[MT Adana] 3 Gün Antakya (Hatay) Gezisi

haftasonu bende iskenderundaydım keşke haberim olsaydı geldiğinizden, size bi döner ısmarlardım :)

sevgili hasan ve erhan antakya gezinizde sizleri tesadüf gördüm sizleri agırlamayı ve sizlerleri gezdirmegi gercekten çok isterdim..sizlere durumu azda olsa anlattım ve Hatayımızı ziyaret ettiginiz ve tanıttıgınız için sizlere teşekkür ediyorum.sevgiyle dostça kalın

bu haftasonu yine gidebiliriz diye vaad vermişti ama nerdee... :) ben gidiyorum iskenderuna döner isteyen arkamdan gelsin :)

harika bir gezi olmuş silere sevgi ve selamlar.hasan durumu biliyorsun keşke önceden haberim olsaydı daha farklı olurdu

sevgili hasan ve erhan antakya gezinizde sizleri tesadüf gördüm sizleri agırlamayı ve sizlerleri gezdirmegi gercekten çok isterdim..sizlere durumu azda olsa anlattım ve Hatayımızı ziyaret ettiginiz ve tanıttıgınız için sizlere teşekkür ediyorum.sevgiyle dostça kalın

sağol merih. iskenderun var aklımızda ama hava şartları son haftalarda bizi bayağı etkiledi.

o döneri yiyecem....... ne zaman bilinmez ama :)

ADAŞ antalyadan döndükten sonra birtürlü arayamadım gezi ile ilgili de yorum yapamadım internet arzalı olunca da zaman uzadı sizlere misafirperverlik yapamadım yarım kaldı üzüldüm. HATAYI'ın güzel karelerini birleştirip belgesele dönüştürmüşşünüz ERHAN'da fotolarda pek sessiz kalmış Hatay turizimcileri size çoksey borçlu bunu telafi etmeleri gerekir SEZEN HASAN ERHAN iyibir üçlü olmuşşunuz yeni gezilerde birlikte olmak dileğiyle.adaş yarin 19 mayısta kahraman maraş gezimiz var katılabilirsiniz.KAHRAMAN MARAŞ(tarih,baraj,termal havuz,ve dondurma)bekleriz.selamlar

Merhaba

Hasan abi bizi karşılayıp ilk gün ilgilenmen bile yetti bize. Sağolasın. İnşallah beraber gene güzel geziler yaparız.

K.Maraş'a gelmek isterdim ancak iş yerinden arkadaşlarımı gezdirecem diye söz verdim. Bu haftasonunu onlara ayırdım. Başka zaman inşallah.

Görüşmek üzere.

hep derlerdi Doktor motor büyütürse unutur bizi die inanmazdım :) çoktan unutmuş :)

@Tequ Mali özledik seni bu Çarşamba kulübe gelsene. Sohbet ederiz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok güzel tebrik ederim.
Fikrimi sorarsanız, Antakya Dünyanın en güzel şehirlerinden biridir.
Antakya'da 7 yıl kaldım ve doyamadım.
Sevgiler.

Hasan abi 1 aydır İzmirdeydim az önce geldim bu hafta görüşürüz burdayım artık

tebrik ederim çok doyurucu bir gezi olmuş. benzerinde haber verirsen gelirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar