[MT Ankara ve MT Bolu] Beypazarı Gezisi 22 Nisan Pazar 08.30 - Detaylar: Sayfa 17

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
olm ben senle hep konusup gidiorum oraya, fiyatlar dediginin genelde 2 kati cikiyor, bi de ustune gitmisken alayim diyorum inceden yiyoruz kazigi... mesela vizor ici film 20 ytl felan diye konusmustuk 25 eu yani vizor fiyatina satiliyor orda... buna mukabil zincir yagi da 100 felandir diye hesapladim kafadan... ya da ben odeme yapiyim sen aliver bana ordan kendine alir gibisinden :cat:

yok la
hehehe
bugun aldım ordan zincir yağı 20 ytl
bide güzel yağladım zincirimi mis gibin oldu sesi kesildi iyicene kurumuştu...
asıl hafta içi tam temizlicem ilk önce temizleyip sonra yağlıyacam...
bide pro lastik yok la hiç bi yerde 25 ine kadar beklemek zorundayım o yüzden benim gelişim zora gelebilir ama artçı gelirim hehehe...
lastikten tırsıyorum tamamen çatlak...uzun yola gelemeyebilir diye...
25 inden önce de gelmezmiş lastikler...
neyse bakalım bualabilirsek alacam laztik...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaslar gezıden kacta donerız dersınız

hele gıdın bakalım...dönmesı kolay...
adam daha gıtmeden dönmeyı düşünüoo herii... :queen: :queen:

Dediğim gibi önceden çıkarsınız olmazsa siz bir grupla. Bir önceki sayfada yazdım gidiş geliş km'lerini. Otobanda biraz 90 100 basarız o kadar.

Hatırlatmakta fayda var :cat:

sormayı unutum yauu...

coraplarmızın markası ne olsun...bıde renk önemlı mı.....:queen: :queen: :queen:

Son düzenleme:
ankara grubu saat kac gibi beypazarinda olur tahminen procan kardes bizde ona gore ayarliyalim kendimizi

10.30 - 11.00 gibi orada olmayı planlıyoruz (daha önce de yazmıştım gerçi). Mola vere vere dinlene dinlene geliriz.

artık bizde oyle bi cıkıs saati alırız 09:00 da biz bolu mt olarak yola cıkarız motorlarmızlar... 08:30 da da toplanmaya başlarız... Güzel olcak bu gezi

erteleme gayet yerinde gozukuyor ama motogp ile çakışıyor :wiinkk: yahu!:silent: :silent:
bu sene bari gideyim diyorum. Gidemezsem yeniden dahil olurum geziye....

evet halkımıza daha iyi hizmet sunabilmek için buradayız bu gezideyiz :queen:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
artık geziyi ertelemek yok yukarda procan kardeş son noktayı koydum dedi ama ortalıkta nokta yoktu bea :p

Onur yaw Yağmur yüzüden gezimi ertelenir Cbk. Kötü oldu böyle direk iptali...

Gezi iptaline gerek yoktu.. Gelemeyenler gelmezdi :silent: :pr:

Yağmur durumu ise kesin değil pazar günü günlük güneşlik bir hava olabilirdi.. Neyse ben Motur ile gidicem anlaşılan..

MotoGP'ye gidemeyenler için zaten bu gezi. Sıkılmasınlar diye :p

arkadaşlar kafa bulmak gibi olmasın ama gezi ertelemek pek iyi fikir değil , 22sinde hava kötü olursa gitmeyiz mi diceksiniz, bugün cumartesi hava günlük güneşlik, gelemeyen kusura bakmayın der gelemez,evde oturup motogp izlemeyide tercih edenler olacak, kafalarda sonraki geziler için soru işaretleri oluşturuyor, bi daha olmasın :silent: :bounce: :rendeer: :p

dimi shakulin :)

Tek sorunun hava olmadığını belirtmiştik sayın kafa bulucu R3N. :p Gelen talepler yönünde erteledik geziyi. Evinde oturup MotoGP izlemek isteyen olduğu kadar, oturmayıp gezmek isteyenler de var. Ne ilk, ne de son gezimiz bu. Daha birçok gezimiz olacak ve herkesi memnun etmek çok zor. İsteyenler aynı rotayı bu hafta yapabilir, kimseye neden gittin demeyiz. Dileyen dilediğine gider.

Saygılar, sevgiler, bilimum şeyler...

ads305zif0.jpg

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tek sorunun hava olmadığını belirtmiştik sayın kafa bulucu R3N. :p Gelen talepler yönünde erteledik geziyi. Evinde oturup MotoGP izlemek isteyen olduğu kadar, oturmayıp gezmek isteyenler de var. Ne ilk, ne de son gezimiz bu. Daha birçok gezimiz olacak ve herkesi memnun etmek çok zor. İsteyenler aynı rotayı bu hafta yapabilir, kimseye neden gittin demeyiz. Dileyen dilediğine gider.

Saygılar, sevgiler, bilimum şeyler...

güzel cevap olmuş , asfalta logar olmaktan beter oldum :p :) ikinci kez hemde üstüste gezi ertelemiş olduk, bundan sonra havalarda aynı düzende gideceği için düzenimiz oturur sanırsam

arkadaşlar kafa bulmak gibi olmasın ama gezi ertelemek pek iyi fikir değil , 22sinde hava kötü olursa gitmeyiz mi diceksiniz, bugün cumartesi hava günlük güneşlik, gelemeyen kusura bakmayın der gelemez,evde oturup motogp izlemeyide tercih edenler olacak, kafalarda sonraki geziler için soru işaretleri oluşturuyor, bi daha olmasın :silent: :bounce: :rendeer: :p

dimi shakulin :)

evet cevat abim..

bi de evet 2 kere ertelemek karizma acisindan son derece sıfırlayıcı bi durum olur.. diger MT guruplari arasina karisamayiz bidaha, insan icine cikamayiz.. o kadar kotu yani..

:p

Shakulin

Ertelemeyin gidin kardeşim yarın. Tutuyor muyuz? Yarın cepten arıyacağım sizi, evde oturanı vururum ona göre :p

Prometheus Nasilsin.ist.büyükçekmeceden Selamlar.ben Bir Keeway 150'lik Alacağim Senden Bilgi Rica Ediyorum .ilk Motorum Olacak Bilginize.ama Kullamayi Biliyorum.ayrica Motor Olarak Uzun Yol Nasil Olur.şimdiden Teşekkürlerr. Selamlar,saygilar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar