Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
öğrenecük artık yavaş yavaşEsas senin delimavi sana nerde bozuldu biliyormusun:silent:Söyleyim kahvaltı mekanında adamı soktun 4 parmak suya sapladın çamura:farao: güldürdün millete..:queenelimavinin gururu kırıldı,rencide oldu. Bensana demedim mi yukardan rampa aşağı kaptır gel diye..:cherry:
Çankırı’da yeterince dinlendik. Yeniden düştük yola. Bu sefer dönüş yolu olarak Kalecik tarafından gelmeyi uygun bulduk. Baykuş boğazında yine boğazlarımız durmadı. Acayip bir kahvaltı girişiminde bulunduk amma çok yedik. Bazlamaları nefisti yumurtada vardı sefer. Ama burada fotoğraf çekmeyi unutmuştuk. Son bir karar değişikliği ile Keleciğe gitmeye karar verdik. Doktorun vakti kısıtlı olduğundan Ankara’ya devam etti. Biz Kalecik’e geri döndük. Görülebilecek yerin sadece kalesi olduğunu öğrendik. Düştük yola
aman Allah’ım oda nesi öyle dik öyle kekin dönüşlü ve yoldaki taşların üstü anormal tozlu yoldan çıktık, birde baktık kale kapısı zincirli. Motorlar buradan nasıl döner? Dönse de nasıl iner tozdan kaysa uçurumdan aşağı :cyclopsan
bir baktım biraz uğraşla bu zincir yerinden çıkar. Kırdık kalenin zincirini Kalecik’i fetih ettik
Kale fetih etmek kolay mı? Yorulduk tabi ki de. Hele bu sıcakta gölge bir yer bulmuşuz kaçar mı?
kuş bakışı Kalecik
işte az önce tırmandığımız şimdide inmek zorunda olduğumuz yol sıcakta kavurdu bir yandan
hepimizden artistik pozlarla noktalıyorum geziyi.
Aksiliklere rağmen hiç birimizin keyfi kaçmadı. Çok zevk aldım bu geziden sağ olun arkadaşlar. Bir kusur ettiysek af ola