yok yok bolu tayfası hala yerinde gelemiyecek olan arkadaşlar yazmıslar. O yuzden bi yanlıs anlasılma var. Bizde sadece para sıkıntısı var o yuzden yemek olayı biraz ters gelecek gibime geliyor. oraya gelelimde bi bakalım , başımızın caresine bakarız artık napalım... öğrenci adam gezmeyi biliyo ama cepde para olmuyo :queen: (O kadar acındırdık kendimizi biride gel ben sana yemek ısmarlıcam demedi yaw![]()
)
@Alcohol La valla o eski Kirli cıkı harun kalmadı artık ya valla bu hafta babam 30 ytl verdi.15ytl gitti zaten. Artık 2 gün bişi harcamıcamda geziye gidecem...
skorp sen yasio muydun :mrgreen:
Yasiyorum tabi sitede degil ama gezilerde bulusmalarda yasiyorum =)
Az laf çok iş heseba =)
1-2 sorunum vardi cozmem gereken onlarla ugrasiyodum. Simdi geri dondum![]()
Bi sn fuardan beri benim haberim olan 1 tane bulusma oldu onada gelme sansim yokdu diye arayip soyledim.
Benden habersizmi bulusuyosunuz siz yaaa ?
(Bu arada Topic ide fena kirlettik ya!!!)
ergin ses sus hayali mangal ihracatcisi :mrgreen:
Bolu lu arkadaşlar,fiyatları yüksek mi buldunuz ?bu fiyatlar yaklaşık %40 tenzilatlı.Zaten indirimli olsun diye araya Beypazarlı arkadaşları soktuk.
Pro cum, Bolu MT ile As balıkçılıkta mı(kahvaltı) buluşacağız.
yok dostum fiyatlar oldukca ii ugrasmissiniz eline kolunuza saglik :cat:
Ben evden tencereye ciğer yapayım...Satarım size ucuza....Yarım 4 ytl tüm ekmek 10 ytl......:queen:
valla kotude olmaz :queen:
Procan yaw birde su t-shirt meselesi vardi elinde XXL varsa bende istiyorum biraz gobek falan var bende hani anlarsin yada XL de olabilir ama olmazsa almam :mrgreen: bi bak bakalim varmi depo da falan