- Konu Yazar
(bu fotoğraf gezimizde çekilmiştir)
Detaylar ve fotoğraflar daha sonra...
Murti06'da var fotoğraflar, onu sıkıştırın
Doktor gene ybr ilemi geldi...r:
r:
Alın şu adamın elinden fazeri yawww.... :wiinkk::queen:
yine enduro yapmışınız ii ki gelmemişim![]()
motorumu alıyım bende her etkınlıge katılıcam ankaradakı ama alana kadar sabredıyorum ıcım gıdıo ıcım...
peki onurcum pastaneleri hiç sevmem , aynı şekilde toprak yollarıda , bana göre yol var mı canımm :cherry:Aramızda hiç pastaneci olmadığı için rotamızı değiştirdik. Ayaş'ın içine girer girmez köy yollarına saptık. Eğer aramızda olsaydınız normal güzergahtan gidecektik merak etmeyin :cat:
sen motoru bırak Burakcımpeki onurcum pastaneleri hiç sevmem , aynı şekilde toprak yollarıda , bana göre yol var mı canımm :cherry:
Demiştik zaten Süleyman ve Özgür bu geziyi kaçırmaz diye ama neyse başka sefere artık. Gerçi ben ayın 10 itibariyle bir süre aranızda yokum. Ameliyat olacağım için en az 1 ay motordan uzak kalmam gerekecek. Orhun'nun dadediği gibi eşini ve çocuklarınızıda getirebilirsiniz. Ameliyat sonrası bu tür gezilere arabayla geleceğimden eşyalarını çocuklarınızı getirebibilirim :wiinkk: Ayrıca Cemo'da artık gezilerimize arabasıyla katılacak. Bundan sonra motorsuz ve ekipmansız olanlarda gezilerimize katılabilirlerYediğiniz içtiğiniz sizin olsun neler yaptınız bakalım:silent:
Gelemediğime benden başkası daha fazla üzülemez.:queen:
Çocukların okulunda "gözleme şenliği" vardı gitmeyecektim ama eşim ve çocuklar acaip zayıf noktadan vurdular:queen: geziyi iptal ettim.:salut:Yoksa akşam Özgürle telefonlaşıp sabah buluşmasını ayarlamıştık.Kısmet olmadı hayırlısı başka gezilerde buluşmak umudu ile.Bermuda şeytan üçgeni gibi Motosiklet-Eşim ve çocukların arasında kaldım imdattttttttt kurtarın beni:cherry: