mtru çok zorlamıyorm ama hız 80-85 old. motor stop ediyo durduğumda tekrar çalışıyo fakat mtrun sesi değişiyo böyle yani... ustaya sordum mtr çok sıkı rektifiye edildi açıldıktan sonra yapmaz şişiyo ondan yapıyodr dedi.bide burdaki bilenlere danışmak istedim
ben bişey sorcaktım ama...speedfight2 war rektifiye yapıldı krank kolu falan değişti...mtrla biraz hız yaptığımda yokuş aşağı falan mtr stop ediyo nedendir acaba????
ustalar eli alet tutan arkadaşlar saygılar
her işini kendi yapan birir olarak yeni aldığım salcano 150 zat motoruma epoksiyle grenaj modifiye yapacam. bu ilk etap sonrasında da üstünü kapatıp yazlık kışlık model yapacam da epoksi malzeme bulamıyorum bunun yeri yolu yordamı varmıdır
oturdugun yerı yazmamışın ama izmirde gıda çarşısında yücel tic var orada carbon kelvar veya cam fiber her bişiyi bulursun demışlerdı bana ve hatta epoksi dahil bin bir ceşit marka ve recine ceşıdı varmış. bu bilgilerı varmış dıye yazıyorum cunku henuz gıdıp gormedım bende senın gıbı bir çalışma yapmayı düşündüuüm için araştırmıştım.
motorumda ateşleme sorunu var.ateşlemeyi çıkısta yapıyor.eksozta patlama oluyor ve ekzost çok ısınıyor.bunu nasıl halledebilirm.ayrıca eskısı kadar güçlü deil bu yüzden olabılrı mı?
bu parça galiba motordan çıkan akımı 12V sabitliyormuşmerhaba sayın forum üyeleri benim bir derdim var ismini bilmiyorum fakat kısaca tarif ede bililir bitane mobilet aldım mobiletinin motor aksamında sorun yok bunu daha önce kulana bunu işik ve korna nın girdigi kablo dört bir parça var onların kablosunu sokmuşler o malum parçanın hangi uçun nereye girdine dahil yardımcı olabilecek bilirseniz çok güzel olcak