[MT] Ankara-İstanbul-Bolu ve Çevre İller Buluşması / 20-21 Ekim 2007

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
achılle paşa haklısın...seni bi gazlıyım dedim...selamlar...yağmurda soğukta geziye çıkmak ne kadar koruma teşkilat olsada mantıklı değil...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
achılle paşa haklısın...seni bi gazlıyım dedim...selamlar...yağmurda soğukta geziye çıkmak ne kadar koruma teşkilat olsada mantıklı değil...

demekkı yıgıtlıkde sınır tanımayan tasfırın erkeklerıde ufacık yagmurlarda tırt oluyorlar:):):)saka bır yana dostum tamamıyle haklısın ve haklıyım,gelemeycek olanlarda haklılar,ama ıllakı bolu degılde havanın guzel oldugu bır haftasonuda,kardesın achille senın yanında olucak:):) ıyı aksamlar dostum:)anladıgım kadarıylada bayramdada gorusmeyelım buradakı cogu kısıden buyugum galıba onca kısıye para vermek ıcın kredı kullanmam gerekıyor:queen::queen:

demekkı yıgıtlıkde sınır tanımayan tasfırın erkeklerıde ufacık yagmurlarda tırt oluyorlar:):):)saka bır yana dostum tamamıyle haklısın ve haklıyım,gelemeycek olanlarda haklılar,ama ıllakı bolu degılde havanın guzel oldugu bır haftasonuda,kardesın achille senın yanında olucak:):) ıyı aksamlar dostum:)anladıgım kadarıylada bayramdada gorusmeyelım buradakı cogu kısıden buyugum galıba onca kısıye para vermek ıcın kredı kullanmam gerekıyor:queen::queen:

abicim valla sotede bekliyomuşun hemen cevap geldi..:p

ulan koca yaz bitti ..yeni çıktın karşıma...Allahtan kork be...:)

ben seni alemlere akıtırım...gözünü açarım yavrucum...takıl peşime...:bounce::pbir dahaki yaza yanımda stajyer çömez eleman olarak takılırsın...:queen:

yağmur ayağına yırtarsın tabi mangırostan...ehh kurban bayramıda var bunun...bi yerde yakalarım...öperim seni...:p

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
abicim valla sotede bekliyomuşun hemen cevap geldi..:p

ulan koca yaz bitti ..yeni çıktın karşıma...Allahtan kork be...:)

ben seni alemlere akıtırım...gözünü açarım yavrucum...takıl peşime...:bounce::pbir dahaki yaza yanımda stajyer çömez eleman olarak takılırsın...:queen:

yağmur ayağına yırtarsın tabi mangırostan...ehh kurban bayramıda var bunun...bi yerde yakalarım...öperim seni...:p

aynen oyle oldu koskoca yazın nasıl bıttıgını anlamadım,cok gec tanıstık ama genede saglam kardes kazandık:)

zaten alemlerdeyım ama yınede farklı renklerde olmasına karsı degılım:)
kose bucak kacsakda ızımızı sıldıremeyız dımı sonucda,400 luk makına beklerım benzın ıstasyonunda:):)ulan amma kafıyelı yazdımyaaa:queen: saglıcakla kal kardesım:)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
...200 ü geçmiş mesaj sayısı....:p Gidilmeyecek gezi için helal valla....:queen:

aynen oyle oldu koskoca yazın nasıl bıttıgını anlamadım,cok gec tanıstık ama genede saglam kardes kazandık:)

zaten alemlerdeyım ama yınede farklı renklerde olmasına karsı degılım:)
kose bucak kacsakda ızımızı sıldıremeyız dımı sonucda,400 luk makına beklerım benzın ıstasyonunda:):)ulan amma kafıyelı yazdımyaaa:queen: saglıcakla kal kardesım:)

bak sayemde şair bile oldun...daha çok şey kapıcan benle gezerken...:p

haydi Allaha emanet ol biraderim...

...200 ü geçmiş mesaj sayısı....:p Gidilmeyecek gezi için helal valla....:queen:

yavrıcım bak ben az Kabataş Ticaret mazunuyum...bize bişey öğrettilerdi...:bounce:

Muhasebede "giren borç...çıkan alacaktır..."

sen niye borçlandın şincik...:queen:

Son düzenleme:
myheart dostum ıyı yapmıssın cunkı katılım olmayacaktı,pekı sana soylum ıst bulusma olsa sen boludan saganak yagmurda motor la gelebılırmısın?hanı ezıyet olucak esprısı olmaz,oylemı.:)

Abi Beni Etkilemez ben kafaya koyduysam yaparım da hiç o kadar uzun yola cıkmak nasip olmadı daha... Takım Taklavatı Toplayım ilk once bi ankraya sonrada bi istanbul düşünüyorum bakalım ileriki zamanlarda...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
bak sayemde şair bile oldun...daha çok şey kapıcan benle gezerken...:p

haydi Allaha emanet ol biraderim...

yavrıcım bak ben az Kabataş Ticaret mazunuyum...bize bişey öğrettilerdi...:bounce:

Muhasebede "giren borç...çıkan alacaktır..."

sen niye borçlandın şincik...:queen:

Bende ayrancı akşam ticaret lisesi mezunuyum..... Bilançoda sen fazla çıktın da ondan........:queen::queen::queen::queen:

Hade yavrım topiğine....:queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
şimdi yağmur çamur bahane etmeyelim gidiyos dimi :queen:

oraya gidip proyla kavga etmek istiyomda yüzyüze :queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
şimdi yağmur çamur bahane etmeyelim gidiyos dimi :queen:

oraya gidip proyla kavga etmek istiyomda yüzyüze :queen:

kardesım semıh bu bolu gezısı gunu hava yagmurlu olursa ben gıtmeyecegım,uzun yolun tehlıkelı oldugunu gozden gecırmen gerekıyor.:)

valla gezi planı iptal gibi :) ben iş değiştirdim eğitime gidiyorum ve önümüzdeki hafta da cumartesi eğitimde olacağım. tabi bana bağlı kalmayın yapabilirseniz yapın bir atraksiyon. yoksa başka tarihe atacağız.

valla gezi planı iptal gibi :) ben iş değiştirdim eğitime gidiyorum ve önümüzdeki hafta da cumartesi eğitimde olacağım. tabi bana bağlı kalmayın yapabilirseniz yapın bir atraksiyon. yoksa başka tarihe atacağız.

tüh yav o kadar da plan yaptık , pro sen yine ayarla bi tarihede yapalım bu işi...

evet yaa başka bi tarihte yapalım bu işi.. benım işlerde cok yogun alakadar olamıyorum...

arkadaşım yüzüne gözüne bulaştırdın işi...:p

Hadi topu ben alim metehan la bana bayram uyuo :) Bis ikimiz gideris :)

nereye gidiyos dostum...:cherry:Samsunda tıgermbz var tanıyonmu keratayı....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoba herkesler kıvırmış yahu :queen:

ileri bi tarihe alalım madem öyle..

20 Ekim öğlen saatlerine kadar İstanbul'da olacağım eğitim için. Kendi yazdığım tarih şu dakika itibariyle bana da uymuyor ne yazık ki :pale:

eğitimini alır gidersin yine...kankalarına uğrar gidersin diycem ama onlarada haber vermiyon..işini bitirip kaçıyon...sen tam bir HMO sun...:p

uğrarsan bana gözünü açarız istanbulda...:bounce:

dip not..HMO...Hayal Mahsülleri Ofisi...:queen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar