[MT istanbul] 03.02.2008 Pazar Günü Şile

şimdi nollii bakim, handros karıştırma olüm ortalığı siperliğe yatmış giderkene çekilen resimlerin ortada, tam bi trafik cenevar ı sın sen, hatta viraj yapmaya ağvaya gidelim deddüünü bilem hatırlar gibiyim:)
sayende kazaklarımı giyemedim, garip bi kapşonlu giydim oldukçada garip olmuşum resimlerde:p
emün yeşiloğlu kardeşim, mt geyik komutanı metondra handrosa nın bana verdiği yetkiye dayanarak seni fıkra anlatmaktan süresiz olarak banlıoyorum
pınarr ın da ahlakını bozdun, kıza naber diyorum taksime giden adamdan başlıyo:queen:
istburak kardeşmin motüründen kalan son damla 10/40 la kirlenen mantelonum sizlere ömür, zavallı annem kosla oksi eyşın la girişti ona bu sabah sonucu iletirim:p
hanedan kardeşme teşekkürü unutanlardanım, ellerine sağlık sayesinde son dakkada açlıktan kurtulduk, özel parti imiş bize veridği::winkwink
sanırım 'beklersin tekkei yersin ekmeği' dedi ve tekkeden ekmeği götürdük::winkwink
delüpempelü sahilde yaptıımız romantik yürüyüşü heç unutamıccam:queen:

gkn bunları bu kadar çok uzun yazarkene yorulmadınmı bak yanıma kim ler geldi vural yanımda yani anlayacagınmisafirim var ...
biraz onunlada romantik sohbet edeyim :queen::queen:

abiler benim aklım abişey geldi...

RÜZGAR HAKAN yanına bide FIRTINA KEMAL lazımdı...:queen:

düşünsenize Şile yollarında...abooo...:pale:

bundan sora müsadesi olursa kendisine FIRTINA KEMAL dicem...:p

harbidende hakediyo...bence delimavili biraz kulağa sade geliyor...Fırtına Kemal çok daha tok duruyor nick olarak...

abiler benim aklım abişey geldi...

RÜZGAR HAKAN yanına bide FIRTINA KEMAL lazımdı...:queen:

düşünsenize Şile yollarında...abooo...:pale:

bundan sora müsadesi olursa kendisine FIRTINA KEMAL dicem...:p

harbidende hakediyo...bence delimavili biraz kulağa sade geliyor...Fırtına Kemal çok daha tok duruyor nick olarak...

:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:
:farao::farao:

nasıl istersen mete bey...

Son düzenleme:
Pınar ablam geldı Kurtarır sımdı bızı emun cuk abıden :queen::queen::queen::queen:

metro goldving mayer ve varnır bıros peşimde...tıny toon da oynatcaklarmış...elmayranın sevdiği yaratık olcam ben...:p:queen:

:queen:ulan garagtersizler bi fotomu çekmediniz...kankü didiğimiz Pınar reyting...kreyzikukune...emin başkaldıran...birinizde bi fotomu çekmediniz...iğrencsiniz...:pgittiniz rüzgar hakan abinize yanaştınız...noldu rüzgar abiniz nerede...kaldık bir başımıza bizbize...bir kör bir sağır...:p

bi tek tekere sattınız beni be...:farao::p

purağın hanımı yenge apla ve sen dahil değilsin çünkü sen arabayı kullanıyodun yenge aplada enişte nedeniyle garagterliler...:p

O Hyundaı Getzdeki kişilerin bir kısmını kınıyorum...bir kısım kişi kendini biliyor...:farao:
Sen beni M in le garıştırdın kanımca :p

Rüzgar Hakan'a sadece dedimki "abi motorun üstünde resim çekmeye çalışıyosun, ver biz arabada relax relax çekeriz, tehlikeli iş yaptığın"

Rüzgar Hakan makineyi verirken: "abi tektekerde resmimi çekiceklermiş" :queen:
Ben: Abi tekteker demedim ben motorda tehlikeli diye şeyettim, biz arabadayız rahat rahat çekeriz diye..
Rüzgar Hakan yola çıkınca: "ben tekere kalkınca video çekin" :queen::queen::queen:

Vallahi ben masumum Hakim Beyyy :cherry:

kreyzikukune kardeşim bu geyik yoluna baş koyduk sitede...Seyrantepe obası olaraktan...fekat sen davamıza ykırı olarak abini satıyorsun...yannış iler bunnar yeğenim...:pale::p

bu arada bende 6.5 ytl pere vardı kayfaltıda yan tarafdaydık sizin ora doluydu biz başbaşa takıldık...kafaya 7.5 diye yazmışım..hesap geldi 20 gayme...:queen:

11 gayme kreyzikukune verdi 6.5 da benden çıktı hesabı öle kapadık kayfaltıda...ben hatta kalabalıkta araya kaynarım diye düşündüm...olmadı hesaplar Şileye uymadı...

Cessi cesde gözlüğü getirince para çekmek farz oldu...:p:pcebimdeki pereyle hesabı kapayım dedim olmadı...bu arada KALE de içilen çayın parasınıda ödemedim...para çekmeye gittim Kaleye geldiğimde herkes kalkmıştı...ordada abbas boş mezara girdi yani...:queen:

ben 3 ünü kınıyorum...sende 1 ini kına...

bu kişileri kınasakdamı saklasak...kınamasakdamı saklasak...:p

Gökhan kulaklarını çınlattı biraz abi :) Senle birlikte hesap ödemeyen bikaç kişi daha vardı, herzaman olduğu gibi yine Gökhan'a kaldı, tüm buluşmalarda ödediği hesabın acısı senden çıktı haberin olsun :queen::queen:
Bu arada bu Selçuk kaç kere kahvaltı yapıyo abi.. Senden sonra beni aldı Beşiktaş hacı seyitte benle de kahvaltı yaptı :queen::queen:

M in varsa ben yokum :queen::queen::queen:

Bu arada bu Selçuk kaç kere kahvaltı yapıyo abi.. Senden sonra beni aldı Beşiktaş hacı seyitte benle de kahvaltı yaptı :queen::queen:

Ablam senle once SAbah 7.30 kahvaltı yaptık sonra metehandro abımle Şilede MAnzara karşı kendı hemsolarıyla baş başa bı kahvaltı yaptık ve kazıg yedık :queen::queen::queen:

M varsa bende yokum :queen::queen::queen:

:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:
:farao::farao:

nasıl istersen mete bey...

hacı seviyonmu tiskiniyonmu öpüyonmu anlamadım valla...:salut:

Sen beni M in le garıştırdın kanımca :p

Rüzgar Hakan'a sadece dedimki "abi motorun üstünde resim çekmeye çalışıyosun, ver biz arabada relax relax çekeriz, tehlikeli iş yaptığın"

Rüzgar Hakan makineyi verirken: "abi tektekerde resmimi çekiceklermiş" :queen:
Ben: Abi tekteker demedim ben motorda tehlikeli diye şeyettim, biz arabadayız rahat rahat çekeriz diye..
Rüzgar Hakan yola çıkınca: "ben tekere kalkınca video çekin" :queen::queen::queen:

Vallahi ben masumum Hakim Beyyy :cherry:

Gökhan kulaklarını çınlattı biraz abi :) Senle birlikte hesap ödemeyen bikaç kişi daha vardı, herzaman olduğu gibi yine Gökhan'a kaldı, tüm buluşmalarda ödediği hesabın acısı senden çıktı haberin olsun :queen::queen:

bay garagtersiz Selçük vayy...demek aramızdaki GARAGTERSİZ Selçükmüş...:p

Gökhan zengin ona komaz...

(önyargıya bak...sanki para sebili var evlerinde ya yada basıyolar matbaada..):pama motoru çaldırıp hiç bişey yokmuş gibi davranması bile onun zengin olduğunu gösteriyo...

sizin Feneryolundaki ev fiyatlarından habarınız varmı...:porda oturuyosa kesin zengindir...:cherry:komaz komaz...:p

(önyargıya bak...sanki para sebili var evlerinde ya yada basıyolar matbaada..):pama motoru çaldırıp hiç bişey yokmuş gibi davranması bile onun zengin olduğunu gösteriyo...

sizin Feneryolundaki ev fiyatlarından habarınız varmı...:porda oturuyosa kesin zengindir...:cherry:komaz komaz...:p

Onun gönlü zengin bee... Para köpeee olsun :)

Slm İstanbul lu tüm mototm e sohbetiniz güzel Düzce tarafına gezi düzenlemeyi düşünürseniz haberleşmek isterim.

GKN

bana bulaşmayın kardeşim ben çok zenkinin paramla satın alırım senin motürün çamur korunma brandasını:p
ama çalınan motürün kredisi bitmedim daha, bak ne dicem komutanyo geyiko, sen krediyi öde ben hesap açıklarını kapamaya devam ederim:queen:
hem sen ne bilion motür çalındıda hiçbiş yokmuış gibi devam ettikmi etmedikmi, karakola düştük be çalanları yakalicaz die, ne yapalım abim, ölenle ölünmüyo..
he bu arada şile gezisinde benim bastıım kalıplardan 100 yetelenin kalıbını yürütmüşün, kalpazan abi geri istiyo haberin ola:queen:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
vay be resımlere baktımda şimdi vala helal olsun :cat:

slm bende geldim gece vardiyam başladı crazyusufcuk kardeşimin yanından geldim şimdi nasıl gidio sohbet

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar