MT Garipçe Gezisi / Fotoğraflar, Videolar ve Gezi Yorumları

en iyisimi siz youtube ye arama kısmına garipçe yazın zaten orda çıkıyor... önceki bozuk oldu maalesef...

pazar günü 8 e kadar calışıyorum normalde.birde maç var tam karar veremedim ya stat a da gidebilirim bursa maçına çok kararsızımm.

Gelirsen eğer pazar günü 14.30 yada 15.00 da bir kaç motosiklet mecidiyeköyde buluşup öyle gideceğiz avcılara bekleriz gelirsen:cat:

::tutkuy::

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cadının saat kavramı tersine dönmüş, zavallım yaptğı bir sihir ters tepti galiba :queen:

gün pazar olunca 14:30 birçogumuz için sabah oluyo ondan şettim :p

ben 14:30 da mecidiyeköyde olurum arkadaşlar

festival düzenlermiyim bilmem ama malatyaya bi uçuş düzenliycem birazdan haberin olsun :queen:

Dikkat Dikkat
Kuleden Pistteki Malatya İstikametine uçuş yapacak tüm personellere.
Malatya üzerindeki yoğun sis ve hava muhalefeti nedeni ile bu
istikamete yapılacak tüm uçuşlar birdahaki emre kadar iptal edilmiştir. :queen::queen::queen::queen::queen:
Süpürgeli arkadaşların özenle bu talimata uyması gerekmektedir.:queen::queen::rendeer::rendeer:

oku oku bitmiyor :mrgreen: cok guzel gezi olmus.motorum olmadıgından katılamadım ama seneye aranızdayım bende gezecemmmm:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
emeği geçen herkese tebrikler.böle bir organızasyon anca bu şekilde olabilirdi.daha iyisini beklemek yanlış olur.önemli olan bi aile ortamı gibi aynı ortamda bulunup sıcak muhabbetler etmektir bence

Son düzenleme:
Dikkat Dikkat
Kuleden Pistteki Malatya İstikametine uçuş yapacak tüm personellere.
Malatya üzerindeki yoğun sis ve hava muhalefeti nedeni ile bu
istikamete yapılacak tüm uçuşlar birdahaki emre kadar iptal edilmiştir. :queen::queen::queen::queen::queen:
Süpürgeli arkadaşların özenle bu talimata uyması gerekmektedir.:queen::queen::rendeer::rendeer:

:queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar