abi seni çok aradık inan, lastiğim çivilere gelsinki :queen:niye haberimiz yok kim yaptı bu geziyi,ulem kısa mesafelere geliriz demedikmi yaktım çıranızı bidahaki gezide lastiklerinizi indiricem demirim gürselim bunlar hep senin başının altından çıkıyor yoksa sen bizi beğenmiyormusun:salut:
eksik kalacak deyilim herhalde :queen:gürsel abi'de de güzel fotolar vardı. en kısa zamanda yayınlayacaktır..
arada takıl sayfamıza PİERzig daha çok gezersinTeşekkür Adana bizde gezmiş kada olduk fotolarla:wiinkk:
heyoo..kankaları gördük ne güzel...yav deniz suyu demişiniz ne denizi bu...Adanaya denizi kim getirdi...
güzel kareler...
ya kanka yine cehaletten bi örnek sunmuşsun, dua ette seni okutan coğrafyacın motor meraklısı olupta bizim siteye takılmasın
e artıkın resimlere geçelimmi
ekibimiz
1-ben ve eşim(er5)
2-Haluka28 ve eşi(regal raptor)
3-Fevri(keeway)
4-Gnusher(cıbır125repsol)
otobana çıkıyoruz ceyhan gurubunu yakalayabilirmiyiz diye(hızlılar abi)
Gnusher(alp) ve cbr 125 repsolü :cat: bi ara denemek lazım
Haluka28 ve eşi(haluk-hülya hanım) ve regal raptorları
Fevri(murat) ve keeway supershadowu
yoldan manzaralar
ceyhan gurubuyla otoban çıkışında buluşup hemen yumurtalığa doğru yola çıkıyoruz.deniz bizi çağırıyor bekletilmez:mrgreen: kılavuzluğumuzu AhmetNR yapıyor
yolda telefonum çalıyor,yavaşlayarak cevaplıyorum, tabi kaskı sol elle çıkarıp hanıma veriyorum bu arada.meret çıkarırken çıkıyorda giymesi tek elle olmuyor.kötü bir motorculuk örneği
ve büyük an deniz yüzünü gösteriyor
manzara hepimizi mest ediyor
bu arada mehmet yumurtalığı tanıtıyor ama öyle tanıtıyorki sanki şu elim varya onun sol tarafı deniz dahil babamın der gibi duruyor:queen:
olacak ya biz manzara muhabbeti yaparken karavanıyla tura çıkmış karı koca turist geliyor bula bula bizi buluyor,adam yer soracak,ama malesef ingilizce :mrgreen: e tabi adam geriden gelirken mehmetin el hareketini görünce herhalde buraların sahibi bunlar demiştir.
neyse adam haritadan biyerler soruyor bizimkiler herbiri bi yandan engiliş spoken mücadelesine giriyor,tabi harala gürele mücedele sürüyor haluk bi yandan murat bi yandan, mehmet bi yandan, cem bi yandan anlatıyorlar ha anlatıyorlar ben geriden seyrediyorum sadece
ve sahile doğru iniyoruz, kayıkları görünce bi ah çekiyorum...şimdi olta sallamak vardı
yumurtalık sokakları
bu ingiliz amcamın olayını çözemedim açıkçası
muratla beraber su sıcaklığını kontrole iniyoruz.
bence okey,murata kalsa okeyi bırak suya atlayacak :queen:
bu arada çipuralar en güzel haliyle midelere iniyor,ama kimsenin aklına gelmiyorki resim çekelim
yemekten sonra daha çok yer görebilmek adına yola çıkılıyor.unutmadan Msoysarac kardeşim yapıyor bombayı, bana MT tişörtü hediye getirmiş buradan tekrar teşekkür etmek istiyorum kendisine:rendeer:
benim hisar olduğunu düşündüğüm yöre halkının kale dediği yere geliyoruz.
motorumu resimlemek zevkine erişiyorum:cherry:
motorumu çekerimde hanımla çekilmemmi.hemen
Msoysarac ın artistik bi pozu
er5 e ısınma turları yapıyor kardeşim, ısın ısın en son sana satacam:cherry::cherry::queen:
e yakışmadıda deyil hani
fevrinin canavarı kaleye karşı
birde AhmetNR den er5 turu(binsinler,ısınsınlar abi dışarı gitmesin motorumuz:queen
suyun kenarına inelim diyor arkadaşlar...ve demir atlarımız
denize gidipte ayakları ıslatmadan dönmek olurmu,paçaları sıvıyorum abi:queen:
manzara süper abi:cat:
makinayı yere koyupta resim çekersen anca ayakları yakalarsın:queen:
ve işte manzaranın hası.dotluk, beraberlik, sevecenlik dolu ADANA MT
AhmetNR, Msoysarac ve aramıza motorsuz katılan bahadır ' ın kuma adana mt yazma mücadelesi,biri yazıyor öbürü beğenmiyor:mrgreen: diğeri hele diyor şunun altına bide şiir eklesek:queen::queen:
bu arada biz eli çabuk tutup kızımızın ismini kumlara ölümsüzleştiriyoruz (bir dahaki dalgaya kadar:queen
ve işte ADANA MT
buradan sonra ceyhanlı arkadaşlarımıza veda ediyoruz, ilgileri için çok teşekkür ediyoruz :rendeer:
dönüş yolu farklı olsun diyoruz, köylerin içinden karataş tarafından dönmeye karar veriyoruz.
ve bu gördüğümüz son deniz resmi,burada denizede veda edip yolumuza devam ediyoruz
bu resim çok ilginç geldi bana, güneş sanki tek bir ışık atmışta doğayı ikiye bölmüş
dönüş yolundan manzaralar
bu köyün köpekleri motorluları pek sevmiyor sanırım,ama içimizde en çok Haluka28 hoşlarına gidiyor,köpek saldırıyor haluk tam gaz:queen:
ceyhan nehri=bereket
adanamızdan bir resim tarihi taşköprü üzerinden merkez cami
Fevri(murat)
finalde Gnusher(alp)
buradan evlerimize dağılıyoruz.çok güzel çok zevk aldığımız bir gezi oldu, bizlerle bu birlikteliği paylaşan tüm arkadaşlarıma eşim ve kendim adına çok teşekkür ederim :rendeer::rendeer::rendeer:
en kısa zamanda tekrarını diliyoruz.:cat:
Son düzenleme: