- Konu Yazar
ok buldum ben, Cevizlibağ 
Zindancık ve Dostlar ayrı
Zindancık ve Dostlar ayrı
[B][COLOR="RoyalBlue"]işte bir maceranın daha sonu. Ama artık bir süre aranızda yokum haftaya p.tesi Batman’dayım. Ameliyat olup döneceğim. Bileklerimde sorun olduğu için iyileşme sürecinde netede giremem. Beni unutmayın emi. Kalın sağlıcakla[/COLOR][/B][/QUOTE]
-Murat Abi geçmiş olsun. Umarım çok büyük bir rahatsızlık ve ameliyat değildir. Bir an evvel iyileşmeni dilerim.
-Bart sana da geçmiş olsun Abi Umarım iyisindir.
-Pro senin ağrılar nasıl oldu? Umarım iyileşmiştir.
Unuttuğum kimse kalmamıştır umarım. Geziniz süper olmuş tebrik ederim. Nazar değmesin maşallah diyelim.
way way way way .. ya bi xt de bizmi alsak ... ne de güzel gezmişiniz ... procan makinede yakıyo hani
way way way way .. ya bi xt de bizmi alsak ... ne de güzel gezmişiniz ... procan makinede yakıyo hani
gelseydiniz daha çok gülerdiniz delüğanlılar :queen:
Allah sizlerden razı olsun dualarınızı eksik etmeyin emi :rendeer:
biz akşam üstü gittik kamp alanına fotograflarda şu ana kadar olmayışımızın sebebi budur. 2 hafta sonra Ayşe Ankarada olacak hep.
Artık kamplarda sizi de görmek dileği ile...
aklımız olsa motorada binmezdik zatenhiç aklınız yok demi taaa oralara gitmişiniz![]()
Yine arza cıkartan ben olucam ama en son burda kamp yaptigimda sabah heryerim toz olmustu, kamp yapılan yer yesillik degil boyle toz ince kum tarzı bişi...
O tarihte ankara dısında olacagım, o yuzden gelemem =(
muratcım o kadar da abartma sende ya.tabii ki çeşmenin etrafına beton felan dökmüşler.ve de gölde de su var yani.sonuçta her yer yeşillik değildi.ha accık ta araba geçen yerlerde çimler biraz ezikti.Gökay neden çamur attım bakem yemyeşil Sorgun göletine. Toprak görünmüyordu çimenlerden o kadar yeşildi :wiinkk:
muratcım o kadar da abartma sende ya.tabii ki çeşmenin etrafına beton felan dökmüşler.ve de gölde de su var yani.sonuçta her yer yeşillik değildi.ha accık ta araba geçen yerlerde çimler biraz ezikti.