MT Cruiser Kullanıcıları - Tanışma ve Bilgi Paylaşım Başlığı

Selamlar alper, resimleri koyarsın, gezilere katılırsın artık :)
Tabi elimden geldiğince gezilere katılmayı düşünüyorum

Hayırlı olsun kardeşim yeni motosikletin. Oturma pozisyonu harikadır cruiser'ların. İnsan rahat eder. Görüşmek üzere.

Fotoğrafları merak ettim şimdiden :)

Rahat ve keyifli sürüş sağlıyor ancak dar açıda dönmelerde zorlandım alışıcam zamanla.

Kırmızı olsun böylede güzel dursun.Tırtıl bir harika derim ben:)

p1010876c.jpg

Gördüğüm ihtiyaç üzerine mesajlarımı siliyorum......

Son düzenleme:
Rahat ve keyifli sürüş sağlıyor ancak dar açıda dönmelerde zorlandım alışıcam zamanla.

Zamanla ne kadar alışsan da şehiriçi çok kısa mesafeli kullanımlarda pratik değildir cruiserlar... 2 km yol için motoru çalıştırmaya üşendiğim oluyor. Kilidi sök, motoru ısıt, kask giy, yerinden çıkart sonra dönünce aynı yerine sok vs vs... Bu nedenle biraz uzak olan süpermarkete de yürüyerek gidiyorum örneğin. Oysa küçücük bir scooter bu konuda çok daha başarılıdır.

Yine de şehiriçinden yola çıkınca cruiser gibisi yok. :)

Dostum iyi fikir ama havalar halen soğuk. Üstelik Edirne'nin soğuğuda hiç fena değildir:) Birde rüzgar sarsıyor adamı:) Havalar düzelince gideriz. Meriç kıyısında takılırız cat:

ya bende benim motoru biraz görsel modifiye istiyorum şu aşağıdaki resme uydurmaya çalışıcam.Sizce maliyeti ne kadar tutar yani iki yan grenaj kapakları küçük ön iki far filan?.

4zfnr1gc.jpg

ya bende benim motoru biraz görsel modifiye istiyorum şu aşağıdaki resme uydurmaya çalışıcam.Sizce maliyeti ne kadar tutar yani iki yan grenaj kapakları küçük ön iki far filan?.

Öndeki sis farlarının ucuz olduğunu biliyorum zira pekçok çin malı cruiser üzerinde gördüm fakat grenaj konusunda bir şey diyemeyeceğim... Ek far, elcit ısıtma vs. tüm eklentiler aküye yük olacaktır tabi.. O nedenle ben soğuk bakıyorum bu gibi ekipmanlara.

sonunda motosikletimi tamirciye verdim 1 hafta sonra gelicek inş :)

Hayırlı olsun. Umarım vites kutusundaki sorun çözülür. Aynaların titreşimini filan dert etme o bende de oluyor özellikle 80 km den sonra. Ama vitesin kendi kendine boşa geçmesi ben de olmadı hiç. Tekrar hayırlı olsun tamirden gelince haber ver :cat:

Hayırlı olsun. Umarım vites kutusundaki sorun çözülür. Aynaların titreşimini filan dert etme o bende de oluyor özellikle 80 km den sonra. Ama vitesin kendi kendine boşa geçmesi ben de olmadı hiç. Tekrar hayırlı olsun tamirden gelince haber ver :cat:

sol aynam normal çalışmasında bile titriyor düşecek gibi ..
Vites kutusu - ibre teli - debriyaj teli - ön çamurluk boyama - stop lambası - ön far - şimdilik arıza bunlar :)
Bence şimdiden bi tamirciye baktır abim vites kutusunu dişlileri falan.. Yoksa sonradan arıza çıkabilir

Mrb arkadaşlar flood olucak ama kusura bakmayın.. Aranızda avukat olan birisi varmı ? bişey danışmam lazım çok önemli :) sadece bi kaç şeyin cevabını öğrenmek istiyorum..

player77, cousincruis, egeli, kankavi nerelerdesiniz sesiniz hiç çıkmıyor bu aralar arkadaşlar :(
niyetimiz bu haftasonu c.tesi İzmite gidip murat (REBEL) in mangal partisine katılmak nerelerdesiniz

Teyzemler izmit sahilde oturmuşlardı. Aslında nostalji olur oraya gitmem :) motoru rodajı bitirdi bitirecek, servise gitmesi lazım tarkan:(

usta benim yazlıkta size vereyim balık partisi yaw gezi önerilerine yazdık kimse çıkmadı:cyclopsan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar