Plakayı bitişik ve büyük harflerle yaz vergi kimlik numaranı kontrol et tescil tarihinide doğru yaz ben plakayı ayrı yazdığımda aynı hatayı verdi sonradan doğru yazınca bilgilerime ulaştımheLL' Alıntı:Ben sorgullattiriyorum "Girilen bilgilere sahip bir araç bulunamadı." boyle diyo. Simdi borcumu yok demek bu yoksa basin derttemi demek ?![]()
trasher' Alıntı:bak bunu bnde hiç sormadım istinye motor a öğleden sonra plaka'nın ne olarak çıktığını öğrencem ozaman sorarım bugün teslim almaya gidiecez bi arkadaşımla acayip heycanlıyım hayırlısıya alıyımde rahatlıcam inşallah...
heLL' Alıntı:Var bu iste bi terslik, butun bilgiler dogru ama hala ayni seyi soyluyo...
heLL' Alıntı:Var bu iste bi terslik, butun bilgiler dogru ama hala ayni seyi soyluyo...
trasher' Alıntı:arkadaşlar sadece yerini gösterebildim resim üzerinde ama bi şekilde caddede iseniz görme şansınız olur çünkü eleman makineyi siyah mat haline getirmiş
aiqa' Alıntı:bende de bulunamadı diyor. Plaka 2 gün önce çıktığı için olabilir.
Istanbul motor`dan bende dertliyim. Ayhan beyin ses tonu, ilgisi alakası, genelde telefonlara bakan bayanın şak diye telefonu yüzüme kapaması... ödeme ile ilgili bir şey kalmışmıydı diye 2-3 kere sormaları, kontrol etmeleri... ne zaman gitsem bekletmeleri... orada beklediğim halde telefonda ben uyarana kadar bir arkadaşıyla geyik yapmaları...r:
globalmotor`a durum hakkında bir e-posta mı göndersek topluca. Altına da imzalarımızı atsak. Ne dersiniz?
trasher' Alıntı:acaba önce şikayet var.com a mı yazsak ordanda takip ediliyor diye biliyorum... bu arada plakam hala çıkmamış bekliyorum çıkmazsada bugün bi şekilde teslim almak zorundayım herşeyi ayarladım inşallah hazır olmuş olur 1-2 saate kadar :silent:
güzel bir sürpriz olacak, merak etmeyin. ama gelin yani boşa çıkarmayın.trasher' Alıntı:yaw bak meraklandırdın şimdi ne süprisi olcak crato
trasher' Alıntı:yaw bak meraklandırdın şimdi ne süprisi olcak crato bu vites olayı nasıl sende motoru çalıştırıyorum bire atıyorum sonra boşa almıyo sabit haldeyken ileri geri yapınca alıyo bazen anlamadım bide bi forumda yazıyodu racing motor neden boşa alınmaz die nedir bilgilendirirsen sevinieim yanlış bişi yapmıyım...
trasher' Alıntı:motoru çalıştırıyorum bire atıyorum sonra boşa almıyo sabit haldeyken ileri geri yapınca alıyo bazen anlamadım.
trasher' Alıntı:hepsi bu kadar yanlız ilk izlenimler kollarım ağrıyo sırtım ağrıyo ayaklarım ağrıyobirde didon hafif sağa çekiyomuş düzelttircez gidince artık onun dışında motor manyak millet acayip bakıyo renginden sanırım..
Arkadaşım hayırlı olsun aramıza hoşgeldin İstanbul git gide büyüyorsunuz kıskanıyorum artık...gamas' Alıntı:Arkadaşlar bilgi paylaşımlarınızı satır satır inceleyerek GT 250 aldım.Yarından sonra bende aranızdayım.![]()