[mt-ANKARA] 26 Nisan Sezon Açılış Yemeği

image00001gb5.jpg

image00002jt0.jpg

image00003fo8.jpg

image00004lp8.jpg

image00005oo8.jpg

bu uzun direksiyonlu chopper herkezin ilgisini çekiyor ve herkez çok tehlikeli buluyor(sahibi artık pes etti)
image00006cv9.jpg

Ankara MT son iki buluşmadır, çok süper bir sinerji yarattı ve coşku da artarak devam ediyor. Eminim yeni arkadaşlarımızın kaynaşmaları da arttıkça daha güzel etkinlikler çıkacaktır ortaya :cat:

boş koltuğum çok hoş çıkmış.
peguet den reklamm parası alıp bir sonraki geziye sermaye yaparız işallah.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
keyifli bir akşam oldu. Katılan herkese teşekkürler. Bu arada bart1969 (Murat) MT Ankara'nın fotoğrafçısı ilan edilmiştir. Bundan böyle her buluşma ve gezide fotoğrafları çekip siteye ekleyecektir :p

Ben ve ailem içinde keyifıi bir akşam oldu.Fotograf çeken diğer arkadaşlarında fotoları siteye eklemelerini bekliyorum

Çok güzel eğlenmişsiniz ,tebrikler Ankara mt,yalnız bu keyf tam olarak nerde ankarada ben bir türlü çıkaramadımm:)

Harikasınız. Çok güzel ve eğlenceli bir gece olmuş. Hepinize tbrkler....:cat::cat::cat:

Süper bir etkinlik oldu. Balıklar da güzeldi doğrusu (Gelmeyenin balığını yerler :p) Etkinliği düzenleyen arkadaşlara tekrar teşekkürler. Sonraki etkinlikte buluşmak üzere.

Çok güzeldi gelmeyenler ohh canıma deysin böyle bir etkinliği kaçırdınız ohh ohh.

tehhh be bi ben yokum:pr:

Güzel bir geceydi, emeği geçenlere çok teşekkürler

de ikidir oturuyoz, bu motor toplaşması konken partisi gibi birşey mi oluyor ne zaman motor sürülecek ? Şöyle cmt/pzr ta toplaşıp dolaşsak çevre yolu vs.

tabii cruiser'larında gidebileceği bir yolda :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Çok ama çok eğlendiğinizden eminiz :cat:

Bir sonraki etkinliklerde görüşmek ümidi ile :rendeer:

tehhh be bi ben yokum:pr:

ağabey lerini arayıp sormayanları almıyorlardı zaten
balıkla rakıda iyi gitti hani birde sabah baş ağrısı olmasa :)
bu etkinliği düzenleyenlere ve katılım yapıp gelenlere, eğlenceli bir gece geçirmemizi sağlayan pro kardeşimize teşekkür ederim

Son düzenleme:
Güzel bir geceydi, emeği geçenlere çok teşekkürler

de ikidir oturuyoz, bu motor toplaşması konken partisi gibi birşey mi oluyor ne zaman motor sürülecek ? Şöyle cmt/pzr ta toplaşıp dolaşsak çevre yolu vs.

tabii cruiser'larında gidebileceği bir yolda :)

Aynen hüseyin abi sana katılıyorum, Hüseyin abi senin gireceğin her yola bende girerim, küçük bi çevre yolu ankara turu lazım beyler.. Yol güzel olsun pls, değil arazi, bozuk asfaltta bile imanım gevriyor..

ağabey lerini arayıp sormayanları almıyorlardı zaten
balıkla rakıda iyi gitti hani birde sabah baş ağrısı olmasa :)
bu etkinliği düzenleyenlere ve katılım yapıp gelenlere, eğlenceli bir gece geçirmemizi sağlayan pro kardeşimize teşekkür ederim

öz abimden daha çok arayıp soruyom çapurcu seni be bu kadardamı olmaz.:bounce::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar