[MT istanbul] 03.02.2008 Pazar Günü Şile

motorsuz

belki birgün olur !ama kalbim hep motorla atıyor.kısmet işte.kuzen babaçi motorunu verirse bende sizlerle birgün geziye gelirim.:mrgreen:

o fotogfaflara bakınca arkadaşlarla beraber olamamanın sıkıntısı çöküyor içime.işim olmasaydı babaçi nin artçısı olurdum.kısmet birdahaki sefere.kuzene selam fotolarda fena çıkmamışsın kuzen.motorunda güzel çıkmış.çokmu yag çektim acaba:rendeer:

Son düzenleme:
işte herkezin merakla beklediği süper mete_handronun başka yerde bulamıyacağınız fotoları:cherry:

süper mete_handro siper alın uçucam pozisyonda....:cherry:

ve süper mete_handro uçuşa geçti:p

kahramanımız pekte mütavazı.bütün hayranlarına selam göndermeyide ihmal etmiyor:mrgreen:

bu arada hanedan12 dostum.ellerine sağlık köfteler ve sucuklar harikaydı:cat:

rica ederim dostum ne demek boşuna çekmedikya herkez görsün.bu arada teşekür ü canan a yapın:p fotoları o çekti ben sadece zemin hazırladım

teşekkür ederim...hayranlarım sato..smırno...öküz taygır ve boru byby seyretsinler...yorumlarını bekliyorum...:p

polaterdinc hissettiğim yaştayım...dönüş yolunda size bi numara çekecektim aklınız gidecekti ama nasip olmadı...beni tanımıyosunuuuzzz henüzz...:cherry:

mete abi hiç yaşını göstermiyo zatii
baksana çocuk gibi bizden çok egleniyoo wallaa
yanlız sanki oo süpermen uçuşu değilde birine yumruk mu gösteriyoo ne :queen::queen:

hani çakmasınlar mevzuyu diye süpermen ayagına yatılıyo gibi bişi kokuyoo :queen:

abi harikasın o yumrugu kim yiycek bakalım :bounce:

abi yolda gül gül oldüm ya .. arabayla yanndan geçiyorum el direk çıkıyo ... çekin beni diye ((:)

metehan abim . bu kareden ötürü üç ayrı film şirketinden teklif aldı ...

1. SÜPREMEN AŞERİYOR...
2. ROBOCOP .. SÜNNET OLDUKTAN SONRA ASLA DANS ETMEZ ...
3. KUZULARIN SESSİZLİĞİ .. ( ASLA BİR KOYUNA GÜLERKEN DİŞİNDE YEŞİL BİŞEY VAR DEME) VOL:IV

:queen::queen::queen::cherry:

abi yolda gül gül oldüm ya .. arabayla yanndan geçiyorum el direk çıkıyo ... çekin beni diye ((:)

metehan abim . bu kareden ötürü üç ayrı film şirketinden teklif aldı ...

1. SÜPREMEN AŞERİYOR...
2. ROBOCOP .. SÜNNET OLDUKTAN SONRA ASLA DANS ETMEZ ...
3. KUZULARIN SESSİZLİĞİ .. ( ASLA BİR KOYUNA GÜLERKEN DİŞİNDE YEŞİL BİŞEY VAR DEME) VOL:IV

:queen::queen::queen::cherry:

metro goldving mayer ve varnır bıros peşimde...tıny toon da oynatcaklarmış...elmayranın sevdiği yaratık olcam ben...:p:queen:

:queen:ulan garagtersizler bi fotomu çekmediniz...kankü didiğimiz Pınar reyting...kreyzikukune...emin başkaldıran...birinizde bi fotomu çekmediniz...iğrencsiniz...:pgittiniz rüzgar hakan abinize yanaştınız...noldu rüzgar abiniz nerede...kaldık bir başımıza bizbize...bir kör bir sağır...:p

bi tek tekere sattınız beni be...:farao::p

purağın hanımı yenge apla ve sen dahil değilsin çünkü sen arabayı kullanıyodun yenge aplada enişte nedeniyle garagterliler...:p

O Hyundaı Getzdeki kişilerin bir kısmını kınıyorum...bir kısım kişi kendini biliyor...:farao:

metro goldving mayer ve varnır bıros peşimde...tıny toon da oynatcaklarmış...elmayranın sevdiği yaratık olcam ben...:p:queen:

:queen:ulan garagtersizler bi fotomu çekmediniz...kankü didiğimiz Pınar reyting...kreyzikukune...emin başkaldıran...birinizde bi fotomu çekmediniz...iğrencsiniz...:pgittiniz rüzgar hakan abinize yanaştınız...noldu rüzgar abiniz nerede...kaldık bir başımıza bizbize...bir kör bir sağır...:p

purağın hanımı yenge apla ve sen dahil değilsin çünkü sen arabayı kullanıyodun yenge aplada enişte nedeniyle garagterliler...:p

O Hyundaı Getzdeki kişilerin bir kısmını kınıyorum...bir kısım kişi kendini biliyor...:farao:

Benım garekterlı abım cnm abım ole deme :queen::queen: Şimcık sole oluo elımızde foto makınesı ruzgarındı ılla dedıkı cek cek cek ne yapak cektık adamın hosuna gıdıo on duz yol tek teker yapıo , Bıde pılı bıttı yolda gıderken cebıne soktu elını ayaga kalktı pıl verdı YAnı adamın foto suyla senı ceksek ne olcak :queen::queen::queen: Sıteye komucak etmıcek :) SEnı sevıyorus sıtemızın AGA BABASISIN AL BU CICEKLERDE garektersız deddıgın kardesınden :rendeer:

abi seni metro golden mayer aslanı rolünde düşünüyorumda kükreme yerine böögürmee yada geğğüürre yaparkene .nuııhahaha a kötüyüm ben kötüüü ((:)

abi o getz deki kişilerden BİRİNİ bende kınıyorum ((((((((:):queen::queen:

Benım garekterlı abım cnm abım ole deme :queen::queen: Şimcık sole oluo elımızde foto makınesı ruzgarındı ılla dedıkı cek cek cek ne yapak cektık adamın hosuna gıdıo on duz yol tek teker yapıo , Bıde pılı bıttı yolda gıderken cebıne soktu elını ayaga kalktı pıl verdı YAnı adamın foto suyla senı ceksek ne olcak :queen::queen::queen: Sıteye komucak etmıcek :) SEnı sevıyorus sıtemızın AGA BABASISIN AL BU CICEKLERDE garektersız deddıgın kardesınden :rendeer:

kreyzikukune kardeşim bu geyik yoluna baş koyduk sitede...Seyrantepe obası olaraktan...fekat sen davamıza ykırı olarak abini satıyorsun...yannış iler bunnar yeğenim...:pale::p

bu arada bende 6.5 ytl pere vardı kayfaltıda yan tarafdaydık sizin ora doluydu biz başbaşa takıldık...kafaya 7.5 diye yazmışım..hesap geldi 20 gayme...:queen:

11 gayme kreyzikukune verdi 6.5 da benden çıktı hesabı öle kapadık kayfaltıda...ben hatta kalabalıkta araya kaynarım diye düşündüm...olmadı hesaplar Şileye uymadı...

Cessi cesde gözlüğü getirince para çekmek farz oldu...:p:pcebimdeki pereyle hesabı kapayım dedim olmadı...bu arada KALE de içilen çayın parasınıda ödemedim...para çekmeye gittim Kaleye geldiğimde herkes kalkmıştı...ordada abbas boş mezara girdi yani...:queen:

abi o getz deki kişilerden BİRİNİ bende kınıyorum ((((((((:):queen::queen:

ben 3 ünü kınıyorum...sende 1 ini kına...

bu kişileri kınasakdamı saklasak...kınamasakdamı saklasak...:p

hüooooooooop aloooo kınaya kınaya kına yakarsınız bi yerinize inşallah :mrgreen: neyim eksik he neyim? fıkra desen gırla hikaye bol muhabbet süper daha ne istiyonuz :p

kreyzikukune kardeşim bu geyik yoluna baş koyduk sitede...Seyrantepe obası olaraktan...fekat sen davamıza ykırı olarak abini satıyorsun...yannış iler bunnar yeğenim...:pale::p

bu arada bende 6.5 ytl pere vardı kayfaltıda yan tarafdaydık sizin ora doluydu biz başbaşa takıldık...kafaya 7.5 diye yazmışım..hesap geldi 20 gayme...:queen:
11 gayme kreyzikukune verdi 6.5 da benden çıktı hesabı öle kapadık kayfaltıda...ben hatta kalabalıkta araya kaynarım diye düşündüm...olmadı hesaplar Şileye uymadı...

ben 3 ünü kınıyorum...sende 1 ini kına...

bu kişileri kınasakdamı saklasak...kınamasakdamı saklasak...:p

Abim

1-)SEnı satamam koskoca METEHANDRO GEYIK mudurusun :rendeer:

2-)Kahvaltı yaptıgımız yerdekı adam sozde senın Hemşerındı bıze gazık attı :queen:

3-)Bizi KInamayın ve saklamayın :queen::queen::queen::queen:

Pınar ablam nerdesın kurtar bızı :rendeer: :queen::queen:

hüooooooooop aloooo kınaya kınaya kına yakarsınız bi yerinize inşallah :mrgreen: neyim eksik he neyim? fıkra desen gırla hikaye bol muhabbet süper daha ne istiyonuz :p

Ya abı yınemı sen ya İSyan ediyorum artık ya yeter abı ya fıkralarında senın olsun espırıklerınde senın olsun herseyın senın olsun yeter abı ya İSyan bayraklarını cektırdın en sonunda ya Tmm ya pes edıyok ya beyaz bayrakları kaldıralım ya yeter ya :queen::queen::queen:

Son düzenleme:

çamlıcada güzel çam agaçlarının altında serin çamlıca gazozunu yudumlrken . aklıa çamdaki kozalaklar geldi .. çamlıkahvede içilen sahleplerin yılbaşında kurulan çam agacına takılan süslerin bir eserisin sen M in :queen:

seviyoruz seni usta .. az konuştugun ve uyudugun toplantılarda:p:p

.. çamlıcada güzel çam agaçlarının altında serin çamlıca gazozunu yudumlrken aklıma çamdaki kozalaklar geldi, çamlıkahvede içilen sahleplerin yılbaşında kurulan çam agacına takılan süslerin bir eserisin sen M in :queen:
orda bize çay getiren çam yarmasını unutmuşsun kanka :mrgreen:
seviyoruz seni usta .. az konuştugun ve uyudugun toplantılarda:p:p
o zaman beni sadece akşamları çağırın :mrgreen:

belki birgün olur !ama kalbim hep motorla atıyor.kısmet işte.kuzen babaçi motorunu verirse bende sizlerle birgün geziye gelirim.:mrgreen:

o fotogfaflara bakınca arkadaşlarla beraber olamamanın sıkıntısı çöküyor içime.işim olmasaydı babaçi nin artçısı olurdum.kısmet birdahaki sefere.kuzene selam fotolarda fena çıkmamışsın kuzen.motorunda güzel çıkmış.çokmu yag çektim acaba:rendeer:

bu kadar yağa belki bi tur veririm:mrgreen:

sağolasın kuzen sen sürprizi seversin bi gün bakmışım ki geziye benden önce çil çil bi motorla gitmişin:cat:

GKN

şimdi nollii bakim, handros karıştırma olüm ortalığı siperliğe yatmış giderkene çekilen resimlerin ortada, tam bi trafik cenevar ı sın sen, hatta viraj yapmaya ağvaya gidelim deddüünü bilem hatırlar gibiyim:)
sayende kazaklarımı giyemedim, garip bi kapşonlu giydim oldukçada garip olmuşum resimlerde:p
emün yeşiloğlu kardeşim, mt geyik komutanı metondra handrosa nın bana verdiği yetkiye dayanarak seni fıkra anlatmaktan süresiz olarak banlıoyorum
pınarr ın da ahlakını bozdun, kıza naber diyorum taksime giden adamdan başlıyo:queen:
istburak kardeşmin motüründen kalan son damla 10/40 la kirlenen mantelonum sizlere ömür, zavallı annem kosla oksi eyşın la girişti ona bu sabah sonucu iletirim:p
hanedan kardeşme teşekkürü unutanlardanım, ellerine sağlık sayesinde son dakkada açlıktan kurtulduk, özel parti imiş bize veridği::winkwink
sanırım 'beklersin tekkei yersin ekmeği' dedi ve tekkeden ekmeği götürdük::winkwink
delüpempelü sahilde yaptıımız romantik yürüyüşü heç unutamıccam:queen:

Abim

1-)SEnı satamam koskoca METEHANDRO GEYIK mudurusun :rendeer:

2-)Kahvaltı yaptıgımız yerdekı adam sozde senın Hemşerındı bıze gazık attı :queen:

3-)Bizi KInamayın ve saklamayın :queen::queen::queen::queen:

Pınar ablam nerdesın kurtar bızı :rendeer: :queen::queen:

Ya abı yınemı sen ya İSyan ediyorum artık ya yeter abı ya fıkralarında senın olsun espırıklerınde senın olsun herseyın senın olsun yeter abı ya İSyan bayraklarını cektırdın en sonunda ya Tmm ya pes edıyok ya beyaz bayrakları kaldıralım ya yeter ya :queen::queen::queen:

kreyzikukune bir geldin pir eldin gönüllere...bir ışık gibi...:wiinkk:sevdik seni bir kere..:p

şimdi nollii bakim, handros karıştırma olüm ortalığı siperliğe yatmış giderkene çekilen resimlerin ortada, tam bi trafik cenevar ı sın sen, hatta viraj yapmaya ağvaya gidelim deddüünü bilem hatırlar gibiyim:)
sayende kazaklarımı giyemedim, garip bi kapşonlu giydim oldukçada garip olmuşum resimlerde:p
emün yeşiloğlu kardeşim, mt geyik komutanı metondra handrosa nın bana verdiği yetkiye dayanarak seni fıkra anlatmaktan süresiz olarak banlıoyorum
pınarr ın da ahlakını bozdun, kıza naber diyorum taksime giden adamdan başlıyo:queen:
istburak kardeşmin motüründen kalan son damla 10/40 la kirlenen mantelonum sizlere ömür, zavallı annem kosla oksi eyşın la girişti ona bu sabah sonucu iletirim:p
hanedan kardeşme teşekkürü unutanlardanım, ellerine sağlık sayesinde son dakkada açlıktan kurtulduk, özel parti imiş bize veridği::winkwink
sanırım 'beklersin tekkei yersin ekmeği' dedi ve tekkeden ekmeği götürdük::winkwink
delüpempelü sahilde yaptıımız romantik yürüyüşü heç unutamıccam:queen:

Gkn abi senin göynün güzel...ben kıyafete bakmadım bilem...düzgün adamsın vesselam...o keewaye bidaha pinme ne olur...korktum valla...iyi cesaret ya ona güvenip açılanlara helal...:cat:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar