günaydın fıstık seni burda görmek şaşırtıcı... :cherry:
evde yatıyorum hastayımale:
aaa geçmiş olsun canım benim görüşürüz akşama :rendeer:
günaydın fıstık seni burda görmek şaşırtıcı... :cherry:
Geçmiş olsun merve. Gezideki bu hava bir çok kişiyi hasta etmiş.
geçmiş olsun :rendeer:
Geçmiş olsun merve. Gezideki bu hava bir çok kişiyi hasta etmiş.
geçmiş olsun merve :rendeer:
ee bu kadarcıkmı bütün fotograflar? başka çekipte eklemeyen varmı arkadaşlar?
geçer umarım:?
okan selamlar niye gelmedin dostum :silent:
Sabah kalktım boğazlarım şişmişti acaip, dinlendim evde. Merveyede ayıp oldu. Bundan sonra geziye gelirsem o sabah haberiniz olacak zatenSenin nasıl geçti gezi alper?
Sabah kalktım boğazlarım şişmişti acaip, dinlendim evde. Merveyede ayıp oldu. Bundan sonra geziye gelirsem o sabah haberiniz olacak zatenSenin nasıl geçti gezi alper?
güzeldi dostum ya ama hava daha güzel olsaydı kim bilir neler yapardık neler![]()
olsun ben herseye rağmen gittim ayıp olmadı öyle düşünme![]()
olsun ben herseye rağmen gittim ayıp olmadı öyle düşünme![]()
güzel ve kalabalık bir gezi olmuş 1-2 ufak olay dışında tebrikler videolar falan cok güzel
garipçede çok fazla sohbet etme imkanımız olmadı.. nasıl geldin merve? kask filan bulabildin mi?
malesef bazı sorunlar oldu ama yinede güzeldi :wiinkk:
çok geçmiş olsun. tylolhot iç etkisi büyük..
çok geçmiş olsun. tylolhot iç etkisi büyük..
2 gündür bu ilaç sayesinde ayaktayım valla inanılmaz üşütmüştüm ama içer içmez tesir ediyor harika evde yoksa akşam getiririm sanada mervecim... :wiinkk: :wiinkk:
üç öğün tylolhot + antibiyotik + zencefil çayı + aralarda portakal suyu denedim çok etkili :mrgreen:
İstanbul için bir festival çok yakışacak, düşünün 1 hafta sonu veya abartayım 1 haftane kadar güzel olur ya. Deniz kenarı kamp falan, yalova, marmaris, bilecik özenmekten vazgeçeriz. 100 kişi toplanabiliyor ve çok güzel bir gezi yapabiliyorsa birilerinin festival işine artık el atması gerektiğine inanıyorum. Kamp olur, konserler olur
![]()