MT Garipçe Gezisi / Fotoğraflar, Videolar ve Gezi Yorumları

geçmiş olsun merve :rendeer:

ee bu kadarcıkmı bütün fotograflar? başka çekipte eklemeyen varmı arkadaşlar?

güzel ve kalabalık bir gezi olmuş 1-2 ufak olay dışında tebrikler videolar falan cok güzel

güzeldi dostum ya ama hava daha güzel olsaydı kim bilir neler yapardık neler :p:p

Biz cruiser toplantısı yaptığımızda inanılmaz keyif aldık, az kişiydik çok eğlendik:) yine öyle bir buluşma olsun istiyorum. Bu sefer konaklamalı, denizli güneşli olsun. Yakında topic açarım. Bir dahakine gelirsin dostum:cat:

olsun ben herseye rağmen gittim ayıp olmadı öyle düşünme :)

senin adına sevindim öyleyse, keyifli geçmiş anlaşılan :)

Son düzenleme:
2 gündür bu ilaç sayesinde ayaktayım valla inanılmaz üşütmüştüm ama içer içmez tesir ediyor harika evde yoksa akşam getiririm sanada mervecim... :wiinkk: :wiinkk:

gelirken eczaneye ugrayamadım bende alıcaktım ama yok sanırım:silent: evde annemlerde yok :pale:

üç öğün tylolhot + antibiyotik + zencefil çayı + aralarda portakal suyu denedim çok etkili :mrgreen:

İstanbul için bir festival çok yakışacak, düşünün 1 hafta sonu veya abartayım 1 hafta :) ne kadar güzel olur ya. Deniz kenarı kamp falan, yalova, marmaris, bilecik özenmekten vazgeçeriz. 100 kişi toplanabiliyor ve çok güzel bir gezi yapabiliyorsa birilerinin festival işine artık el atması gerektiğine inanıyorum. Kamp olur, konserler olur :)

dostum milllet işten güçten hafta sonu bile zor geliyo 1 hafta nerdeeee :pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar