[MT-Ankara] Eldivan Gezisi

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok özledim hepinizi be :)

silent yeni lastik al toza toprağa gir ne adamsın, bide börtüyü verdik nutella yapmışsın çok güldüm :)
mangalbayınızı ben burda yakaladım haberiniz olsun :p
diğer fotoları da yükleyinde biraz daha iç geçirelim :)

endurocu yorulmaz :p tekerinize sağlık, yanınızda olamadığım için üzgünüm; ancak hayırlı bir iş yapıyordum biliyorsunuz ki :) en kısa zamanda beraber gaz açmak dileklerimle :cat:

güzel gezmişsiniz,pronun dediği gibi endurocu yorulmaz sadece uyur,teşekkürler mangalın dumanı buraya kadar geldi afiyet olsun tekeriniz düz bassın

silent yeni lastik al toza toprağa gir ne adamsın, bide börtüyü verdik nutella yapmışsın çok güldüm :)

karides sırasında yakaladın hemide :)

ben motorumu özledim be...

valla yav içim acıdı zaten , murat abi soktu bizi oralara , hehe onun adı nutella artık :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
İkisi bir arada ilk defa mavilim (titan 125) ve delimavi (XT 600). Deli mavinin jant yerlerde sürünüyor :cyclopsan o kadarda yazdım forumda 08:30 hareket saati diye şimdi ben mi geç kalacağım yoksa pompayla şişirmeye çalıştım idare edecek kadar olunca benzinlikte depo fulledim ve lastiğin havasını tamamladım. En azından Ankamall’e kadar götürse bari. Neyseki Ankamall’e gittiğimde lastiğin havasının hiç inmemiş olduğunu görünce benden sevinçlisi yoktu. Demek ki çocuklar indirmişler havasını oynarlarken

IMG_0008Small-1.jpg

Saat 08:25 i gösterdiğinde vardım Ankamall’e ekipte eksikler var bekleyeceğiz biraz daha. Hüseyin, Burak ve Emre ordalardı gittiğimde

IMG_0010Small-1.jpg

şunun asaletine bir bakın hele

IMG_0012Small-1.jpg

Saat tam 08:30 ekip tamamlandı. Doğru Çubuk’a fazla bekletmeyelim oradakileri. 7 motor 8 kişi düştük yola.

IMG_0014Small.jpg

Alışveriş yapıyoruz nevale alınıyor marketin çay ikramı var elbette hayır denmiyor ve çaylar yudumlanıyor

IMG_0016Small-1.jpg

IMG_0017Small-1.jpg

Yolcu yolunda gerek. Alışverişte oldukça oyalandık ve karnımız zil çalmaya başladı. Herkes kahvaltı diye inliyor. Özellikle Gökay bu adam doymak nedir bilmiyor :p . yeniden yollardayız 9 motor 10 kişi olduk.

IMG_0020Small-1.jpg

IMG_0022Small-1.jpg

IMG_0023Small-1.jpg

IMG_0025Small-1.jpg

IMG_0026Small-1.jpg

IMG_0030Small-1.jpg

IMG_0031Small-1.jpg

IMG_0033Small-1.jpg

IMG_0034Small-1.jpg

IMG_0035Small-1.jpg

IMG_0037Small.jpg

IMG_0039Small-1.jpg

IMG_0040Small-1.jpg

IMG_0041Small.jpg

IMG_0043Small.jpg

keyifli bir yolculuk sonrası bir çay kenarında durduk. Nefis bir kahvaltı yaptık. Kuş sütününde eksik olmadığı bir kahvaltı değildi gerçi ama, birliktelik, havanın güzelliği. Kuş sesleri, çayın şırıltısı ve acıkmış olmak kahvaltıyı enfes bir hale getirdi. Benim çayda motor kullanma isteğim motorun saplanması sonucu daha fazlasını yapma isteğimi köreltti. Arkadaşlar ne kadarda gaza getirmeye çalıştılarsa da yemedi. Başka bir derede denerim artık

IMG_0044Small.jpg

IMG_0045Small.jpg

yeniden yollar düştük ve bu seferki durağımız Şabanözü. Yaşar abi orda bir demlik aldı ve çok iyide yaptı. Artık çay sorunumuzda yok. Bir Hacı amca çay paralarını ödettirmedi ilk çaylarımızı bizden habersiz ödemiş bile sağ olsun.

IMG_0047Small.jpg

IMG_0048Small.jpg

IMG_0049Small.jpg

IMG_0050Small.jpg

IMG_0051Small.jpg

Misafirperver Şabanözün’den ayrıldık. Sıcak bunaltıcı olmaya başladı artık. Kamp alanımıza gelmeden önceki son fotolarımız. Yolda giderken Aslı her anı karelere almaya çalışıyor

IMG_0054Small.jpg

IMG_0055Small.jpg

IMG_0056Small.jpg

IMG_0057Small.jpg

IMG_0058Small.jpg

IMG_0059Small.jpg

IMG_0060Small.jpg

Toplu halde “peynirli sufle” diyoruz :mrgreen:

IMG_0061Small.jpg

İşte geldik. Yeşille ve toprakla kuçaklaştık. Kimseciklerin olmadığı yerlere çıktık. Az akıyor olsada bir çeşmemizde var, keyfimiz yerinde. Doğayla sarmaş dolaş olduk. Motorlar çekildi. Herkes oksijeni ciğerlerine tenefüs ediyor.

IMG_0062Small.jpg

IMG_0063Small.jpg

IMG_0064Small.jpg

Gökay yayılmış durumda. Eksik olan tek şey çizgili pijaması.

IMG_0065Small.jpg

Evet arkadaşlar bende olan resimleri yüklüyorum.Silent bu arada motor tekrar bir arıza çıkarmamıştır umarım.Gerçi biz arkandan geldik öyle birşey olsaydı karşılaşırdık.
Çok eğlenceli,çok zevkli bir gezi ve mangal partisi oldu.:cat:Emeği geçen tüm arkadaşlara sevgiler saygılar.:rendeer:Tabi biz gittikten sonra neler oldu meraktan çatlayacağım :queen:hadiiii söyleyin neler olduysa yaaaaaaaaa ne yatıp duruyorsunuz daha.Öğlen oldu.

Çubuk'taki buluşma ve alışveriş yaptığımız coşkun market
resim006wa1.jpg

resim007lr5.jpg

Derya panik olmuş beni kene ısırdı diye:queen: ufak bir incelemeden sonra kene olmadığının kararı alındı ve Derya da rahatladı.:cherry:
resim008sz0.jpg

resim009wf5.jpg

Karaoğlan
resim010fk5.jpg

Portakal
resim011vi8.jpg

resim012ip0.jpg

resim013xn2.jpg

resim014ll2.jpg

resim015pd4.jpg

resim016ei0.jpg

resim017gp8.jpg

Ben(CBF150),Hüseyin(Naktürk),Emre(Emresen) Kampa kalmadık ve döndük bu kareler dönüş yolundan...Çubuk kavşakta kendilerini uğurladım.
Eldivan Barajı
resim018ie3.jpg

resim019nc8.jpg

Emre ve Ben
resim020nw3.jpg

Hüseyin ve Ben
resim021ua2.jpg

Emre ve Hüseyin
resim022mw7.jpg

Düğün konvoyuna rasladık.Sağolsunlar Pide-Ayran ikram ettiler ama mangalları daha hazmedemediğimiz için almadık.Teşekkürler Düğün alayına.
resim023nw2.jpg

Evet arkadaşlar bendeki resimler bu kadar.Birtane de cep videosu var onu da sonra yüklerim.:rendeer::rendeer::rendeer:

Paylaşımlar için teşekkürler. Güzel ve eğlenceli bir gezi olmuş hepinizin mutluluğu yüzünden okunuyor.

Bence bunlar Büyükoturaktaki gibi büyük kamp ateşi yaktılar ondan sonra tüm ormandaki mahlukatlar,cendermeler,orman muhafaza,itfaiye,Belediye,özel tim vs.başlarına üşüştü diye aklımdan geçiyor.:silent:Yada Doktor bastı..:cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Limuzin gelsin, ben de takılacağım peşinize :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Yayılan yayılana. Keyfine bakın Süleyman’ın. Oh buldunuz temiz havayı yeşilliği

IMG_0066Small.jpg

Aslı çalışkan. Durmadan çalışıyor

IMG_0067Small.jpg

Birazda bulunduğumuz yerin fotoğrafları

IMG_0068Small.jpg

IMG_0069Small.jpg

Bu yoldan ilerleyen zamanda daha kaç defa inip çıkacağım offff diyorum. Bari bir işe yaramış olsaydı. Bol, bol ter atmış olacağım sadece. Ama daha değil, akşama doğru.

IMG_0070Small.jpg

IMG_0071Small.jpg

Burak acıktım diye, diye kafamızın etini yedi bende kendimi foto çekmeye adadım :p dilinden kurtulmak , için. Ne çok aç varmış yahu :p

IMG_0072Small.jpg

IMG_0073Small.jpg

biz çalışalım siz oturun :p

IMG_0074Small.jpg

Hele birde Süleyman’a bir bakın

IMG_0075Small.jpg

IMG_0076Small.jpg

Yaşar abi ve ben iki çay tiryakisi olarak sekiz gözle çayı bekliyoruz. Suyu ne zor kaynarmış böyle. Orman yansa kaymayacak nerdeyse.

IMG_0077Small.jpg

Çadırlarımızı da öyle bir güzel kurduk ki. Akşam olsa da yatsak :p . Ama nerden bilecektik ki ilerleyen saatlerde yeniden sökmek zorunda kalacağız :salut: :salut: :salut:. Oysa ki isim bile koymuştuk hatta buraya gecekondu bile yapmaya karar vermiştik.

IMG_0079Small.jpg

IMG_0080Small.jpg

IMG_0081Small.jpg

Burak yemeğini yer yemez kaçtı. Hoşçakalın bile demedi :p. Neyse diğer arkadaşlar vedalaştılar giderlerken. Akılları bu güzel ortamda kaldı ama gitmek zorundalardı. Uğurluyoruz işte gözlerimiz yaşlı :salut: :salut: :salut:

IMG_0082Small.jpg

IMG_0083Small.jpg

IMG_0085Small.jpg

Kaldık işte kampçılar baş başa. EEEE gece için bira lazım. Atladım delimaviye doğru ilçeye sabahada biraz kahvaltılık felan

IMG_0090Small.jpg

IMG_0092Small.jpg

Ben ekliyim bi fotolarida siz o zmn gorun cumbusu.
Yoldaki fotolar ne super olmus YENGEEE saol diyorum...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ben ekliyim bi fotolarida siz o zmn gorun cumbusu.
Yoldaki fotolar ne super olmus YENGEEE saol diyorum...
şimdi sen eklemeye başla sonra ben devam ederim yine. Olaylardan bahsetme çatlasınlar biraz daha :queen:

Çok güzel olmuşa benziyor. Özellikle mangaldaki tavuklar ve 600F'ler harika :cherry:

Bende gelmeyi düşünüyordum ama istanbul'dan misafirim vardı, farklı bi rota çizdik. 600F'ler arttığına göre bi başka gezide beraber olmak ümidiyle diyor yemek yemeye gidiyorum arkadaşlar. Acıktım sayenizde (mangalı nutellası portakalı bu ne yaaa) :p

Olum ne gıcık adamsınız yaaaaaaaaaaaaaaaaaa söyleyinsene neler oldu:silent: dur bir tahmin daha edeyim.Bunları burda kamp yapmak ve ateş yakmak yasak diye şutladılar.:cherry: zaten ateş yakmak levhasının altında ateş yakmıştık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar