Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
yarın işi olup da gelemeyecek olanlar da üzülmesinler akşam haber bültenlerinden takip edebilirler 
donniedarko' Alıntı:yarın işi olup da gelemeyecek olanlar da üzülmesinler akşam haber bültenlerinden takip edebilirler![]()
sametcakar' Alıntı:tabi kendileri gelemeyip o kamera görüntüsünde görünemedikleri için üzülebilirler:cat:
sametcakar' Alıntı:abi güncel ki, ne güncelale:
abi yanlış anlaşılma kurbanıyım. özürdilerim. yoksa bilmezmisiniz ki bu uğurda yapılacak ne varsa hazırım...donniedarko' Alıntı:samet yarın seni darülacezede falakaya yatıracaz haberin olsun o yeni aldığın motoruna da bir süre binemeyecen
güncel:cat:
http://www.medyakulisi.com/modules.php?name=News&file=article&sid=8601
olar öperiz...:queen:Carabinieri' Alıntı:İyi Akşamlar MT..
yarın sizinle gelmeyi çok istiyordum fakat uzun zamandır aradığım ama bulamadığım bi işe girdim..Bahane mi tabiki değil. Adamlar tutturdu yarın başlayacaksın diye.Bişey diyemedim.ale: Ama abim (enişteeeee) benim adıma da orada olacaktır.
Daha öncede Darülaceze ye gitmiştim, hepiniz yarın manevi olarak epey etkilenecek ve belkide birçok değer yargınız değişecektir. Çünkü benim öyle olmuştu.
Herkes aynı şeyi söyle..Böyle anlamlı bir organizasyon için teşekkürler diye... Evet bencede çok anlamlı olacak..İnanın yarın bunu çok daha iyi bir şekilde anlayacaksınız. Yarın izmitte olmasaydım da bende gelebilseydim..İnanın kalbim sizlerle olacak.
Emeği geçen herkese binlerce teşekkürler...Tüm tonton dede ve ninelerimi benim içinde ellerinden öpün olur mu...
Saygılar..
SAVASXXL' Alıntı:olar öperiz...:queen:
işin hayırlı uğurlu olsun ....
BBRR' Alıntı:evet yokmu yazılacak başka delikanlı yarın piknik yapmayın beyler nur yüzlü insanlarla tanışın rica edin sizlere eski günleri anlatsınlar bi el öpmeyle bu iş olmaz ...neler yaşamışlar neler görmüşler ...bu ziyaret aslında onlar için değil bence sizin için faydalı olacak .. iç huzuru gibisi varmı ..onlar sadece mutlu olacaklar ama siz mutluluğun ötesinde iç huzuru ile döneceksiniz belki seversiniz bu ziyareti daha sık yaparsınız
Carabinieri' Alıntı:Teşekkür ederim abi çok saol..Hoş yarın çok daha "hayırlı" bi iş yapmak isterdim ama bu da "hayırlı" olur umarım..
:cherry: teşekkür ederim......(oh beeaa yırttımm:queen: )SAVASXXL' Alıntı:evet buda hayırlı bir iş başlandıcı olduğu için yırttın 25x 100kg ağıradamların baskısından kurtuldun....:queen: :queen: :queen: