merhabalar 2 aylık kullanıcıyım gtr250 ın pek mesaj atmadım buraya ist motorla ilgili olan dışında...2000 km civarındayım geçen gün izmite gittim temden 170 e çıktımm ama inanılmaz rüzgar vardı devir 10500 11000 civarındaydı arkadaşım da aldı 196 km hızı gördü tek kişi. depoyu dün fulledim 100km sonra tekrar doldurucam ve sonuçları size söylerim
yanlız şu da var kırmızıya düştükten sonra 10-15 km gittim ondan sonra fulledim ve 12.8 lt aldı ve benzini görebileceğim kadar dolmuştu depo.yani eğer depo 17 lt ise 4.2 den fazla benzin kırmızı kısımda duruyor demektir bu da 12 ytllik benzin 100 kmye yakın yol demektir yani kırmızı bitene kadar 100km civarı daha yol gidebiliriz demek.ben hata yapmadıysam tabi siz ne dersiniz?
motordan çok memnunum çok iyi gidiyor. frenler çok iyi. vites halen durur haldeyken motor çalışırken boşa geçerken sorun çıkarıyor..bi de bi yerden hafif bi ses geli teker dönerken ona da bakılacak ama bunlar çok ufak maliyetsiz ve kolay halledilebilecek sorunlar olduundan kafama takmıyorum pek..yolda durdurup soran çok oldu bi kere yolumu kesip bile sordular hatta soran daha öncede sormuştu aa yine mi sen dedi

şimdilik aklıma gelenler bunlar. buluşmalara öğrenci olduum için sınav zamanı hariç gelmek iserim. dünkü buluşmayı kaçırdım ama o ön yıkama olduuna göre ana buluşma var demekki ama ne zaman nerede??