MT Cruiser Kullanıcıları - Tanışma ve Bilgi Paylaşım Başlığı

emekkoray katip hoşbulduk hşgördük sağolun
katip kardeşim yavaş yavaş bu işler bilirsin ben 10 sene önce 250lilik mz le başladım şimdi 3 motor birden var
allah kazasız belasız hayırlı büyük cc li motorlar nasip etsin

cousinecruis
bu söylediğin nomal değil dostum ama senin yapabileceğin bir şeyde değil profesyonel anlamda tamirden anlamıyorsan
motorun yeniyse garantiden servise ücretsiz ayarlatabilirsin daha eskiyse de iyi bir usata bulmalısın çünkü bazı yetkili servisler bile tam ayar veremiyor
bilgin olsun

Son düzenleme:
bunlarda benim yeni egzostlu halim :)

seninde egzos süper olmuş abii hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle .. :)

skygo ve salcano 250 lerin özellikleri aynı sanırım :) motorunda çok güzel nazar değmesin öndeki iki yan far ve camlık şeklindeki koruma kalkanıda özel yapmış motorunu Allah kaza bela vermesin..:rendeer:
saol abii eyvallah :) :)

Salcano = Skygo

Çok güzel fotoğraflar abicim açıyı yakalamasını biliyorsun gerçekten.

saol katip abii :) :) saygılar ... :)

volkan sağolasın.. sileye gelememene üzüldüm.. bende 2 den sonra gideceğim.. olmadı garipçede tanışırız inşallah..

cusinecruis

periyodik bakımlarını düzenli yaptırdığında ve rodajını iyi yaptığında senelerce sorunsuz binebileceğin bir motor
dragstar650 de var bende aynı zamanda ama c800 inan bir başka koltuk rahatlığından seriliğine yol tutuşuna kadar muazzam rahat ve kullanışlı tek dezavantajı benzerlerinden(shadow750 vn800 vs.) biraz daha çok yakması
bunun dışında hıgway hawk marka krom aksesuarlarla motoruna kişilik kazandırabilirsin gerçi biraz pahalı ama çok orjinal ve başarılı aksesuarlar bulacaksın

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
BUDA BENİM KIZIM BAKALIM BEĞENİCEKMİSİNİZ???
my.php
[/URL][/IMG]

harika yaa . off bittim harley gibi olmuş , yaz gelsın işler açılsın motorumu adam edeceğim bnm motor tek silindir oldugu ıcın egsozlarına ellemıyorum

evet 1 temmuzdan sonra ayvalıktayım.. muhtemelen cundada bir barda keman çalmaya devam :) çooook çalışmam lazım çok :) o zaman sen önce bir hasret gider memlekette sonra ayvalıka gel zümre toplantısı yaparız :) bu arada kaçma fırsatın olursa bu tarafa mutlaka haber ver.. özelden telefonu atıyorum..

ağustos başında ayvalıkta olma ihtimalim çok yüksek

Son düzenleme:
arkadaslar sadece cruiserlerın olduğu bi gezi düşünürmüsünüz??amacım kendimizi diğer motorlardan soyutlamak değil ama şöle sadece egzos seslerinin duyulduğu bi cadde turu filan güzel olmaz mı ne dersiniz?

3nokta verdiğin bilgiler için teşekkür ederim dostum. Motor daha rodajda, ilk bakımını 850 km de yaptırmayı düşünüyorum. Ve serviste gaz teli ayarınada baktırırım. Highway hawk motor koruması var şimdilik.

Tekerin hep dönsün :)

Egeli maşallah güzel motor, özel yapım gibi geldi bana :)

sağolun arkadaslar evet biraz özeldir kendileri:bounce:

my.php
[/URL][/IMG]

buda iki gemi bi arada:)

selam arkadaşlar, bir cruiser/chopper tutkunu olarak aranıza katılmış bulunmaktayım. ufak bir sorunumu!!!! hallettikten sonra inşallah regal raptor 250'min fotolarını ekleyeceğim ben de. bol ışıltılı, hayırlı sürüşler dilerim, yolunuz açık olsun...:)

bu arada regal kullanıcılarından biraz bilgi/yorum bekliyorum (kafiyeli oldu)

Baklawah, öncelikle hoşgeldin.

Regal kullanıcısı değilim fakat Regal'ler iyidir. Bu sitede biraz ararsan bulacaksın: fotoğraflı bir karadeniz turu yapmışlardı. Birkaç tane regal raptor ile. 4-5 bin km filandı. O yolculuğu sorunsuz tamamlamış bir motor bu regal. Bence iyi bir motor. Hayırlı olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar