Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
vedat kaya' Alıntı:aaahhh bi dizimi bükebilsem coook şey yapıcam ama...
sağol abi şimdilik beklicez hareketli yer olduğu için biran evvel yaranın ve dikişlerin kuruması lazım yarın dikişler alınacak..
ondan sonra rahatım inşallah...![]()
![]()
sonra benden bıkana kadar tepenizdeyim...:queen: :queen:
her zaman vedatım kardeşim 600 lügüm yaralım dikişlim
midnight_' Alıntı:abi kusura bakmayın ben gelemedıım cenaze işlemlerı vardı ama gelmeyi çok istiyodum valla....:cat:
başın sagolsun bi dahakine inşallah
teror' Alıntı:MOTORSİKLET SÜRÜCÜLERİNDEN TÜRK BAYRAKLI EYLEM...
- DOLMABAHÇE CADDESİ ÜZERİNDE TÜRK BAYRAKLARIYLA TOPLANAN MOTORSİKLET SÜRÜCÜLERİ, MOTORSİKLET KAZALARINA DİKKAT ÇEKMEK İÇİN EYLEM YAPTI
- BİR HAFTA ÖNCE GEÇİRDİĞİ KAZADA YARALANAN SİNEM AKCAN DA EYLEME MOTORSİKLETİYLE KATILDI
İSTANBUL (İHA) - Dolmabahçe Caddesi üzerinde toplanan motorsiklet tutkunları, meydana gelen kazalara dikkat çekebilmek için Türk bayraklarıyla eylem yaptı.
Aralarında bayan sürücülerin de bulunduğu yaklaşık 70 kişilik grup, motorsikletleriyle birlikte Dolmabahçe Caddesi üzerinde toplandı. Ellerinde Türk bayrakları bulunan motorsiklet sürücüleri, "Trafikte bizi de fark edin" yazılı pankart taşıdı. Yapılan açıklamada, "İstiyoruz ki, seneler boyunca trafik karmaşası içinde hep görmezlikten gelinen bizlerin sesi duyulsun ve artık insanlar bizi görsün. Dünya genelinde kaza istatistiğini girdiğimizde kazalarımızın çoğu trafikteki otomobillerin çarmasıyla oluyor. Çok az bir bölümü de kendi hatalarımızdan kaynaklanıyor. Can kaybı ve hasara gelince de bizim taşıdıklarımız telef oluyor. Motorcu ölümleri artık bir son bulsun, çünkü hepimiz insanız. Lütfen motorsikletleri fark edin" denildi.
Bir hafta önce geçirdiği kazada yaralanan motorsiklet sürücüsü Sinem Akcan da eyleme katıldı. Akcan, "Yoldaki otomobil sürücüleri beni fark etmedi. Kaza yaptım. Lütfen bizi fark etsinler" dedi.
Grup daha sonra, Dolmabahçe Caddesi üzerinde Türk bayrakları açarak eylem yaptı.
Buda benim çaılştığım medya kuruluşndaki yapılan haber.
nerde yayınlandı bu haber gazetemi tv mi???
Son düzenleme: