[MT İstanbul] 02 Ekim 2008 Şehir turu.

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
İstanbul MT olarak 02 Ekim 2008 Perşembe günü Rahmetli Necdet Abi'nin mezarını ziyaret etmek üzere Kavacıkta buluştuk. Gerçekleştirilen ziyaretin ardından sırasıyla Çengelköy Çınaraltı, Rumeli Hisarı, Sahilden Yedikule - Vatan Caddesi ve son olarak Güngören olmak üzere mini bir şehir turu yaptık. Kuyucadısı'nın ve benim çektiğimiz birkaç video kaydı vardı. Hepsini birleştirerek bu konu başlığı altında sunmak istedim.

[GV]-3039632862330957034&hl=en[/GV]

eğer motorsikleti satmasaydım bende sizlerin arasında olacaktım.güzel bir gezi olmuş.tebrikler

Emeğine sağlık abi...Ama o videodaki o kısımları koma dedim dimi ben saa:queen:Böle 4 dakkada geçiyoda sol bacağım hala agrıyo yani az gezmedik:bounce:

Ellerinize sağlık güzel bir paylaşım olmuş..
Daha önce haberim olsa bende katılmak isterdim.
Demek ki neysim. Bu site her an kontrol edilmeliymiş...
:pr:

Super Moderator
çok güzel olmuş Tamer
ellerine sağlık kardeşim paylaşım için teşekkürler:rendeer:

Hadi kardeşim hadi kardeşimm

Bekleme yapma .... Çektiririmmm :p

eline sağlık tamercim paylaşımın için :rendeer:seninde cadı ellerine saglık çektihin için :rendeer: güzel bir unutulmaz gündü herkeze kazasız yollar :rendeer:

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Sizler sağolun.

Anlamlı ziyaretin ardından birbirimizden bir türlü kopamadık. Neredeyse bütün gün birlikteydik. Herşey çok güzeldi. En kötü günümüz böyle olsun.

Hadi kardeşim hadi kardeşimm

Bekleme yapma .... Çektiririmmm :p
sendende hiç bişi kaçmıyo :queen::queen::queen:

eline sağlık tamercim paylaşımın için :rendeer:seninde cadı ellerine saglık çektihin için :rendeer: güzel bir unutulmaz gündü herkeze kazasız yollar :rendeer:

sen sagol gürkan en kısa sürede bunu tekrar yapalım :wiinkk:

Sizler sağolun.

Anlamlı ziyaretin ardından birbirimizden bir türlü kopamadık. Neredeyse bütün gün birlikteydik. Herşey çok güzeldi. En kötü günümüz böyle olsun.

aminnnnnnn
haklısın tamer gerçekten güzel bir gündü

havayı güzel gördünüzmü hafta sonu haber verin :cat: şöyle akalım bi çekmece tarafına et yemeğe :bounce:

tamer yollar nasıldı gittin resim yokmu oralardan :bounce:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar