[MT]23 Temmuz-Darülaceze Ziyareti ve Hayatını kaybeden Motorcular için ist.turu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SAVASXXL' Alıntı:
Konuyu Toplam 7 üye okuyor. (7 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
SAVASXXL, aksi, ataper, BBRR, Carabinieri, donniedarko, reklamci2003

oooo SAYFAMIZI MODLARDA yakinen takip edeyor anlaşılan muhhehee:queen:

yürü be Savaş Abi...seni bugünlere getirdiğim için mutlu ve gururluyum çekirge...geçen seneler böylemiydin site ambiansında...kimse tutamaz seni abi...ama bişey diycem bak...galiba Darülaceze binası eski olduğundan zemin tahta galiba...çökertmeyek binayı abi...huzur verelim derken binayı başlarına yıkmayak büyüklerimizin...:p

::::anlarsınızya... :p

Yarın savaşla , hasan başkada kimse olmaz

eğer ben bu işi biliyorsam

Son düzenleme:
Flash Flash Flash DarÜlacezeden Bİldİrİyoruz....
Efenim Bu Gun Zİyaret Maksadiyla Kuruma Gİren YaklaŞik 25 KİŞİ Kurumun Zemini ÇÖkerterek Kayiplara KariŞti GÜvenlik Kameralarindan Ve KaÇarken DÜŞÜrÜlen FotoĞraf Makinasindan Yapilan Tespİtlerde Hepsİnİn Ayiya Yakin İnsan Yarmalari OlduĞu Tespİt Edİldİ...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
akalteke' Alıntı:
::::anlarsınızya... :p

Yarın savaşla , hasan başkada kimse olmaz

eğer ben bu işi biliyorsam

alacağın olsun abi :p

SAVASXXL' Alıntı:
Efenim Bu Gun Zİyaret Maksadiyla Kuruma Gİren YaklaŞik 25 KİŞİ Kurumun Zemini ÇÖkerterek Kayiplara KariŞti GÜvenlik Kameralarindan Ve KaÇarken DÜŞÜrÜlen FotoĞraf Makinasindan Yapilan Tespİtlerde Hepsİnİn Ayiya Yakin İnsan Yarmalari OlduĞu Tespİt Edİldİ...

yarın ben ikinize de magazinlere konu edeyim de görün siz :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

Son düzenleme:
SAVASXXL' Alıntı:

:queen: :queen: :queen:

HAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

EN BUYUK GUN EN BUYUK ORG.
AGIR ABILER AGIRLIGINI KOYUYOR VALLA.ALLAH KORUSUN BI AKSILIK OLURDA GELEMEZSEK EN COK REHA MUHTAR DURUMUNA DUSMEK KOYAR BANA:queen: :queen: :queen:

BU GUZEL GUN ICIN BAYRAGIMDA HAZIR.DEDELERIME NINELERIME HEDIYELERIMDE
AMA COK AZ KISIYIZ SIZCEDE OLE DEILMI..BOLE BIR ORG. ICIN
KISI COK AZ.INSALLAH DAHA IYILERINI YAPMAK NASIP OLUR AMA TABIKI BU ORG. BU KADAR KISA SUREDE VE SUPER GIDIO.ALLAH KAZASIZ BELASIZ AMACINA ULASMAK NASIP ETSIN.

:
SABAH DA BAKIRKOY BOYNER ONUNDE BULUSUOZ..BENI BEKLEYIN ORDA OLUCAM ALLAH IZIN VERIRSE....

BIDE C.TESI GUNU GOKSEL SENI ARADIM AMA ACMADIN HERHALDE MOTOR KULLANIODUN....GELEMEDIM TOPLANTI UZADI VALLA

BENIM DOGUM GUNU ISINI INSALLAH YARIN SABAH KONUSURUZ...

BU YAZIYI OKUYAN HERKES DAVETLI......

PASTALAR NELI OLSUUUUUUUUUUUNNNNNNNN
HAYDI BAKALIMMMMMM!!!!!!!!!

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
BODYBODY' Alıntı:
BU YAZIYI OKUYAN HERKES DAVETLI......

PASTALAR NELI OLSUUUUUUUUUUUNNNNNNNN
HAYDI BAKALIMMMMMM!!!!!!!!!

ister istemez okuduk ne yani şimdi davetli mi olduk :queen:

İnsan dedikleri duvara benzer
Hele suvakları dökülsünde gör
Gördüğün her güzele aldanma
Saç ağarsın beli bükülsünde gör
Kara toprak insanları yoğurur
Vedası geleni bir bir çağırır
Arkası kuvvetli fazla bağırır
Dostları yanından çekilsin de gör
Demek ki dünyada olur dermanın
Birgün uyanırsın geçmiş zamanın
Bazı insan der ki ben bir aslanım
Ezrayıl peşine dakılsın da gör
Çobanoğlu kulak versen sözüne
Yazılanlar mutlak gelir yüzüne
Evde bile karı bakmaz yüzüne
Hele sırtın yere yıkılsında gör.

eser: Murat ÇOBANOĞLU

Evet gerçekten benim yeni olmamı göz önüne alırsak bu organizasyon ayakları yere basan. Herkesin ben burdaydım diye gurur duyabileceği bir etkinlik.

Böyle güzel uhrevi olduğu kadar sosyal yanı yüksek faaliyetler toplum psikolojisi üzerinde olumlu etki yaparki buda moral değerlerin yükselmesiyle bireyleri pozitif düşünceye sevk eder.

Yaşlılar her milletin geçmişinden bügüne kalan emanetidirki. O milletin yaşlısına sahip çıkması kendi onurudur. Türk milleti olarak emanete olan hassalığımız bizi bu etkinliğe katılmaya mecbur kılar. Müslüman olarakta.

"...Rabbin, kendisinden başkasına asla ibadet etmemenizi, anaya-babaya iyi davranmanızı kesin olarak emretti. Eğer onlardan biri, ya da her ikisi senin yanında ihtiyarlık çağına ulaşırsa, sakın onlara "öf!" bile deme; onları azarlama; onlara tatlı ve güzel söz söyle..." (İSRA/23)

Ayeti kerimesine Mazhar olan bir millet olarakta yarın orda hazır ve nazır olmalıyız.

Saygılarımla

T.D.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
akalteke' Alıntı:
İnsan dedikleri duvara benzer
Hele suvakları dökülsünde gör
Gördüğün her güzele aldanma
Saç ağarsın beli bükülsünde gör
Kara toprak insanları yoğurur
Vedası geleni bir bir çağırır
Arkası kuvvetli fazla bağırır
Dostları yanından çekilsin de gör
Demek ki dünyada olur dermanın
Birgün uyanırsın geçmiş zamanın
Bazı insan der ki ben bir aslanım
Ezrayıl peşine dakılsın da gör
Çobanoğlu kulak versen sözüne
Yazılanlar mutlak gelir yüzüne
Evde bile karı bakmaz yüzüne
Hele sırtın yere yıkılsında gör.

eser: Murat ÇOBANOĞLU

Evet gerçekten benim yeni olmamı göz önüne alırsak bu organizasyon ayakları yere basan. Herkesin ben burdaydım diye gurur duyabileceği bir etkinlik.

Böyle güzel uhrevi olduğu kadar sosyal yanı yüksek faaliyetler toplum psikolojisi üzerinde olumlu etki yaparki buda moral değerlerin yükselmesiyle bireyleri pozitif düşünceye sevk eder.

Yaşlılar her milletin geçmişinden bügüne kalan emanetidirki. O milletin yaşlısına sahip çıkması kendi onurudur. Türk milleti olarak emanete olan hassalığımız bizi bu etkinliğe katılmaya mecbur kılar. Müslüman olarakta.

"...Rabbin, kendisinden başkasına asla ibadet etmemenizi, anaya-babaya iyi davranmanızı kesin olarak emretti. Eğer onlardan biri, ya da her ikisi senin yanında ihtiyarlık çağına ulaşırsa, sakın onlara "öf!" bile deme; onları azarlama; onlara tatlı ve güzel söz söyle..." (İSRA/23)

Ayeti kerimesine Mazhar olan bir millet olarakta yarın orda hazır ve nazır olmalıyız.

Saygılarımla

T.D.

budur :cat:

ama nasıl da sazan gibi atlamışım öyle umarım alınmamışsındır yazdıklarıma ama çok da ters bişey söylemedim galiba şüphelenmiştim zaten o yüzden bu akalteke değil filan da diye yazdım hatta... neyse sürçülisan ettiysek affola

akalteke kardeşim bir pazar günü değilde bir pazartesi sabahı orada olmak isterdim...

bir cumartesi akşamı orada olmak isterdim...

bir sonbahar sabahı orada olmak isterdim...

karlı bir kış sabahı orada olmak isterdim...

onlar hepimizin anne ve babası diyebilirim...

o insanların oraya geldiği ilk akşamlarındaki gözyaşları olmak isterim bazen...

o gözyaşlarında boğulmak isterim...

hüzünlü ve yalnız bir akşam yemeklerinde tuz tanesi olmak isterim...o anı paylaşabileyim...

Darülacezeler Çocuk Esirgeme Kurumları kapansın isterim...

Bir Vinç olup o soğuk taş binaları yıkmak isterim bazen...

içimdeki savaşları yenemem...

evladı olupda ziyarete gelmeyen evladına kötü söz söylemeyip "işleri çok yavrularımın" diyen bu insanların hüznü olurum bazen...

kimi kimsesi olmayan insanlara ise şah damarı kadar yakın olmak ister bu deli gönül bazen...

abilerim ablalarım buluşmaya saatler kaldi fakat...

bu sayfadan motomax ı kınıyorum
neden derseniz?

motorumu tamire bıraktım cuma günü ctesi vericez dediler ..
ama dedim pazar günü büyük bi org. var dedim ona göre dedim tamam dedi ordaki usta ama...

işte işin aması kötü ..

ben abimin artçısı olarak gelicem ama annemiz gelemicek bi motorda eksik olucaz :(

motomax ı ve servislerini kınıyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yarın incirli boyner de kaç kişi toplanır

snrtrt' Alıntı:
abilerim ablalarım buluşmaya saatler kaldi fakat...

bu sayfadan motomax ı kınıyorum
neden derseniz?

motorumu tamire bıraktım cuma günü ctesi vericez dediler ..
ama dedim pazar günü büyük bi org. var dedim ona göre dedim tamam dedi ordaki usta ama...

işte işin aması kötü ..

ben abimin artçısı olarak gelicem ama annemiz gelemicek bi motorda eksik olucaz :(

motomax ı ve servislerini kınıyorum
iyi akşamlar kardeşim motorunu o gunden beri daha yapamadılarmı? keşke alıp gelseydin bir formül düşünürdük

serkan79' Alıntı:
yarın incirli boyner de kaç kişi toplanır
vay serkan kardeşimizde burdaymış
:queen:

donniedarko' Alıntı:
budur :cat:

ama nasıl da sazan gibi atlamışım öyle umarım alınmamışsındır yazdıklarıma ama çok da ters bişey söylemedim galiba şüphelenmiştim zaten o yüzden bu akalteke değil filan da diye yazdım hatta... neyse sürçülisan ettiysek affola
hasan kardeş bu gün fazla karıştıramadın galiba ortalıgı:queen:

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
aksi' Alıntı:
hasan kardeş bu gün fazla karıştıramadın galiba ortalıgı:queen:

hay aksi :queen: dur yaw yaramı deşme acayip gaza gelirim sonra tutamam kendimi ona göre :queen: adımız provakatöre çıkacak sonra cıkcıkcık...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben hep burdayım işyerinde 12 saat evde 12 saat uyumuyorum yemek yemiyorum su içmiyorum yuvarlanıp gidiyoruz işte :)

serkan79' Alıntı:
ben hep burdayım işyerinde 12 saat evde 12 saat uyumuyorum yemek yemiyorum su içmiyorum yuvarlanıp gidiyoruz işte :)
kusura bakma kardeste yattıgın yerdemi bukadar kili alıyorsun sen :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

donniedarko' Alıntı:
hay aksi :queen: dur yaw yaramı deşme acayip gaza gelirim sonra tutamam kendimi ona göre :queen: adımız provakatöre çıkacak sonra cıkcıkcık...
yeterince pravakatörlük yapmadınmı zaten kardeş:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: siteyi bir birine katın yahu:queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
aksi' Alıntı:
yeterince pravakatörlük yapmadınmı zaten kardeş:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: siteyi bir birine katın yahu:queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

sen provakatörlük görmemişsin o zaman :queen: :queen: :queen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar