MT Garipçe Gezisi / Fotoğraflar, Videolar ve Gezi Yorumları

üşüten hasta olan arkadaşlara acil şifalar diliyorum....

ama boşuna antibiyotik peşinde koşmayın... hasta olan herkez cadıya bi uğrasın ve ixirini alsın ama dikkat edin kurbağaya çeviren bi ixir vermesin:p

İstanbul için bir festival çok yakışacak, düşünün 1 hafta sonu veya abartayım 1 hafta :) ne kadar güzel olur ya. Deniz kenarı kamp falan, yalova, marmaris, bilecik özenmekten vazgeçeriz. 100 kişi toplanabiliyor ve çok güzel bir gezi yapabiliyorsa birilerinin festival işine artık el atması gerektiğine inanıyorum. Kamp olur, konserler olur :)

sağlam bir organizasyon gerekiyor, Aslında 1 gün 2 yıldızlı bir otelde konaklamalı poyrazköy veya bozcaada falan yapsak harika olur:) Yasemin ablaya selamlar:rendeer:

Selamlar.Bisiklet federasyon yarışında görevli olduğumdan katılamadım.Şu anda bodrumda görev başındayım.Ancak okuduğum kadarıyla bayağı sorunlu bir gezi olmuş.İnşallah bundan sonraki gezilerde arkadaş lar olmazsa olmaz olan sürüş kurallarına uyarlar.:).

İstanbul için bir festival çok yakışacak, düşünün 1 hafta sonu veya abartayım 1 hafta :) ne kadar güzel olur ya. Deniz kenarı kamp falan, yalova, marmaris, bilecik özenmekten vazgeçeriz. 100 kişi toplanabiliyor ve çok güzel bir gezi yapabiliyorsa birilerinin festival işine artık el atması gerektiğine inanıyorum. Kamp olur, konserler olur :)

istanbulda bir festival inanılmaz güzel olur gerçekten ama çok ciddi bir çalışma gerektirir...
eminim katılımda çok yüksek olur böyle bir organizasyona :cat:

üşüten hasta olan arkadaşlara acil şifalar diliyorum....

ama boşuna antibiyotik peşinde koşmayın... hasta olan herkez cadıya bi uğrasın ve ixirini alsın ama dikkat edin kurbağaya çeviren bi ixir vermesin:p

ixsir dedigin nedir iki dakkada hallederiz :p

sağlam bir organizasyon gerekiyor, Aslında 1 gün 2 yıldızlı bir otelde konaklamalı poyrazköy veya bozcaada falan yapsak harika olur:) Yasemin ablaya selamlar:rendeer:

festival yapmak için istanbulda oldukça güzel yerler var... ammaaaa festival dedigin de çadırsız olmaz ne işimiz var otellerde dimi :p

kısa ve keyifli bir geziyi amma eleştirdiler, bu kadar kalabalıkla uzun yola çıksalar gidiş geliş 500 km gibi kesin şavaş çıkardı herhalde.

yaparız arkadaşlar güzel bir gezi çok yakında :rendeer:
gerekirse yunuslarıda alırız yanımıza sorun değil :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar