[MT Ankara ve MT Bolu] Beypazarı Gezisi 22 Nisan Pazar 08.30 - Detaylar: Sayfa 17

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
olmek var donmek yok bizim arkadaslar daha benden beypazari kurusu istiyor toptan alalim indirim olsun :cat: ooo procan menude guzelmis yiyelim valla len harun sen kirli cikisindir cikar olm paralari mezarami goturuceksin alla alla

yok yok bolu tayfası hala yerinde gelemiyecek olan arkadaşlar yazmıslar. O yuzden bi yanlıs anlasılma var. Bizde sadece para sıkıntısı var o yuzden yemek olayı biraz ters gelecek gibime geliyor. oraya gelelimde bi bakalım , başımızın caresine bakarız artık napalım... öğrenci adam gezmeyi biliyo ama cepde para olmuyo :queen: (O kadar acındırdık kendimizi biride gel ben sana yemek ısmarlıcam demedi yaw :p :p )

@Alcohol La valla o eski Kirli cıkı harun kalmadı artık ya valla bu hafta babam 30 ytl verdi.15ytl gitti zaten. Artık 2 gün bişi harcamıcamda geziye gidecem...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yok yok bolu tayfası hala yerinde gelemiyecek olan arkadaşlar yazmıslar. O yuzden bi yanlıs anlasılma var. Bizde sadece para sıkıntısı var o yuzden yemek olayı biraz ters gelecek gibime geliyor. oraya gelelimde bi bakalım , başımızın caresine bakarız artık napalım... öğrenci adam gezmeyi biliyo ama cepde para olmuyo :queen: (O kadar acındırdık kendimizi biride gel ben sana yemek ısmarlıcam demedi yaw :p :p )

@Alcohol La valla o eski Kirli cıkı harun kalmadı artık ya valla bu hafta babam 30 ytl verdi.15ytl gitti zaten. Artık 2 gün bişi harcamıcamda geziye gidecem...

o zamn sen bugun cuma çıkısı büyük camiinın önüne otur .mendil aç :) demedi deme iyi para kazanırsın senın tipte müsait :cat: :queen: :queen:

Bolu lu arkadaşlar,fiyatları yüksek mi buldunuz ?bu fiyatlar yaklaşık %40 tenzilatlı.Zaten indirimli olsun diye araya Beypazarlı arkadaşları soktuk.

Pro cum, Bolu MT ile As balıkçılıkta mı(kahvaltı) buluşacağız.

Son düzenleme:
Pro simdi kahvalti olayida var demisin kac gibi olur bu kahvalti sabah ac ac mi cikalim yola =) Ben gelememde acligada =)

Arkoman Bolu ile buluşma olayını hallederiz, telefonlarımız var zaten.

scorp evden çıkarken atıştır o zaman bir şeyler :p

Yasiyorum tabi sitede degil ama gezilerde bulusmalarda yasiyorum =)

Az laf çok iş heseba =)

1-2 sorunum vardi cozmem gereken onlarla ugrasiyodum. Simdi geri dondum :p

Hangi gezi ve buluşmalarda yaşıyorsun merak ettim :cherry: Mesela fuardan beridir görüşmüyoruz seninle ama rayjay'le 3 4 kez görüştük :mrgreen:

Bi sn fuardan beri benim haberim olan 1 tane bulusma oldu onada gelme sansim yokdu diye arayip soyledim.

Benden habersizmi bulusuyosunuz siz yaaa ?

(Bu arada Topic ide fena kirlettik ya!!!)

Son düzenleme:
Bolu lu arkadaşlar,fiyatları yüksek mi buldunuz ?bu fiyatlar yaklaşık %40 tenzilatlı.Zaten indirimli olsun diye araya Beypazarlı arkadaşları soktuk.

Pro cum, Bolu MT ile As balıkçılıkta mı(kahvaltı) buluşacağız.

yok dostum fiyatlar oldukca ii ugrasmissiniz eline kolunuza saglik :cat:

yok dostum fiyatlar oldukca ii ugrasmissiniz eline kolunuza saglik :cat:

olım sen daha yemek listesine bakmadan nie fiyatlar uygun diosun bakım :p

Önüne koyacaklar bi dilim ekmek haberin olmıcak :queen: :queen: :queen:

(Procan Yemekler ve fiyatlar güzel saka yapıorum ben)

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ben evden tencereye ciğer yapayım...Satarım size ucuza....Yarım 4 ytl tüm ekmek 10 ytl......:queen:

Ben evden tencereye ciğer yapayım...Satarım size ucuza....Yarım 4 ytl tüm ekmek 10 ytl......:queen:

valla kotude olmaz :queen:

Procan yaw birde su t-shirt meselesi vardi elinde XXL varsa bende istiyorum biraz gobek falan var bende hani anlarsin yada XL de olabilir ama olmazsa almam :mrgreen: bi bak bakalim varmi depo da falan

Son düzenleme:
Size güzel kazasız belasız hafta sonları diliyorum. Buradan gezi tarihi ile oynayanlarada selamlarımı yolluyorum :pr:

valla kotude olmaz :queen:

Procan yaw birde su t-shirt meselesi vardi elinde XXL varsa bende istiyorum biraz gobek falan var bende hani anlarsin yada XL de olabilir ama olmazsa almam :mrgreen: bi bak bakalim varmi depo da falan

Ya ben sana dedim T-Shortler Proda değil Skulldan sipariş üzerine istetecez die. Bana kesin sayı veren olmadı bende ilgilenmedim... Yanı anlayacagın bana ne zaman t-shortler için para verirseniz bende o zaman Skulldan isteyecem...

Aklıma gelmişken hatırlatayım hemen, yarın için telefonlara kontör yüklemeyi ve şarj etmeyi unutmayalım. :bounce:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar