Arkadaşlar kazadan haberiniz yok.. haklısınız...
Motorum yapılırken biliyosunuz hepinizi Globalmotor bana test motorlarını tahsis etmişlerdi.. bende hem denemek isteyen arkadaslara veriyordum kullanıyolardı hemde kendim kullanıyodum...
Formula1 zamanı, pazar gunuydu... havaalanından caddeye dogru sahil yolundan kız arkadasımla gidiyorduk... sakin sakin ama cok kalabalıktı.. dedim içimden ne kalabalıgı bu yaa.. sonradan aklıma geldi formula donuşu diye... dedim içimden bi pislik olucak.. bunlar gazı almışlardır.. nitekim oylede oldu..
arkamdan kırmızı spor araba bizi sıkıştırmaya basladı.. oralı olmadım ama gordu bi kere sarı yarış motoru ve arkada bi kız.. dururmu sapığımız.. ugrasmaya basladı.. yol gerdim gecti.. ama hareketler onumuzu kesmeler bitmedi. arabanın icindende gülüyo dalga geciyo ara gazlar veriyo.. ben sakin orta şeritten giderken sola dogru surekli ona bakıyorum kontrol ediyorum... bu şekilde ilerlerken sağ şeritteki passat bizi farketmedi ve orta şeride aniden kırdı...
bende kafamı cevirir cevirmez passatın arkası benim fren basmama ragmen on tekere dokundumu dokunmadımı tam olarak bilmiyorum ama biz soldan yerdeyiz...
yogun trafik ve biz sürüklenmeye basladık kız arkadasımla.. iyiki bi yere patlamadık ve iyiki üstümüzden araba gecmedi.. sadece soldaki spor arabanın tekeri kafamıza carptı gecti...
bi sure suruklendikten sonra kalktım ben koşa koşa hatunun yanına.. montumu ona vermiştim, ama bende tabi tanrı koruması var.. tarzan gibi çıkmıştım hangi akla hizmetse... onda bişi yok ama benim sol diz kapagım ve kollarım biraz parcalanmıştı... motordada sadece sol granajda hasar vardı ve ayna gitmişti...
kalktık hastaneye gittik ondan sonrada eve... motor sahilde bi garaja konuldu...
global motoru aradım.. ve dedim ben kaza yaptım... saolsunlar hiçbişi demediler.. ne kızdılar nede başka bi laf... ben çok üzülmüştüm boyle bi olay yasattıgım icin.. test motoruyla kaza yaptım sonucta... ama gercekten özcan bey hiçbişi demedi ve kaskodan karsılanır merak etmeyin size bişi olamamış bu iyi dedi... saolsunlar... bi kez daha global motor yaptı yani yapıcagını...
kısaca boyle dostlar olayım

bana motor dayanmıyo yaaa.. yada çok beddua yiyorum boyle seyler geliyo basıma.. bilmiyorum artık..
yaklasık 15 gun evde tedavi gordum.. sonra sol diz kapagıma delik acıldı.. şimdi o iyileşmekte.. kollarımdaki yaralar gectiler.. dizimdede bi aksaklık yok sadece deligin kapanmasını bekliyorum...
kendi motorum cıktı artık yola.. etrafımdaki kazayı duyan bi cok kişi artık bırakırsın bu basına gelenlerden sonra diye cok baskı yaptılar... ama bugun ve bundan sonra gorucekler yine motorun tepesindeyim yine geziyorum...
ölsemde motor sevdem benimle ölür.. bu boyledir.. benim tek aşkım motorumdur.. bunu gun gectikce daha cok anlıyorum... bu olay bi iki kazayla bitmez...
motorum mezarımdır... bu boyle biline...
bu arada dostlar kısa motor maceralarımdan sonra bi satılık ilanından bahsetmek istiyorum.. yakın dostum Hyo GV 250 sini yine HYO race GTR250 almak icin satmak istiyor... bunun icin ilan bıraktım
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=22017
keyifli sürüşler herkese dostlar...