[MT - İstanbul] 02 Temmuz 2006 - Poyrazköy

er5

Yaa bu et işini falan nasıl ayarlıyoruz şimdi ?

- Önceden alıp terbiyeye yatırıp buzluktamı taşırız oraya kadar? (e tabi buzluk lazım)
- Ordan alır hemen ızgaraya atarız, olayınamı gireceğiz..

Varmı bi düşünce ?

hakan abının arabada ufak buz doalbı var ona koyarız buyuk ıhtımal gecen hafta karpuzu ordan cıakrmıstı :)

serdark' Alıntı:
Yaa bu et işini falan nasıl ayarlıyoruz şimdi ?

- Önceden alıp terbiyeye yatırıp buzluktamı taşırız oraya kadar? (e tabi buzluk lazım)
- Ordan alır hemen ızgaraya atarız, olayınamı gireceğiz..

Varmı bi düşünce ?
Aydın abi bi el at abi şu işe :cat:

abı zaten harem de baska benzıncı yok:)
Ama elıne saglık yıne de
...

valla super bir gezi olacak galiba bende burası ve kastro arasında kaldım ne diyim

yasinsubay' Alıntı:
valla super bir gezi olacak galiba bende burası ve kastro arasında kaldım ne diyim

Sabote etmek olarak anlamayın olayı.
En sevdiğim grup (bu grup) geziye gidiyor. Katılmak isterim.
Ama istanbul içince dolaşmak istanbul içinde bir yere gitmek bana cazip gelmiyor. Hergün geçtiğim yol, hergün gördüğüm yerler.
Sanırım İstanbul içine yapılan hiçbir geziye de katılmam bir daha.

Bu yüzden ben Castro'ya gideceğim. Alan daha büyük, daha tenha, daha uzak :)

Freak' Alıntı:
Ama istanbul içince dolaşmak istanbul içinde bir yere gitmek bana cazip gelmiyor. Hergün geçtiğim yol, hergün gördüğüm yerler.

Dediğin gibi İstanbul içi belki biraz cazip gelmeyebilir ama Kerpe'den sonra birazda yakın olsun diye bu şekilde ayarladı arkadaşlar sağolsun.
Erkenci Grup'u takip et bence, 15-16'sı çok güzel bir organizasyon olacak. TRADER detayları ilerde yazacak. (İstanbul dışı diye tiyo vereyim sadece:cat: )

Freak' Alıntı:

Arkadaslar böyle arada kalmayı gerektırecek bır durum yok. hangısını gonlunuz cekıyorsa ona gıdın. Castroya gıdenler de bızım arkadaslarımız . Sıkıntıya mahal yok..:)

benide ekleyin

abi beni de eklesenize ayıp ama yaaa.:salut:

yasinsubay' Alıntı:

Aklını karıştırmayayım ama bizim grup daha eğlenceli:p
acaip tekno bi grubuz biz (öncü ve artçı arasında telsiz bağlantısı, siren ve megafonla acil durum korumaları v.s.) ile iyi bir grup sürüşü garanti ediyoruz.
Ayrıca yanında birer de tarak veriyoruz yada kol saati :p :mrgreen: :mrgreen:
Gel abi bize gel, ben seni yazdım bile :mrgreen:

abiler helal olsun size yaws :) ehliyet yok 2 aydır binmiyorum motor a :salut: acısını çıkartıcam ama ben alasan kadar ehliyeti sizin gitmediğiniz yer kalmayacak :) helal size bu yollar ii eğlenin benim için de :pr:

ataper' Alıntı:
Aklını karıştırmayayım ama bizim grup daha eğlenceli:p
acaip tekno bi grubuz biz (öncü ve artçı arasında telsiz bağlantısı, siren ve megafonla acil durum korumaları v.s.) ile iyi bir grup sürüşü garanti ediyoruz.
Ayrıca yanında birer de tarak veriyoruz yada kol saati :p :mrgreen: :mrgreen:
Gel abi bize gel, ben seni yazdım bile :mrgreen:

Vay be promosyona bak abi ya Helal size valla daha ne denirki :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yasinsubay biz promosyon vermiyoruz çünkü gerek yok! Çünkü bizim gezi var ya bizim gezi, offf diyorum off :):)

Şaka bi yana ve gidilecek yer bir yana :) kadroyu görünce içim cızladı. Bu gezide olabilmeyi çok isterdim ama Pazar günü Kastroya gidiyoruz! İçerik olarak gezme&görme'den ziyade YOL gezisi olacak. Yani biz yolumuzu yapalım, siz gezin görün... Pazartesi biz yorgunluğumuzu, bel ağrılarımızı ve yaşadığımız sorunları (yolda benzin bitmesi gibi) anlatalım, siz fotoğraflarla süsleyin forumu. :):)

İyi eğlenceler...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar