[MT Ankara ve MT Bolu] Beypazarı Gezisi 22 Nisan Pazar 08.30 - Detaylar: Sayfa 17

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
şimdi ben demiştim bu hafta olmalıydı demek istemiyorum :p god of war dan devam ediym mi :p
erginbay başlattı bence suçlu o , benim seyahatlerim de yoğunlaştı bu hafta öbür hafta farketmez son dakika belli olur, gelemeyebilirim

yaa geçen sene hava hafta içlerinde kötü oluyodu, haftasonları iyi oluyodu.:silent:
durumlar tersine döndü heralde, bize gün yüzü yok mu:pale:

:queen: biz geziyi ağustos a mı ertelesek ? :queen:

ben de geliyorum, yetti gayri okul ev okul ev. ekle beni prometheus, zaten fuarı da kaçırdım lanet olsun :pr:

Arkadaşlar ben de gelebilirim nasıl olsan bende bir adet ehliyet var sonuçta ehliyet değilmi demi? :)

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
artık geziyi ertelemek yok yukarda procan kardeş son noktayı koydum dedi ama ortalıkta nokta yoktu bea :p

bende benim Chunlinin sagina soluna bi baktiriyim dagilmasin yollarda en son 2. vitese zor geciyordu :cherry:

ben bakarım lem sen merak etme... Yagı değişiriz o kolay 2. vitese geçmemeside senin elinin hassasiyetinden fazla basmıosun debriyaja kırılacak diye ondan onuda ayarından biraz sıktık mı tamam... Artık motor ustası oldum her seyden alıyorum yaw :p Yasasın Made in China :cat:

ben bakarım lem sen merak etme... Yagı değişiriz o kolay 2. vitese geçmemeside senin elinin hassasiyetinden fazla basmıosun debriyaja kırılacak diye ondan onuda ayarından biraz sıktık mı tamam... Artık motor ustası oldum her seyden alıyorum yaw :p Yasasın Made in China :cat:

usta bi yag ısmarlarsin artik isten cikinca bu aralar maddi zorluk yasiyorum.. is bulanada kadar :queen:

ustasının sankı biz işten cıkmadık anasını satayım sen de bana bi motor al bende sana yag alıyım.. Ama istersen koyden tereyagı getirtirim 5 ytl yarım kılosu :cherry:

OK hallederiz yağı merak etme :cat:

eyv. moruk aradm zaten ellerinde wurt kalmamis, dun ulusana ugradim wurth sele altina sigmadi ben de 2-3 tane repsol aldim :p isin kotu yani donuste ark lara rastliyinca elde kaldi 1 repsol :mrgreen:

gezi donusu aksama dogru hava kararmadan olur saat 17.00-18.00 arasi diye tahmin ediyorum...

Geri döünüşü bende 17:00 18:00 civarları diye düşünüyorum.. Cünkü hava kararmadan memleketimizde olsak iyi olur... Akşam sogugunu yedigimize değmez...

Onur yaw Yağmur yüzüden gezimi ertelenir Cbk. Kötü oldu böyle direk iptali...

Gezi iptaline gerek yoktu.. Gelemeyenler gelmezdi :silent: :pr:

Yağmur durumu ise kesin değil pazar günü günlük güneşlik bir hava olabilirdi.. Neyse ben Motur ile gidicem anlaşılan..

Nedir başka sebebi söyle olm ben müneccimmiyim :D

Ama 22sine ben katılamıyorum ogün işim var :(

slm arkadaslar ben bir beypazarlı olarak mutlaka gelmenızı onerırım. kesınlıkle pişman olmuyacaksınız. şimdiden teşekkürler

Baba ayıp ediyorsun agırlamak ne demek basımızın ustunde yeriniz war bende 20 nisanda geleceğim malum şu vizeler :cherry:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar