Arkadaslar motorumdan acayip memnunum.. iki gundurde dinlendiriyorum RedDragonu

bu aksam motordelilerinin çayır çimen toplantısına gidicem bostancı sahile gelmeden hemen once sahil kısmında otoparkta bulusuyoruz.. gelmek isteyen arkadasları beklerim cekinmeyin lutfen... crato gelişim gelmek isterseniz gelin...
ayrıca yarın aksamda dolmabahceye gelicem sizlerle tanısmaya.. yanımda bi arkadasım daha olucak aidikurt.. oda Hyo almayı dusunuyo teker teker makinaları inceliycek artık...
bugun gun icinde istanbul motor aradı beni ve konustuk.. cenk neden oyle yazılar yazdın biz sana yardımcı olmadıkmı?? sana iyi davranmadıkmı diye..
aslına bakarsanız biraz mahcup oldum.. kem küm ettim, haklısınız ilgi alaka tamam dedim yardımcı oldunuz motorumu aldınız işlemleri gercekleştirdiniz, ama yaklaşım olarak daha iyi olmasını daha ilgi alaka beklerdim dedim.. burdan acıkca soyluyorum arkadaslar ve istanbul motor sahibi.. benim saklıycak biseyim yok, ne yaşandıysa soyluyorum.. tamammıdır??? bundan sonra insallah istanbul motorun motosiklet alıcak ciddi alıcılara ilgi alakaları daha degişik olur, daha bi baska olur ve bizlerde sırf motosiklet alımı icin degilde başka işler içinde gelelim.. bilmiyorum ne kadar umrunda olur satıcının ama biz kullanıcılar olarak beklentilerimiz boyle...
ilk motorumu ben motovizyondan almıştım. ikinci motorumuda istanbul motordan.. arada nasıl farklar oldugunu biliyorum...
sonucta istanbul motoru karalamıyorum etmiyorum.. tamam yardımcı olundu, ama insallah bundan sonra bi aksilik cıkmaz.. yatırılmamız vergi borcları diger olaylara bakılacak..
haa unutmadan motoru ilk aldıgımda fulletmiştim motorun deposunu... tam 300 km yaptıgımda gittim tekrar fullettim ve 30 milyon tam olarak 10 litre benzin aldı

harika bi deger gercekten...
bundan sonra da bu sekilde gidicegini tahmin ediyorum...
herneyse şimdilik bu kadar... gorusmek uzere diyorum.