MT Cruiser Kullanıcıları - Tanışma ve Bilgi Paylaşım Başlığı

kutay yarın telleşiriz gelebilirirsen gelirsin :)
okan servis olayı varsa zorlamam seni :)
gelebilseydiniz güzel olurdu ama...

arkadaşlar bana göre motosiklet yaşam biçiminiz olacaksa eğer her yönüyle üstün görünüş ses ve karakteriyle cruiser :bounce:motorlar her zaman bir adım önde

herkeze slm babamdan fırsat buldukça binebildiğim bir cruiser kullanıcısıyım:) siteyi uzun zamandır takip etmeme rağmen yeni üye oldum...

hoşgeldin kurtuluş.. katip hocam az kaldı yaz tatiline vede ayvalık buluşmasına.... :)

koray valla her yerde karşıma çıkıyorsun in misin cin misin :cyclopsan
korkmaya başladım vallahi :)

tamam geleceğim n'apıp edip :) güzel muhabbet olacak.

ehehehe yok ya inde değilim cinde .. bir garip müzik öğretmeniyim :) :) sen demiyormuydun geliyorum bak paso gezicez darıcaya gelince diye... işte yaz tatili işte ege diyorum :) :)

ehehehe yok ya inde değilim cinde .. bir garip müzik öğretmeniyim :) :) sen demiyormuydun geliyorum bak paso gezicez darıcaya gelince diye... işte yaz tatili işte ege diyorum :) :)

Geleceğim de maddi yönden çok gezmeye müsait değilim orası kesin :) Ama kesin geleceğim, sonuçta Karamürsel'e kadar gelmişken seni görmemek olmaz :) Hem şu GV250'yi bir tur verirsin çok merak ediyorum o motorun sürüşünü :queen:

sen gel gerisi kolay hocam ayıp ettin.. :) çadırları alıcaz çıkıcaz.. parayı ne yapacaksın? para bittimi ben kalabalık yerlerde keman çalar toplarım benzin parasını :)

Ben de şarkı söylerim daha fazla para yaparız, iyi kötü becerebiliyorum söylemeyi :cherry:

şaka bir yana ayvalıktaki buluşmaya bir çok arkadaş gelecek gibi.. sadece 3 tanesi o bölgede zaten.. ve gerçekten güzel yerler.. umarım yapabiliriz bunları..

işte galileo hocamda geldi.. zzümre toplantısını başlatıyorum :) gündem maddeleri 1) ehehehehe :) 1 temmuzdan sonra olacağı kesin.. :) malum seminerler :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar