[MT]Darülaceze Ziyareti ve Hayatını kaybeden Motorcular için ist turu "resimler"i

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
vedat kaya' Alıntı:
aaahhh bi dizimi bükebilsem coook şey yapıcam ama...
sağol abi şimdilik beklicez hareketli yer olduğu için biran evvel yaranın ve dikişlerin kuruması lazım yarın dikişler alınacak..
ondan sonra rahatım inşallah...:) :)
sonra benden bıkana kadar tepenizdeyim...:queen: :queen:

her zaman vedatım kardeşim 600 lügüm yaralım dikişlim

midnight_' Alıntı:
abi kusura bakmayın ben gelemedıım cenaze işlemlerı vardı ama gelmeyi çok istiyodum valla....:cat:

başın sagolsun bi dahakine inşallah

teror' Alıntı:
MOTORSİKLET SÜRÜCÜLERİNDEN TÜRK BAYRAKLI EYLEM...
- DOLMABAHÇE CADDESİ ÜZERİNDE TÜRK BAYRAKLARIYLA TOPLANAN MOTORSİKLET SÜRÜCÜLERİ, MOTORSİKLET KAZALARINA DİKKAT ÇEKMEK İÇİN EYLEM YAPTI
- BİR HAFTA ÖNCE GEÇİRDİĞİ KAZADA YARALANAN SİNEM AKCAN DA EYLEME MOTORSİKLETİYLE KATILDI

İSTANBUL (İHA) - Dolmabahçe Caddesi üzerinde toplanan motorsiklet tutkunları, meydana gelen kazalara dikkat çekebilmek için Türk bayraklarıyla eylem yaptı.
Aralarında bayan sürücülerin de bulunduğu yaklaşık 70 kişilik grup, motorsikletleriyle birlikte Dolmabahçe Caddesi üzerinde toplandı. Ellerinde Türk bayrakları bulunan motorsiklet sürücüleri, "Trafikte bizi de fark edin" yazılı pankart taşıdı. Yapılan açıklamada, "İstiyoruz ki, seneler boyunca trafik karmaşası içinde hep görmezlikten gelinen bizlerin sesi duyulsun ve artık insanlar bizi görsün. Dünya genelinde kaza istatistiğini girdiğimizde kazalarımızın çoğu trafikteki otomobillerin çarmasıyla oluyor. Çok az bir bölümü de kendi hatalarımızdan kaynaklanıyor. Can kaybı ve hasara gelince de bizim taşıdıklarımız telef oluyor. Motorcu ölümleri artık bir son bulsun, çünkü hepimiz insanız. Lütfen motorsikletleri fark edin" denildi.
Bir hafta önce geçirdiği kazada yaralanan motorsiklet sürücüsü Sinem Akcan da eyleme katıldı. Akcan, "Yoldaki otomobil sürücüleri beni fark etmedi. Kaza yaptım. Lütfen bizi fark etsinler" dedi.
Grup daha sonra, Dolmabahçe Caddesi üzerinde Türk bayrakları açarak eylem yaptı.

Buda benim çaılştığım medya kuruluşndaki yapılan haber.

nerde yayınlandı bu haber gazetemi tv mi???

Son düzenleme:
feritsolak' Alıntı:
Teşekkürler desparadost arkadaşım bugün motorumun çin malı olmasından dolayı biraz çekindim aranıza katılmaya çünkü forumda çin malına pek sıcak bakılmıyor ama benim ekonomi buna elveriyor sonra ne olursa olsun gidicem dedim, hatta arkaya bayrağımı bile astım ama anlattığım gibi yakalıyamadık sizi tekrar teşekkürler başka sefere tanışırız inşallah.

herşeyden önce hoşgeldin.... keşke dünde yola çıkmadan önce topikten cep tellerini alıp birini arasaydın, haberimiz olsaydı beklerdik valla... öleee çin malı falan demişsin dalılılım (darılırım) valla, bize motorunun markası değil yüreğinin derinlikleri gerek asıl ilgi alanımızda orası, eşinede çok çok selam daha organizasyon çok olacakmış olarakla görüşürüz umarım...

Herkese Herşey için ÇOK teşekkürler ya ne güzel bi gündü ellerinize emeklerinize yardımlarınıza ayaklarınıza sağlık ya bide MOTORUNUZUN PERFORMANSINA TABİ :):):)
Tek bi şey dicem biz hayal,arzu ve ben kadınların yatalak bölümünde baya duygulu anlar yaşadık dolaşırken inanın orda olmak isterdiniz o manzarayı görüp isyan ederdiniz dünyaya ama elinizden bişey gelmiyo sadece orda kalmak istiyosunuz onlara yardım etmek istiyosunuz (hep) elimizden gelenide yaptık gördüğümüz manzara iyiydi diyemiyceğim ama yinede ALLAHA ŞÜKRETMEK GEREK arkadaşlar tekrar böle bi organizasyonda bulunmamı sağladığınız için site adına sizlerin hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi belirtirim...

NOT:Arabayla gelmek istemezdim(Ki darülacizede bizim araba maşallah kask mont vestiyeri oldu :):):)) izlerken aranızda olmayı ne denli istediğimi biliyosunuzdur ama malesef beni ezen firar yakalana dek böle ve ve ve arabadan çektiğim bütün video kamera kayıtlarını heyyy sahibiiiiiiineee sesleniyorum cd olarak istiyorum bide güzel rehberlik yaptımki sesimle hehehhehe görüşmek dileğiyle...:cat:

arkadaşlar hepinize iyi günler biraz geç kaldık ama duygusal sebeplerden dolayı anca gelebildim pazar günü yapmış oldumuz organizasyon gerçekten çok güzel ve faydalı bi organizasyon oldu emeği geçen herkeze canı yürekten teşekkür etmek istiyorum....
bu tim gezilerin devamlı olmasını isterim km relerce uzağa gidiyoruz gezilere bu kadar yol yapmayıp yakacamız benzin parasını bile ayırsak böle yardımlara harcasak bence çok daha mantıklı olur
insan dışarıdan pek fazla umursamıyo ama içeriye girip herşeyi yakından görünce o zaman anlıyo yaşamın kıymetini

Forumdan Uzaklaştırıldı
akalteke' Alıntı:
Organizasyonda bu etkinliğin bu kadar güzel olmasına emeği geçen Arkadaşlarım. Hiç birinizin ismini Zikretmeyeceyim. Çünki Bu aciz birinizi unutursa hakkını ödeyemez. Hepinizden Allah razı olsun..

Saygılarımla

T.D.

çok hayırlı bi ziyaret ve güzel bi organizasyon oldu...
iki saattir düşünüyorum sanırım bi iki saat daha düşünsemde tamer abinin kurduğu cümlelerden daha iyisini bulup yazamayacağım...

Süper Moderatör (BBRR)
gelemediğine üzülen ne kadar çok kişi var demekki buna benzer bi etkinlişkte patlama yapacaz hadi bakalım hayırlısı

Forumdan Uzaklaştırıldı
hepiniz mükemmelsiniz organizasyon boyunca koşuşturan emegi geçen katılan
herkese
:cat: :rendeer: :cat: :rendeer: TEŞEKKÜR EDERİM

Motosikleti
YAMAHA FZ6 N
Keşke İstanbula yakın bi yerde olabilsem inanın bana çok aşırı uzak olmasa atlar gelirdim ama elimden gelen tekşey onlar için dua etmek ve size teşekkür etmek hepinizden Allah razı olsun birçok insanın yapamadığı şeyi yaptınız sözde değil özde gerçekleştirdiniz bunu hepinize çok teşekkürler :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Gerçekten gelmek isteyipte gelemiyen arkadaşlar siz merak etmeyin orada bizleydiniz, benim içimde bir coşku vardı orada sanki biz orada 100 kişi değildikte 1000 kişiydik yok yok 5000 kişiydik, şimdi anlıyorum demekki gelmek isteyipte gelemiyen arkadaşlar aslında bizleydi, merak etmeyin arkadaşlar ben aşye teyzenin dündar babanın elini sizler için öptüm, tekerlekli sandalyeye mahkum olan selma ablanın yanaklarını sizler için öptüm, gelemiyen kardeşlerim siz merak etmeyin ben sizler için yatalak olarak yatan ve bir daha hiç ayağa kalkamıyacak olan hüseyin dedenin ellerini sizin için öptüm:rendeer: :rendeer: :rendeer:

GÖKSEL...' Alıntı:
hepiniz mükemmelsiniz organizasyon boyunca koşuşturan emegi geçen katılan
herkese
:cat: :rendeer: :cat: :rendeer: TEŞEKKÜR EDERİM

Yahu Göksel kardeşim biz ne yaptık yaa, millet hala kendine gelemedi, bende tabii.

Anadolu bu etkinlikten dolayı çalkalanıyor,hala anadoludan bana haberler geliyor, bence tüm şehirlerde bu etkinlikler yapılmalı.Bizler destekleriz hadi MT liler sizdende taktir yazıları bekliyoruz. :cat: :cat:

Son düzenleme:
GÖKSEL...' Alıntı:
her zaman vedatım kardeşim 600 lügüm yaralım dikişlim

başın sagolsun bi dahakine inşallah

nerde yayınlandı bu haber gazetemi tv mi???

Benim çalıştığım kuruluş bir haber ajansıdır biz haberi yapar medyadaki abonelerimize servis yaparız bu akşamda Tv seyredin Abonelerimizden alan varsa mutlaka bir kanalda çıkar:cat:

Günaydın arkdaşlar.
yaw bunlar ne boyle süper kelimesi bile bunları ifade edemiyor.
ne dicem bilmiyorum ki...iyiki MT ailesi yanındayım..
ben düne kadar böyle güzel motor sürme zevkini tatmamış onu anladım.

daha güzel anlamlı organizasyonlara, birlikteliklere.
yolunuz acık rüzgarınız eksik olmasın.....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Yahu Göksel kardeşim biz ne yaptık yaa, millet hala kendine gelemedi, bende tabii.

Anadolu bu etkinlikten dolayı çalkalanıyor,hala anadoludan bana haberler geliyor, bence tüm şehirlerde bu etkinlikler yapılmalı.Bizler destekleriz hadi MT liler sizdende taktir yazıları bekliyoruz.

--------------------------------------------------------------------------------
Konu

müslüm abicim sen dur daha yeni başladık bak neler yapıcaz senle anadolu avrupa ayaga kalkacak senin gibi savaş abi gibi dün katılan bütün duyarlı arkadaşlar gibi insanlar olduktan sonra kimse tutamaz bizi
yeterki tek yumruk tek yürek olalım

bazıları gibi sözde degil özde olalım samimi olalım oturdugumuz yerden laf degil insanlara insanlık yetiştirelim

lafla geyikle zartla zurtla bu gemi yürümez
yürümeyeni yürütelim yürüyeni koşturalım koşanları uçuralım

MOTORCUYUZ diyorsak SORUNLARIMIZ var diyorsak
bizde trafikteyiz diyorsak oturdugumuz yerden yiyerek içerek
anca eve gideer geliriz
bu tip aktiviteleri o yaptı bu yaptı şöyle oldu şu grup bu grup şunun adamı bunun adamı demeden TEK YUMRUK olarak YAPTIGIMIZ SÜRECE BİRLİK BERABERLİK OLUR
AKSİ HALDE KİMSE KUSURA BAKMASIN ARGO OLUCAK AMA TRAŞA BAGLARIZ

GÖKSEL...' Alıntı:

Anadolu bu etkinlikten dolayı çalkalanıyor,hala anadoludan bana haberler geliyor, bence tüm şehirlerde bu etkinlikler yapılmalı.Bizler destekleriz hadi MT liler sizdende taktir yazıları bekliyoruz.

--------------------------------------------------------------------------------
Konu

müslüm abicim sen dur daha yeni başladık bak neler yapıcaz senle anadolu avrupa ayaga kalkacak senin gibi savaş abi gibi dün katılan bütün duyarlı arkadaşlar gibi insanlar olduktan sonra kimse tutamaz bizi

bazıları gibi sözde degil özde olalım samimi olalım oturdugumuz yerden laf degil insanlara insanlık yetiştirelim

anca eve gideer geliriz
bu tip aktiviteleri o yaptı bu yaptı şöyle oldu şu grup bu grup şunun adamı bunun adamı demeden TEK YUMRUK olarak YAPTIGIMIZ SÜRECE BİRLİK BERABERLİK OLUR
Helal:cat:

ya arkadaşlar yazılanları tek t ek okudum ama bazı çelişkiler yedi bitirdi b eynimi...
yorum yapmak istiyorum ama kelimelerle ifade edemiyorum kafamda toparlayıp öyle yazmak istiyorum...
çünkü insanların yorumlarıyla davranışlaruı farklılık gösterince tereddüt eder duruma geldim...

GÖKSEL...' Alıntı:

Konu

anca eve gideer geliriz
DOĞRU SÖZE NE HACET:rendeer:

Harcanan beyin,beden ve yürek güçlerini kimse inkar edemez.
Bu organizasyona katılan , izleyen bunun farkındadır ve
tarafımca inanıyorumki herkes takdir etmektedir.
Bence en doğrusu Göksel'in şu paragrafındadır:

Forumdan Uzaklaştırıldı
abi bizler gücümüzü kuvvetimizi sizlerden alıyoruz
sizler desteginizi verdiginiz sürece her zaman güzel şeylerin altına imzamızı
hep beraber atarız ...

savaş abi hayırdır kim kızdırdı seni :) savaş abimi üzmeyin abi özeline yazdım bi daha yazayım sendeki dünkü çekimlerden 1 cd istiyorum bendekindende sana verecem

hatta bi gün organize olalım dev ekran olan biyerde toplu seyredelim olurmu
güzel görüntüler var

savaş abi anlıyorum seni haklısın ne diyim
adamlar geyik yapmaktan artık normal bir görüş bildiremez ve
diyecek laf bulamaz olmuşlar şöyle adam gibi bir muhabbet ortamı tlf dada konuştugumuz gibi bi yer ACİLEN lazım abi
müslüm abi dün konuştugumuz konu için bir araya gelelim çarşambayı cumayı beklemeden:)

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
GÖKSEL...' Alıntı:

Konu

anca eve gideer geliriz

:cat: :cat: :cat: :cat: :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar