MT Garipçe Gezisi / Fotoğraflar, Videolar ve Gezi Yorumları

Hanımefendi alıntı yaptığınız mesajın ana fikri "uzatmayalım". Ana fikre uygun davranmama müsaade ediniz. Ben eleştirimi yaptım, anlayan anladı, hala beni konunun içine sürüklemenize ve herşeyi kişiselleştirmenize gerek yok.

Öylemi... Düzelttim alıntımı buyrun...

aynen ya demek yanlız değil mişim... :silent: Bağdemciklerim şişiyor sanırım boğazımda bir ağrı var ve inanılmaz ateşim var bir yandan da üşüyorum... :pale:

aynen yenge
hep bu cadının yüzünden :queen:
olsun bu rahatsızlıga ragmen ben çok eglendim
en azından sevdigim insanlarla birlikte güzel bi gün geçirdim
hepinize çok teşekkürler cadıcım özellikle sana :rendeer:

he bu arada vedalaşamadım kimseyle apar topar erhan abinin arabaya binip geçtim karşıya direk kusura bakmayın
telafi ederiz :rendeer:

arkadaşlar yaşadığınız bazı aksilikler için üzgünüz biz nişanlımla pazar günü için bir plan yapalım garipçe ye gidelim dedik ve sizleri gördük ve hepiniz çok güzel gözüküyordunuz bence şu çok önemli sayınız yazılanlara göre 100 kişiye ulaşmış bence bu kadar insanı toparlıyabilmek bile bir iştir organizasyonu yapan arkadaşa teşşekürler gerçek olan şu ki her koyun kendi bacağından asılır bazılarının yapmış olduğu sorumsuzca davranışlar sadece organize yapan kişiden çıkartılamaz fakat bu iş ne kadar zevklide olsa bi okadarda riskli bir iştir gurup gezilerine bence kafasına göre herkes gelmesin bunun bilincinde olan kişiler katılsın bu lafım kimsaeyi dışlamak değil ama hiç kimsenin hayatıda okadar ucuz değil sevgiyle kalın

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hanımefendi alıntı yaptığınız mesajın ana fikri "uzatmayalım". Ana fikre uygun davranmama müsaade ediniz. Ben eleştirimi yaptım, anlayan anladı, hala beni konunun içine sürüklemenize ve herşeyi kişiselleştirmenize gerek yok.

ozaman bişe yazma cık topıcten tamam sende bu konu ıcıne suruklenme bızıde surukleme:farao:

aynen yenge

he bu arada vedalaşamadım kimseyle apar topar erhan abinin arabaya binip geçtim karşıya direk kusura bakmayın

avcılara gelicen telafi edicen...

iyi gherkeze ünler akşam görüşürüz.hanım evden kovuyor beniiiiii.üzgünümmmm:pale::pale::cyclopsan
temizlik yapıyoda ondannnnn

aynen yenge

güzel ne kelime ya bence harikaydı biz çok ama çok eğlendik çok güzel bir gün geçirdik ayrıca tahminimce çok şey öğrendik :cherry: daha sezon yeni açılıyor biz sırf bu yüzden nişan üstü borca girip yeni motor alacağız Allah nasip ederse :bounce: yani bundan sonrada yaz boyunca birbirinden güzel günler geçireceğiz en azından süzgeç erken iş gördü diyorum ben :queen: :queen: :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
hacı yok öle inşallah maşallah gelicen...
yoksa bizde köfte olayına gelmeyiz...

köfte olayı ne ya hıc bısıden haberım yok ama benım :queen: bu arada cem abı sucukları sen pısırcen demii :queen:

güzel ne kelime ya bence harikaydı biz çok ama çok eğlendik çok güzel bir gün geçirdik ayrıca tahminimce çok şey öğrendik :cherry: daha sezon yeni açılıyor biz sırf bu yüzden nişan üstü borca girip yeni motor alacağız Allah nasip ederse :bounce: yani bundan sonrada yaz boyunca birbirinden güzel günler geçireceğiz en azından süzgeç erken iş gördü diyorum ben :queen: :queen: :queen:

kesinlikle katılıyorum !! yaz geliyo, güzel günler göreceğiz, güneşli günler, motorları maviliklere sürücez ulann !!!!! gazamı geldim ne :p

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
kuyucadısı

Baştan itibaren yazılan çizilenleri okudum. Anladığım ve çoğunluğunda hem fikir olduğu kadarıyla sen iyi bir organizasyon için elinden geleni yapmışsın. Ancak hava muhalefeti, bir esnafın esnaflık terbiyesi ve etiği dışı davranışları dolayısıyla bide ufak bi kaza olmuş(ki bence normaldir 70 motorun katıldığı bir organizasyonda) eksik hiçbi şey yok.. Eksiklikler önceden tahmin edilip ayarlanabilecek durumlarda değil malesef..

Amaç beraber olmak ... Keşke bende aranızda olabilseydim dedim resimleri görünce, bi bardak çayla bi dilim pastaya fit olurdum vallaha :)

2008 de marmok"un yaptığı malesef benim katılamadığım festival içinde çok olumsuz konuşuldu .. ama bizim tayfa 10 numara eğlenmiş..Zaten o tayfayı al dağbaşına koy yine eğlenirler. amaç balık yemek değilki amaç beraber olmak tanışmak .. Amaç balık yemek olsa giderdiniz eminönüne balık ekmeğin yanına bide kola ohh mis

geziye bak 30000 tl lik motorda var 1500 tl lik motorda .. öğrenciside var işadamıda. bu kadar ayrı uçlarda insanı bir araya asgari müşterekte buluşturabilmek her babayiğidin harcı değil..

Tüm olay bardağın dolu yarısını görebilme kabiliyeti oysa.

Bu arada Skullhunter benim pastam nerde ... bu ayıptır . esefle kınıyorum ..Kargolayın kardeşim hakkımı 800 km uzaktayız diye bu muamele yapılırmı ..

Bundan böle yapacağınız hiç bi organizasyona katılmayacağım ... Bu ayıp size yeter :cherry:

barış o pasta ancak sana tek başına yeter yenisini yaptırıp göndersin ancak keser seni

Forumdan Uzaklaştırıldı
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar