[MT Ankara] 31 Mayıs -1 Haziran Sorgun Göleti Kampı

[B][COLOR="RoyalBlue"]işte bir maceranın daha sonu. Ama artık bir süre aranızda yokum haftaya p.tesi Batman’dayım. Ameliyat olup döneceğim. Bileklerimde sorun olduğu için iyileşme sürecinde netede giremem. Beni unutmayın emi. Kalın sağlıcakla[/COLOR][/B][/QUOTE]

-Murat Abi geçmiş olsun. Umarım çok büyük bir rahatsızlık ve ameliyat değildir. Bir an evvel iyileşmeni dilerim.

-Bart sana da geçmiş olsun Abi Umarım iyisindir.

-Pro senin ağrılar nasıl oldu? Umarım iyileşmiştir.

Unuttuğum kimse kalmamıştır umarım. Geziniz süper olmuş tebrik ederim. Nazar değmesin maşallah diyelim.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
[B]]işte bir maceranın daha sonu. Ama artık bir süre aranızda yokum haftaya p.tesi Batman’dayım. Ameliyat olup döneceğim. Bileklerimde sorun olduğu için iyileşme sürecinde netede giremem. Beni unutmayın emi. Kalın sağlıcakla

abiiii gitmeeeeee:salut:yaw illah kesilmek istiyorum dersen burda kesseydik biz bakardık sana sen inat ettin batman da batman :) :) ne diyem senin karşında boynum kıldan ince çok geçmiş olsun abimm :rendeer:

bu arada gezi süper olmuş tekerinize ,ellerinize sağlık :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
teşekkür ederim arkadaşlar dileriniz için en kısa zamanda yeniden aranızda olacağım. Demet Fzik dedavi kesin çözüm olsa olmam ameliyat ama sonunda yine ameliyat olacaksam bir an önce olsun bitsin bu iş

way way way way .. ya bi xt de bizmi alsak ... ne de güzel gezmişiniz ... procan makinede yakıyo hani

Forumdan Uzaklaştırıldı
hacılar iyi gezdik yaw :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
gelseydiniz daha çok gülerdiniz delüğanlılar :queen:

Gelemedik ama fotoğraflarla yetiniyoruz artık napalım :)

Allah sizlerden razı olsun dualarınızı eksik etmeyin emi :rendeer:

Dualarımız seninle Murat abi, Batmandan güzelce dönmen ümidi ile :rendeer:

Bu arada çok güzel fotoğraflar yakalamışsınız, epey güldüm sağolun :cherry:

biz akşam üstü gittik kamp alanına fotograflarda şu ana kadar olmayışımızın sebebi budur. 2 hafta sonra Ayşe Ankarada olacak hep.
Artık kamplarda sizi de görmek dileği ile...

Ayşe abla geldikten sonra çarşamba toplaşmaları eminim daha güzel geçecek :cherry:

Son düzenleme:
MT Ankara, gayet seviyeli bir aile grubu olma yönünde adımlar atıyor. Bunun başlangıcını sezon açılış yemeği ile yapmıştık. Eşli katılımları arttırmaya yönelik bir gezi organizasyonu daha yolda. Bizi izlemeye devam edin :p

geçmiş olsunlar için teşekkürler.zaten ciddi bir şey yoktu .biz işallah büyük bir aile olacaz onurcum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Yine arza cıkartan ben olucam ama en son burda kamp yaptigimda sabah heryerim toz olmustu, kamp yapılan yer yesillik degil boyle toz ince kum tarzı bişi...

O tarihte ankara dısında olacagım, o yuzden gelemem =(

Gökay neden çamur attım bakem yemyeşil Sorgun göletine. Toprak görünmüyordu çimenlerden o kadar yeşildi :wiinkk:

Gökay neden çamur attım bakem yemyeşil Sorgun göletine. Toprak görünmüyordu çimenlerden o kadar yeşildi :wiinkk:
muratcım o kadar da abartma sende ya.tabii ki çeşmenin etrafına beton felan dökmüşler.ve de gölde de su var yani.sonuçta her yer yeşillik değildi.ha accık ta araba geçen yerlerde çimler biraz ezikti.

muratcım o kadar da abartma sende ya.tabii ki çeşmenin etrafına beton felan dökmüşler.ve de gölde de su var yani.sonuçta her yer yeşillik değildi.ha accık ta araba geçen yerlerde çimler biraz ezikti.

:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Vay bee..Ne geziymiş....

Bu geziyi yapanlar toplu şekilde banlanmış.... :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar