6.5 da benden çıktı hesabı öle kapadık kayfaltıda...ben hatta kalabalıkta araya kaynarım diye düşündüm...olmadı hesaplar Şileye uymadı...
Cessi cesde gözlüğü getirince para çekmek farz oldu...cebimdeki pereyle hesabı kapayım dedim olmadı...bu arada KALE de içilen çayın parasınıda ödemedim...para çekmeye gittim Kaleye geldiğimde herkes kalkmıştı...ordada abbas boş mezara girdi yani...:queen:
ben 3 ünü kınıyorum...sende 1 ini kına...
bu kişileri kınasakdamı saklasak...kınamasakdamı saklasak...![]()
Pınar ablam geldı Kurtarır sımdı bızı emun cuk abıden :queen::queen::queen::queen:
Bu arada bu Selçuk kaç kere kahvaltı yapıyo abi.. Senden sonra beni aldı Beşiktaş hacı seyitte benle de kahvaltı yaptı :queen::queen:
M in varsa ben yokum :queen::queen::queen:
pınar ablanı kim kurtarcak :queen:
pınar ablanı kim kurtarcak :queen:
:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:
:farao::farao:
nasıl istersen mete bey...
Sen beni M in le garıştırdın kanımca
Rüzgar Hakan'a sadece dedimki "abi motorun üstünde resim çekmeye çalışıyosun, ver biz arabada relax relax çekeriz, tehlikeli iş yaptığın"
Rüzgar Hakan makineyi verirken: "abi tektekerde resmimi çekiceklermiş" :queen:
Ben: Abi tekteker demedim ben motorda tehlikeli diye şeyettim, biz arabadayız rahat rahat çekeriz diye..
Rüzgar Hakan yola çıkınca: "ben tekere kalkınca video çekin" :queen::queen::queen:
Vallahi ben masumum Hakim Beyyy :cherry:
Gökhan kulaklarını çınlattı biraz abiSenle birlikte hesap ödemeyen bikaç kişi daha vardı, herzaman olduğu gibi yine Gökhan'a kaldı, tüm buluşmalarda ödediği hesabın acısı senden çıktı haberin olsun :queen::queen:
Bu arada bu Selçuk kaç kere kahvaltı yapıyo abi.. Senden sonra beni aldı Beşiktaş hacı seyitte benle de kahvaltı yaptı :queen::queen:
M in varsa ben yokum :queen::queen::queen:
hacı seviyonmu tiskiniyonmu öpüyonmu anlamadım valla...:salut:
bay garagtersiz Selçük vayy...demek aramızdaki GARAGTERSİZ Selçükmüş...
Gökhan zengin ona komaz...
(önyargıya bak...sanki para sebili var evlerinde ya yada basıyolar matbaada..)ama motoru çaldırıp hiç bişey yokmuş gibi davranması bile onun zengin olduğunu gösteriyo...
sizin Feneryolundaki ev fiyatlarından habarınız varmı...orda oturuyosa kesin zengindir...:cherry:komaz komaz...
![]()
hacı seviyonmu tiskiniyonmu öpüyonmu anlamadım valla...:salut:
bay garagtersiz Selçük vayy...demek aramızdaki GARAGTERSİZ Selçükmüş...
Gökhan zengin ona komaz...
(önyargıya bak...sanki para sebili var evlerinde ya yada basıyolar matbaada..)ama motoru çaldırıp hiç bişey yokmuş gibi davranması bile onun zengin olduğunu gösteriyo...
sizin Feneryolundaki ev fiyatlarından habarınız varmı...orda oturuyosa kesin zengindir...:cherry:komaz komaz...
![]()