sus , pis şakşakçı seni![]()
dükkana gel ben sana gözteririm :rendeer::wiinkk:
sus , pis şakşakçı seni![]()
Hanımefendi alıntı yaptığınız mesajın ana fikri "uzatmayalım". Ana fikre uygun davranmama müsaade ediniz. Ben eleştirimi yaptım, anlayan anladı, hala beni konunun içine sürüklemenize ve herşeyi kişiselleştirmenize gerek yok.
aynen ya demek yanlız değil mişim... :silent: Bağdemciklerim şişiyor sanırım boğazımda bir ağrı var ve inanılmaz ateşim var bir yandan da üşüyorum...ale:
Hanımefendi alıntı yaptığınız mesajın ana fikri "uzatmayalım". Ana fikre uygun davranmama müsaade ediniz. Ben eleştirimi yaptım, anlayan anladı, hala beni konunun içine sürüklemenize ve herşeyi kişiselleştirmenize gerek yok.
arkadaşlar saglam olan varmı
benim bademciklerim şiş ve bütün kemiklerim agrıyo :salut:
hasta ettiniz beni :mrgreen:
dur daha bütün fotograflar gelmedi gelsin öle kitletirsiniz :queen:
aynen yenge
hep bu cadının yüzünden :queen:
olsun bu rahatsızlıga ragmen ben çok eglendim
en azından sevdigim insanlarla birlikte güzel bi gün geçirdim
hepinize çok teşekkürler cadıcım özellikle sana :rendeer:
he bu arada vedalaşamadım kimseyle apar topar erhan abinin arabaya binip geçtim karşıya direk kusura bakmayın
telafi ederiz :rendeer:
sen abide olursun kardeşte olursun dayıda olursun amcada olursun...
bak seni tanımıyorum ama senin için kapatıyorum mevzuyu ama sende avcılara gelicen satmak yok...
İnşallah söz vermiyim
aynen yenge
hep bu cadının yüzünden :queen:
olsun bu rahatsızlıga ragmen ben çok eglendim
en azından sevdigim insanlarla birlikte güzel bi gün geçirdim
hepinize çok teşekkürler cadıcım özellikle sana :rendeer:
he bu arada vedalaşamadım kimseyle apar topar erhan abinin arabaya binip geçtim karşıya direk kusura bakmayın
telafi ederiz :rendeer:
hacı yok öle inşallah maşallah gelicen...
yoksa bizde köfte olayına gelmeyiz...
güzel ne kelime ya bence harikaydı biz çok ama çok eğlendik çok güzel bir gün geçirdik ayrıca tahminimce çok şey öğrendik :cherry: daha sezon yeni açılıyor biz sırf bu yüzden nişan üstü borca girip yeni motor alacağız Allah nasip ederse :bounce: yani bundan sonrada yaz boyunca birbirinden güzel günler geçireceğiz en azından süzgeç erken iş gördü diyorum ben :queen: :queen: :queen:
kesinlikle katılıyorum !! yaz geliyo, güzel günler göreceğiz, güneşli günler, motorları maviliklere sürücez ulann !!!!! gazamı geldim ne![]()
kuyucadısı
Baştan itibaren yazılan çizilenleri okudum. Anladığım ve çoğunluğunda hem fikir olduğu kadarıyla sen iyi bir organizasyon için elinden geleni yapmışsın. Ancak hava muhalefeti, bir esnafın esnaflık terbiyesi ve etiği dışı davranışları dolayısıyla bide ufak bi kaza olmuş(ki bence normaldir 70 motorun katıldığı bir organizasyonda) eksik hiçbi şey yok.. Eksiklikler önceden tahmin edilip ayarlanabilecek durumlarda değil malesef..
Amaç beraber olmak ... Keşke bende aranızda olabilseydim dedim resimleri görünce, bi bardak çayla bi dilim pastaya fit olurdum vallaha
2008 de marmok"un yaptığı malesef benim katılamadığım festival içinde çok olumsuz konuşuldu .. ama bizim tayfa 10 numara eğlenmiş..Zaten o tayfayı al dağbaşına koy yine eğlenirler. amaç balık yemek değilki amaç beraber olmak tanışmak .. Amaç balık yemek olsa giderdiniz eminönüne balık ekmeğin yanına bide kola ohh mis
geziye bak 30000 tl lik motorda var 1500 tl lik motorda .. öğrenciside var işadamıda. bu kadar ayrı uçlarda insanı bir araya asgari müşterekte buluşturabilmek her babayiğidin harcı değil..
Tüm olay bardağın dolu yarısını görebilme kabiliyeti oysa.
Bu arada Skullhunter benim pastam nerde ... bu ayıptır . esefle kınıyorum ..Kargolayın kardeşim hakkımı 800 km uzaktayız diye bu muamele yapılırmı ..
Bundan böle yapacağınız hiç bi organizasyona katılmayacağım ... Bu ayıp size yeter :cherry:
cem abiye ne oldu ??? gene silivri yollarında??
huuu huuu duyan yokmuu ???