[MT] Hyosung Resimleri [BBRR firarda]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Toktor beni ellemesinn :)

dediğim gibi bazıları rahatsız olacaktır bu tip görüntülerden hatta bayana bakmak günah diye gazteci bir bayanla sırtı dönük röpörtaj yapanlar var...herkesin dini inanışına saygımız var...ama iş sapkınlık derecesinde ise kusura bakmayın beyler siz %1 bile değilsiniz bu ülkede ...

haklısın abi insanın dini görüşleri içinde olmalı burası bunu propagandasını yapmak için uygun bi yer değil :cat: fotolar için tekrar teşekkür ederim:rendeer:
devamını bekliyoruz :queen:

hemşerim abim. harikasın yaf. yemicem içmicem bi tane gt250 alacam ama racingini. :cherry:

dipnot: bu arada abi senin dükkanın tam adresini bi ara müsait olduğun zaman özel mesaj ile yollarmısın.:p

abi bence hyosungun sana 1 milyon dolarcık kadar reklam primi vermesi lazım. harika reklam yapmışsın. hiç bi reklam bu kadar etkili olamazdı bence.

Son düzenleme:
valla hyo ya korka korka gelıp resım çektirmek isdiyorlarsa orya r1 ler hayabusalar ducati ler koyarsan naparlar acep merak ettim barış abi:cherry:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ya hiç biri bi tur gezdir demedimi.........AAAA turist kırılırmı yaa???

Süper Moderatör (BBRR)
BeYfa
burda bi fazer olsa inan bana saldırıya uğrar ..hem motor hemde sahibi ...:p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Al tabi....
Turizme hizmet için yanıp tutuşuyoruz zatennnnn
:queen: :queen: :queen: :queen:

ya o degil de tam olarak fotograf cekilen yeri hatirliyorum resmen deja vu yaratti bende fotolar :)

Başlık Hyosung resimleriya bende bakıyorum acaba başka resimler hangi sayfalarda diye. nerden bileyim 6 sayfa boyunca bunca kullanıcının sadece kızlara yorum yapacağını. safım işte

yuh bee. böle bi başlık açamak niyeti ile uzun uzun arama yapıp, azar iştimeyeyim derken bu başlığı buldum. iyi akıl etmiş derken barış için vede sevinirken ne güzel herkesi arkadaşları ve motorları burada görücem diye, başlık resmen geyiğe sarmış.. ve barışın resimlerinden başka rsim yok. e tabi barış abide motorları koymuş -ki bile bile milletin geyik yapacağını - olan olmuş..
neyse biraz zman geçsin, kendi rsimlerimle birlikte açaçcam böel bi başlık. geyiksiz adam gibi sadece resimler ve biz..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar