[mt-ANKARA] 26 Nisan Sezon Açılış Yemeği

2. sayfada tabaklarda sadece ot görünce bi acayip oldum :queen: 3. sayfada da sadece tek bi balık kalmıs ızgarada :queen:

elinize sağlık :cat:

murat abi bart1969 abi bu ne hız nunuya mı göz diktin yakışır bın walla takıp ederız senı ben yoktum harbı ıyı eglenmısınız.gerçi motor az olup ınsan sayısı cok olunca garıp oldu walla ben saydım 10 kişiden fazla yoktu onur yoksa bızı kandırıyon mu:D

murat abi bart1969 abi bu ne hız nunuya mı göz diktin yakışır bın walla takıp ederız senı ben yoktum harbı ıyı eglenmısınız.gerçi motor az olup ınsan sayısı cok olunca garıp oldu walla ben saydım 10 kişiden fazla yoktu onur yoksa bızı kandırıyon mu:D

sen şu w'leri v haline getirsen de uyarı yemesen modlardan :p

Organizasyonda Emeği Geçenlere Ve Tüm Katılımcılara Keyf Fasıl Ve Türkü Evini Seçtikleri Için Teşekkür Ediyorum Ve Eksikler Içinde özür Diliyorum Keyf Fasil ve Türkü Evi Kendi Yerinizdir Her Zaman Her şekilde Kullanabilirsiniz Diyor Saygılarımı Sunuyorum

2. sayfada tabaklarda sadece ot görünce bi acayip oldum :queen: 3. sayfada da sadece tek bi balık kalmıs ızgarada :queen:

elinize sağlık :cat:

Balıktan bol ne vardıki... gani! gani! tabi yersen:cherry:
Bu arada bendeki fotolarıda yükleyim.

Ali usta çevir çevir yakma balıkları:cherry:
grnt032ku3.jpg

grnt033fb1.jpg

grnt031fv1.jpg

grnt039wx8.jpg

grnt027bu7.jpg

grnt028fp1.jpg

grnt029ye4.jpg

grnt030mi6.jpg

Doktorum, Baştabibim fazere alışamadı herhalde,arayış içinde:cherry:
grnt034al2.jpg

grnt035nb6.jpg

Scorp ile değişmeye karar verdiler herhalde birbirlerinin motorlarını inceliyorlar.:silent:

grnt036io8.jpg

grnt037ok1.jpg

grnt038ic1.jpg

Güzel bir akşam yemeği ile güzel bir açılış olmuş....
Balıkların kılçığından Ege çipurası olduğunu da anladım yaani:mrgreen:

Yav...nedense fotoğraflarda herkes memur gibi durmuş:p
Allah içinize sindirsin...

cooper'cı arkadaş..

çok güzel bir buluşma ve yemek olmuş...istanbul da olduğum için katılamadım..orda kafa dengi bir arkadaş gezi ark.şı arıyormuş...tesadüf ben de arıyorum. önümüzde ki hafta ürgüp civarı çadırlı geziye çıkacağım..eğer düşünürse beraber seyahat edebiliriz..şimdilik hoşça kalın...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar