Resimlerden gördüğüm kadarıyla egzantrik mili yataklarındada rulman var yanlış görmüyorum umarım,çünkü resmin içinde zincir ve mil üzerinde kam çıkıntıları var bu resmen egzantrik mili Hep motor özelliği farklılığı olarak krank yataklarındaki rulmanlardan bahsediliyordu ben bu resimde o rulmanları göremedim tabi zemine yataklı olup çıkarmamışta olabilirler...Bir soru daha benim çalıştığım işletmede yüksek ısı olan noktalardaki rulmanlardan pek verim alamıyoruz nedenide bilyelerdeki yağın gresin ısıdan kuruması çok sık yağlama ve bakım istiyor olması...Bizim mevcut motorlarımızdaki rulmanlar bildiğimiz motor yağına maruz kalıyor yani sürekli bir yağlama var bildiğim kadarıyla daha doğrusu duyduğum kadarıyla bana bu tip motor kullanan başka bir firma yok demişlerdi...Ben bunun varsa dezavantaj ve avantajlarını bilmek isterdim sonuçta sistem yenide olabilir eski ise tercih edilememe nedeni nedir?Hyosung`un motoru dağıtıp toplamışlar ilginç...
http://www.endurocu.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=3204
Keşke orada olup bizzat yaşasaydık olayı![]()
Resimlerden gördüğüm kadarıyla egzantrik mili yataklarındada rulman var yanlış görmüyorum umarım,çünkü resmin içinde zincir ve mil üzerinde kam çıkıntıları var bu resmen egzantrik mili Hep motor özelliği farklılığı olarak krank yataklarındaki rulmanlardan bahsediliyordu ben bu resimde o rulmanları göremedim tabi zemine yataklı olup çıkarmamışta olabilirler..
anlayan neler görüyor, ben sadece dağılmış bir sürü parça görüyorum![]()
şimdi, hep iyi yanlarını sölüyoz birazda kötü yanınını söliim şu an makine yaklaşık 700 km civarı ama vites mümkün değil boşa geçmiyo ileri hareket yapıyon falan banamısın demiyo çoğu zaman viteste bırakıyorum ...1000 bakımında buna bi çözüm bulacaz
bu güne kadar kullandığım en zor vitesi boşa geçen motor ünvanını bu motor aldı
Hyosung`un motoru dağıtıp toplamışlar ilginç...
http://www.endurocu.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=3204
Keşke orada olup bizzat yaşasaydık olayı![]()